icon

Ako riešiť komunikačný problém vo vzťahu?

Dnes o 16:13

Ahojte, sme spolu s priateľom 2 roky, nebývame spolu, stretávame sa striedavo u mňa, u neho, alebo niekde vonku. Posledný 3/4 rok vidím, že máme problém, a ako keby vznikla medzi nami ponorka. A neviem ako z toho von. Prerušila som kontakt ma mesiac, dali sme si pauzu, myslela som si, že si vyčistíme hlavu a bude dobre. Sme späť tam, kde sme boli predtým.

Na čokoľvek sa opýtam reaguje podráždene. Dnes som sa ho ráno pýtala, kedy sa vidíme. On podráždene, veď som ti hovoril, že sa vidíme dnes a donesiem ti tú knihu. Nie nehovoril. Povedal si mi, že mi donesieš knihu. Nepovedal si ani kedy, ani o koľkej - len tak si spomenul, že nabudúce mi donesieš knihu. A dnes takto reagoval počas hovoru ešte raz na mňa, kde som mu povedala, tak prepáč, že sa pýtam.

Dnes teda sme sa dohodli, že po moje práci sa stretneme. Pýtal sa ma, že kedy končím, povedala som, že sa skončím podľa toho, kedy sa stretneme a že sa zariadim. Čakala som, že sa vidíme o 15,30. Povedal, že on v takej horúčave nikde nejde a že teda až o šiestej sa uvidíme. Tak som bola v práci do 17:45 a čakala som, že sa ozve, že sa vidíme. Ani obraz, ani zvuk. A keď sa neozýval, tak som sa zobrala a išla domov. Vie, že mám svoje dni, že som ubolená, unavená, že mám dosť. Zaparkovala som auto pred domov a volala som mu, že som prišla domov, že som čakala, a keďže sa nič nedialo ostanem už doma. Mám dnes dosť, musím si dať sprchu a budem rada, keď si ľahnem. Som ráno od siedmej v práci a prišla som teraz o 18,00. Tak on je urazený teraz ( inak on bol doma dnes celý deň). Pritom kľudne sme sa mohli vidieť o 15,30, o 16,30, to on rozhodol, že až o 18,00. A keď navrhujem kde by sme mohli ísť, tak všetko je zle, s ničím nikdy nesúhlasí, všetko ohejtuje, lebo on má jedno miesto, kam chodí a nikde inde.

Nebolo to vždy takto. Dokázali sme pekne komunikovať, písali sme si pekné správy, tešili sme sa na seba, naozaj sme boli zaľúbení. Toto naše štádium sa mi vôbec nepáči. Povedala som mu x krát, že máme problém a že sme obaja komunikačne ide. On mi povie, že to všetky páry tak majú. Ale ja mám pocit, že toto je mačka a myš a ja už nevládzem. Uvedomujem si, že chyba je na oboch stranách, zrejme reagujem precitlivo, asi tiež nedekvátne. Ale mám pocit, že my sme sa začali hovoriť iným jazykom obaja. Ako s týmto ďalej?

Kto dočítal až sem má u mňa chladené pivo 😂.

Strana
z2
anonym_1f22fc
Dnes o 20:17

Za mňa to nie je narcis pretože nič tomu nenasvečuje. Len naňho príliš tlačíš. Je tebou presýtený. Neustále kedy sa vidíme (chceš si ho poistiť), správy ("tešili sme sa na seba" wtf za mňa detinské).. a dnešné teplo bol zabijak to je fakt, nieste spolu týždeň aby hneď 15:30 za tebou bežal a "teším sa na teba cmuky" 😅😅 začni brať vzťahy inak a chovaj sa inak lebo toto otravuje každého chlapa..
Možno sa k tebe ani vracať nechcel ale uhnala si ho, či ? Zaujímal by ma jeho názor

domkakvet
Dnes o 20:19

@anonym_autor hladaj inde, ved to je nejaky cudak a prosim si pivo.

Strana
z2