icon

Ako riešiť konflikt s mamou kvôli partnerovi?

6. máj 2024

Zienky, ja neviem co robit uz, moja mama je proti mojmu priatelovi, vraj kvoli velkemu vekovemu rozdielu, ja mam 30 a on 40 a ze sa spolu vobec nehodime. Velmi ma to trapi lebo si spolu rozumieme ale mama sa sprava velmi nepriatelsky, vylozene mi povedala ze mi prikazuje aby som a nim nebola lebo ze asi osprostievam ze mi to takto musi povedat, ze nevie kde som nechalq oci a taketo veci...aj kamaratky moje na nom hladaju len zle vlastnosti a ja neviem preco, ze ved uvidim, ze mi padnu ruzove okuliare a zalubenost, uplne normalne sa sprava, je slusny, neviem kde je problem...ked sa pytam na argumenty tak mi je len povedane ze je stary a nehodime sa k sebe...ja mam skor pocit akoby tym ludom vadilo ze som komecne stastna

Strana
z2
walentina7
Odpoveď bola odstránená
777januska777
6. máj 2024

Akoze autorka ak tu nič nie je čo tajiš, tak potom si myslím, ze žiješ vo veľmi zvláštnom, toxickom prostredí. Keby som také prostredie sama nevidela na vlastne oči, tak ani neverím, že to je mozne a tiež by som si myslela, ze tam bude niečo skryté a ze pre niečo ho nemajú radi a isto majú nadhľad. Už si to nemyslím a verím, že rodina a aj prostredie autorky môže byť len hlúpe a pohltene vlastným egom.

0silvia0
6. máj 2024

Spytaj sa mamy, ci si nechce predsalen urobit vlastny usudok bez predsudkov len kvoli vekovemu rozdielu.
A z akeho dovodu sa k sebe nehodite? Odkial si urobila usudok? Si mu nieco o nom hovorila?

autor
6. máj 2024

@0silvia0 no iba na zaklade fotiek ked som mame ukazovala tak povedala ze sa spolu nehodime a dost nepekne zacala aj jeho vzhlqd komentovat...pritom je to fakt normalny chlap, ktory sa o seba stara, cvici atd...zdravo je...a ze ona si predstavovala iny typ pre mna

0silvia0
6. máj 2024

Aj jej odobrovala frajerov matka? Mas dost rokov, aby si ju vedela upratat. Nedovol aby sa ti miesala do vyberu partnera. Je velmi povrchne niekoho sudit len podla vzhladu na fotkach.

gribka1
6. máj 2024

Aj tie kamošky len z fotky vydedukovali? Ak si s ním šťastná a tebe na ňom nič neprekáža, kašli na to, čo si kto myslí. A mame povedz, že nehľadáš priateľa jej, ale sebe.

domkakvet
6. máj 2024

@zmrzlinka2021 presne tak, autorka bude nieco tajit, lebo ide o viac ludi a nepise okrem veku nic konkretne.

margotka17
6. máj 2024

Veď si užívajú krásne dni s priateľom a mamka možno časom zmení názor aj kamošky. Nie je to veľký vekový rozdiel, pohodka 👍

majlo1234
6. máj 2024

Mne tiez jedna kamoska aj mama vycitali vyber partnera na zaciatku. Kamoska doteraz neviem, co mala za problem, mama mala hlavne problem s tym, ze je rozvedeny a ma deti. Bohaca, keby som ju pocuvala, usetrim si kopec nervov🤣 ale inak nam to klape, urob podla svojho pocitu

bylinka25
8. máj 2024

Ahoj, moja mama riešila to isté, môj manžel je odo mňa mladší o tri roky, stále proti nemu brojila.
Ale žijem s ním ja, nie moja matka.

Strana
z2