icon

Ako riešiť, keď sa nepáčim vlastnému mužovi?

6. apr 2025

Baby , čo robiť keď sa nepáčim vlastnému mužovi? Neviem sa s tým zmieriť, mám z toho depky 😔 .áno povie mi to normálne do očí, že sa mu nepáčim..

tiezjedna
6. apr 2025

Táto jeho "úprimnosť" je náhla alebo dlhodobá?

iwesska
6. apr 2025

No takto,ja by som mu povedala,ze ja si svoj vzhlad stale mozem vylepsit,ale jemu penis uz nenarastie,co je skoda,lebo ty mas rada velke a hrube! Ze zo zaciatku ti stacil,ale uz to nie je ako byvalo...Pristupni mu ego poriadne!
Tento vztah uz podla mna buducnost nema,ked tak skaredo s tebou rozprava a ponizuje ta a ty si len ticho a znasas to.

zmrzlinka8
6. apr 2025

@iwesska toto mu môže povedať len vtedy, ak už určite s ním chce skončiť. toto zabije aj zvyšky vzťahu, ak nejaké ostali. na toto sú chlapi hákliví

enmery
6. apr 2025

@zmrzlinka8 No ešte na háklivosť tohto tupoňa by som pozerala. On pozerá na to, ako ponižuje AJ matku jeho detí?Je jedna vec prestať milovať partnera, druhá je, že ak je to zároveň otec alebo matka detí, rešpekt je totálny základ. A ten sa prejavuje aj verbálne. Čo on už dlho nezvláda.

xenia65
6. apr 2025

@iwesska 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍. Tak za tento koment by som dala aj 10 palcov, ale žiaľ nedá sa. Tak aspoň takto ...

zmrzlinka8
6. apr 2025

@enmery veď máš pravdu, ja by som tiež naňho nebrala ohľad, ale ja by som s ním vôbec nebola.
to bolo pre ňu, ak by s ním chcela ostať. rozhodnutie je na nej.

nevenka
6. apr 2025

@hopsas precitaj si lepsie, co a ako jej to povedal...😬

nevenka
6. apr 2025

@sara07 ja mam teraz +20 kg a tiez veru som sa nedopocula nic taketo. Nemalujem sa, u kadernicky som bola asi pred 2 rokmi 🤭.

enmery
6. apr 2025

@slovakboy A čo má robiť?Čiže ona sa môže nechať dať ponižovať a urážať manželom, ktorému porodila deti a stará sa oňe, lebo "deti" a chlap čo?On na "lebo deti" pozerať nemusí, on ju bude ďalej dávať dole. Skvelá perspektíva a úcta. Zase požadovaná len z jednej strany, "lebo deti".

pasomnica
6. apr 2025

No je to chuj, čo ti mám na to povedať. Na tvojom mieste by som sa ho rovno spýtala, či ťa ešte ľúbi a chce byť s tebou. A by ma zaujímalo, jak vyzerá on.

enmery
6. apr 2025

@pasomnica Stačí si prečítať aspoň autorkine odpovede, pýtala sa ho to a odpoveď od chrapúňa bola chrapúňska-prečo by ju mal mať rád?To sa jej opýtal.

pasomnica
6. apr 2025

@enmery tak tam asi nie je čo riešiť.

Autorka, je to debil a možno má už aj nejakú milenku. Takéto veci ti milujúci partner nepovie a ty sa mu chceš ešte zapáčiť. No z vysoka by som sa naňho vykašlala. Nech si nájde teda nejakú paničku na úrovni, len či mu taká panička bude aj trenky prať.

sara07
7. apr 2025

ohladne tej otázky či ju má rád, treba brat ohlad na to , že my ženy sme aj "naučené, napozerané " z filmov na prejavovanie citov ak nemáme základ z rodiny
treba si zobrat jeho rodinu ., tým sa ho nechcem zastat alebo ho ospravedlnovat , len jedne uhol pohladu
v jeho rodine ak sa neprejavovala náklonost, nepočul a nepouživali sa slova ako mám ta rad, lubim a atd.. nikto ho neobjal , ano rodičia sa starali , pytali ale v teto oblasti nič tak on nemusí vediet odpovedat, nemusi vediet povedat ani to mám ta rad nie to milujem
musi sa to naučit , treba si zobrat aj jeho reakcie na začiatku vztahu v tejto časti
nie vždy hlavne pre mužov je lahké povedat prejavit emocie, lebo má byť silny, neplakat, atd ... mačo hlavne má byt
tak isto nie každy chlap je schopny požiadat romanticky o ruku a klaknut si pri tom , ano drvivá väčšina o tom sníva ale reálne v mojom okoli sme to nemali žiadna takto ...
ak autorka nepočula aby povedal svojej mame mám ta rad, tak ho to musi nejak naučit alebo sam,

sara07
7. apr 2025

ohladne toho výzoru to je iná káva už , tam proste to prestrelil na plnej čiare,

jumama
7. apr 2025

@slovakboy Dakujem, ze si napisal ten vysvetlujuci prispevok, je v nom ukazana tvoja dlha cesta, velmi vela sebareflexie. Ukazuje, ze svet nie je ciernobiely, neexistuju ulimatne riesenia. V podatste je toto tvoje vedome rozhodnutie, vedoma volba a o to je to krajsie a silnejsie.
Zalubenie je chemicke, zblaznene hormony stastia... trva vraj 1-2-3 roky. A laska? Laska a pestovanie vztahu to je to vedome. Denno denne vedome rozhodovanie, ci chcem s tym druhym byt a co chcem pre neho spravit, aby nam bolo spolu fajn.
Tak isto velmi pekne si ukazal, ze falosne zriekntie sa, falozsne zhusenie si tej novej zeny - ze to nie je jednoduche, neda sa. Ale takto s uctou a miestom v srdci, ako spomienka na nejake silne obdobbie vo svojom vlastnom zivote, v hladani vlastneho ja, vlastneho miesta, da sa na to nahliadat so ctou a pozitivitou...

zmrzlinka8
7. apr 2025

@jumama áno, pestovanie vzťahu je vedomé rozhodnutie.
ale láska buď je, alebo nie je, lásku vôľou neovplyvníš.

iwesska
7. apr 2025

@zmrzlinka8 Myslim si,ze toto je koniec vztahu tak ci tak. Aspon ho moze ale trosku okorenit a nenechat sa len posliapavat.

zmrzlinka8
7. apr 2025

@iwesska to máš pravdu

domkakvet
7. apr 2025

Dolezite je aby si bola ty so sebou spokojna a ked ze ty sama nie si so sebou spokojna, tak musis nieco s tym urobit.

autor
7. apr 2025

Ďakujem baby za všetky reakcie, ono veľmi zle sa mi počúvajú reakcie od neho na môj výzor , ale problém máme len v tomto..a nie nejdem sa ho zastávať , vôbec nie...veľmi ma boli že toto si o mne myslí a že pre neho.nie som príťažlivá...ale ..
Ak je doma a má čas , vari mi , mám intolerancie ,tak študuje na internete čo môžem jesť a čo nie, platí mi odvody bez rečí, hoci.pracujem mohol by povedať že si to mám platiť sama,tak isto paušál...kartu s peniazmi mám len ja ( tu jeho,) on si ju berie výnimočné a inú nema..úprace ak je doma ,čo vo dvoch robotach keď je často nie je ale normálne povysáva, umyje zem, vydrhne wcka...keď zdedil po babke byť, dal mi prepísať polovicu bytu a to som ani slovkom nežiadala ..on mi sám hovorí že on mi nebude rozprávať že ma má rád, že za neho to robia činy..tak ja neviem naozaj neviem

autor
7. apr 2025

Že on má kolegov , ktorý žene do telefónu rozprávajú ako ju veľmi milujú a s ďalšími 3 si píšu ..že on to vidí dennodenne v robote

enmery
7. apr 2025

No dobre, tak si si ho poobhajovala, je to poklad. Tak nechápem zmysel témy. Hej, jeho kolegovia si píšu. On Ťa poponižuje, asi ako prejav lásky a žiadnej nepíše. Všetko vyriešené k spokojnosti❤️

autor
7. apr 2025

@enmery nie chcela som napísať aj to druhé, ja neviem ako mám postupovať,áni reagovať že na tie urážky

mamutka
7. apr 2025

Tak sa ho spýtaj čo by kolegom ženy povedali, keby ich milí kolegovia ponižovali. A kolegýň nech sa spýta, čo by urobili, keby ich chlapi im povedali, že sú skraty a tlstoty a pritom vyzerajú úplne normálne. Ale on sa nespýta, lebo je sralo. No čo už poradiť. Budeš ho odteraz oslovovať debilko, kreten, svina? Ako on vyzerá? Keď už teda nevynosil a neporodil dve deti, tak jeho telo je super pevne a štíhle, že?

autor
7. apr 2025

@mamutka nadam mu aj ja, aj že ho má malý som mu povedala neraz

ivik4
7. apr 2025

😄😄😄😄😄
Fuha tak si nieste obaja vzajomne co dlzny ked sa takto ponizujete. Krasne...

unicornlady
7. apr 2025

@ivik4 Alebo je to vymyslené. Lebo ktorá žena takto ponižuje chlapa? (to, aký je on, riešiť teraz nebudem). Iné je to, že to tu napísali dodatočne ako návrh, že ona ho má strápniť. Tu zrazu napísala, že to robí (ponižuje ho narážkou na malý penis)

autor
7. apr 2025

@ivik4 tak vieš ono tá to po rokoch prestane baviť ,keď ťa uráža , vrátiš

ivik4
7. apr 2025

Ale ja to chapem , nenechala by som si kadit na hlavu no hlavne by som neostavala v tom vztahu. To preco si s nim akoze ? Skrz ake dovody

autor
7. apr 2025

@unicornlady áno už som to viac krát urobila , on sa na Tom zasmeje ...