icon

Ako riešiť kritiku partnera a zdravotné problémy?

19. sep 2026

Dobry den. Mam priatela pol roka a povedal mi ze som leniva vša, prizivnicka na rodicoch a ze mam zdravotnr problemy. Tym ze mam zdravotne problemy tak nevladzem vela veci urobit. Potom mi povedal ze ako by mohol mat somnou dieta ze este horsie by to bolo. Ja ho aj chapem ale takto mi to splechnut do tvare? A ze chce ma ale nepotrebuje ma. Tak ja neviem ako sa k tomu postavit.

Strana
z2
brrunetkaa
19. sep 2026
@anonym_7863fc

@anonym_autor akože nevieš? Akú inú možnosť okrem rozchodu tu vidíš?? To ma fakt zaujíma

@anonym_7863fc však to dieťa ktoré by to celé zachránilo a aj on by sa zmenil isto 😆

anonym_f81f7d
19. sep 2026
@anonym_0838ab

Všetky jej radíte rozchod, ale predpokladám, ze to je tzv. ženský parazit. Nemá prácu, nemá vzdelanie, nemá peniaze, nemá vlastné bývanie, ani žiadny plán ako sa zaradiť do života. Možno plánuje dieťa, aby si ním chlapa uviazala natrvalo. Rodina je určite rada, ze sa jej konečne zbaví. Ona nič nerobí, ken sa sťažuje, ze nevládze, pestuje si svoje mentálne a duševné poruchy a hľadá dôvody, prečo nič nejde.
Chlap jej povedal tvrdú pravdu a to sa tu nenosí. Tu treba každú neschopnú trosku podporiť, písať jej hlúposti, aká je úžasná a cenná a že muži sa o ňu pobijú.
Rozchod bude, ked tento parazit nájde nového hostiteľa, ideálne takého, čo bude ochotne pracovať za dvoch, všetko platiť a držať hubu. Na oplátku dostane neschopnú a lenivú ženu. Kto sa hlási?

@anonym_0838ab ako sa pestujú mentalne poruchy? Pouc nás. Všade inde je f diagnóza bežná choroba u nás si netuším prečo ľudia myslia že je to niečo čo si človek pestuje alebo sa v tom vyživa z dlhej chvíle a z nudy. Názor z roku pána. Tiež ta pravda sa dá povedať x y spôsobmi nie iba na hulvata.

2691
19. sep 2026

@anonym_autor ihneď teraz by som mu povedala, alebo napísala, že už ho nepotrebujem.Tu není o čom rozmýšľať.
Bude to iba horšie!

anonym_5ab06c
19. sep 2026

@anonym_autor co keby si sa konečne ozvala, autorka, a odpovedala tu na otázky co si dostala? Ako to vlastne je?

aurelia2000
19. sep 2026
@anonym_0838ab

Všetky jej radíte rozchod, ale predpokladám, ze to je tzv. ženský parazit. Nemá prácu, nemá vzdelanie, nemá peniaze, nemá vlastné bývanie, ani žiadny plán ako sa zaradiť do života. Možno plánuje dieťa, aby si ním chlapa uviazala natrvalo. Rodina je určite rada, ze sa jej konečne zbaví. Ona nič nerobí, ken sa sťažuje, ze nevládze, pestuje si svoje mentálne a duševné poruchy a hľadá dôvody, prečo nič nejde.
Chlap jej povedal tvrdú pravdu a to sa tu nenosí. Tu treba každú neschopnú trosku podporiť, písať jej hlúposti, aká je úžasná a cenná a že muži sa o ňu pobijú.
Rozchod bude, ked tento parazit nájde nového hostiteľa, ideálne takého, čo bude ochotne pracovať za dvoch, všetko platiť a držať hubu. Na oplátku dostane neschopnú a lenivú ženu. Kto sa hlási?

@anonym_0838ab 💪

2691
19. sep 2026

@anonym_autor chodíš do práce?

anonym_e45892
19. sep 2026
@2691

@anonym_autor ihneď teraz by som mu povedala, alebo napísala, že už ho nepotrebujem.Tu není o čom rozmýšľať.
Bude to iba horšie!

@2691 ale ona ho ocividne potrebuje. Ona tiez nebude zivotna vyhra.

anonym_7ecbb7
19. sep 2026

No možno má aj pravdu, rob niečo so sebou, nebuď lenivá voš, nikto takú ženu nebude chcieť.

aperolcek
19. sep 2026
@anonym_0838ab

@anonym_0838ab hej, najskôr to bude tak... Parazitky zvyknú byť takéto "handroidné". 😄 Normálna žena by už dávno kopla takého chlapa do zadku, parazitka to urobiť nemôže, kým nie je v dosahu nový hostiteľ. Ja som si tu na MK (ale aj v realite) všimla tento vzorec...

anonym_653976
19. sep 2026

Zas tieto vymyslene diskusie aby v sobotu na koni "rec nestala"🤨

domkakvet
19. sep 2026
@janinah

Ake zdr.problemy?

@janinah asi bude na hlavu, ked je este s nim.

margotka17
19. sep 2026

@anonym_autor tak mu povedz, že teda môže odísť. Nájdeš si normálneho chlapa.

anonym_1b1fcc
19. sep 2026

Ako sa k tomu postaviť. Jednoducho, už by bol môj bývalý.

anonym_69bc03
19. sep 2026
@januska12323

@anonym_autor postaviť sa k nemu čelom, kopnúť ho do riti a už na neho nemíňať ani jednu myšlienku.

@januska12323 ty by si chcela taku nevestu?

anonym_69bc03
19. sep 2026
@margotka17

@anonym_autor tak mu povedz, že teda môže odísť. Nájdeš si normálneho chlapa.

@margotka17 vyzera, ze toto je normalny, ibaze ona na takeho nema.

anonym_103c40
19. sep 2026

@anonym_autor vazne sa pytas? S takou osobou by som netravila ani minutu a vysmarila by som ho prec, zablokovala a neexistujes pre mna
Fuj, ponizil ta, normalne mi je ta luto ze toto znasas a este sa pytas co dalej? Je to clovek bez chrbtovej kosti, hnus, hnoj, nechaj ho taku stoku,

2691
19. sep 2026
@anonym_e45892

@2691 ale ona ho ocividne potrebuje. Ona tiez nebude zivotna vyhra.

@anonym_e45892 asi máš pravdu.Clovek, ktorý potrebuje poradiť,by mohol na otázky aj odpovedať. Na taký výcuc, čo písala bez vyjadrenia okolností, sa veľmi radiť nedá.
Asi je to tá autorka, čo môže pracovat iba 4 hodiny a nemá kam ísť, tak býva u priateľa.

anonym_a2c1cb
19. sep 2026

Pokiaľ vládzeš s ním mať sex tak to ešte chvíľu s tebou potiahne, ale do búducna s tebou nič viac nechce a neplánuje.. znie preklad

anonym_ccb6f3
19. sep 2026
@anonym_0838ab

@anonym_0838ab su choroby, ked zena skutocne fyzicky nevladze, ale dokaze si zadelit energiu tak, aby vychovala inteligentne a schopne dieta. Len k tomu potrebuje partnera, ktory ju ma rad. Ta zena ma tazky vyber: praca, alebo rodina. Oboje by nezvladla

nika185
20. sep 2026

prepáč, ale je to úbožiak, takého jedine kopnúť raketovo do zadku, dievča hlavu hore, pre jedneho chlapa predsa slnko nesvieti, otvor dvere niekomu kto ťa bude mať naozaj rád a nie tomuto sebcovi, daj mu zavčasu zbohom, lebo s tymto ťa v živote čakajú len slzy a trápenie

znovu_prioritou
Odpoveď bola odstránená
anonym_e45892
Včera o 05:18
@znovu_prioritou
Odpoveď bola zmazaná

@znovu_prioritou @znovu_prioritou ty si nova BJNR??? Alebo tieto AI vyplody bude generovat novozalozeny nick? Hladas tu stare temy a oslovujes autorky. Je to chore? Si z nejakej sekty??

Strana
z2