Ako riešiť manžela, ktorý kazí každú spoločnú akciu?
Po dlhej dobe sme dneska boli vonku v meste v parku.Nemala som kde zaparkovať,už to sa mu nepáčilo.Potom že všade veľa ľudí.Potom že na čo s nami išiel von,že mal ostať doma.Ale doma keď sme išli pýtala som sa ho chces ísť s nami.Povedal že čo má robiť sám doma že sme rodina tak išiel.A vonku keď sme boli hovoril že mala si mi povedať že tam bude veľa ľudí nech ostanem doma.Ani tak dobre ani tak.Nic sa mu nepáči.Potom že v meste nič není že to je blbé mesto,že odkiaľ on pochádza tam je všetko.To není pravda ale reči musí mať stále na všetko.
Už som normálne znechutená z neho, zakaždým keď niekam ideme spolu vie nám to pokaziť každý výlet.A keď nebodaj ideme s deťmi bez neho tak mi vypisuje a vyčíta kedy už dôjdeme domov.
Ani tak dobre ani tak.Co s takým manželom?
Jaj dievča toto poznám a bude to rokmi horšie. Ja som väčšinou chodila s dcérou sama, až to vyzeralo, že som slobodná mamička. A teraz, keď ma dcéra vlastný život, máme každý svoje záujmy. Doma sa vidíme večer a cez voľné víkendy, aj to chodíme ešte po svojich koníčkoch. Nehádame sa, vyhovuje nám to, neobmedzujeme sa. Na jednej, či dvoch dovolenkách na Slovensku sa zhodneme a ja ešte chodím s kamarátkami po výletoch. Mne to vyhovuje a mužovi tiež. Všetko je o dohode. Drž sa a bude lepšie, uvidíš
Pri takom sebcovi musíš myslieť na seba a deti.
Nerozmýšľaj, aký výlet urobiť, aby on nehundral.
Mysli na to, ako urobiť výlet pre seba a deti, aby ste vy boli spokojní a on vám to nepokazil. Tu vidím jediné riešenie: ísť sama s deťmi, povedať: Prídem večer, vypínam mobil, aby si nám nekazil výlet zbytočným volaním. A vypnúť mobil.
Jój mne by ten tvoj pasoval,u nás je to naopak,muž nevie doma obsedieť a ja si to doma vychutnávam ,pohoda,žiadny stres,zahrada,aj do obchodu posielam jeho,lebo ja tam nerada chodíš a on teší,že niekam ide ,cha cha
@xronus On nemá kamarátov,vieš koľkokrát som ho posielala z roboty keď mali posedenie oslavy aby išiel a zabavil sa.Ale on nechce ani nikam chodiť,ani s bratom a s bratrancami sa stretávať,s nikým.
@leila82 Mne sa zdá že on si neváži nič,že všetko berie ako samozrejmosť.
@adaluc338 Ja sa nechcem prispôsobiť,ja rada chodím von všade na výlety a užívam si to s deťmi.
@jesenzima On nikam nechce ísť kde je veľa ľudí.Lenze všade je veľa ľudí.
@petrusa87 Ja takisto do neznámych miest sa bojím ísť sama šoférovať.Mne tiež hundre aj do šoférovania.
@lauricka To ťažko lebo on nevie pomenovať s čím je nespokojný.
@panickadada Mohli by sme ich vymeniť ha ha
Proste ho to nebaví,každý sme nejaký, nechaj ho tak a ty si užívaj s ďeťmi a budete všetci spokojní
Ja sa už presne nepamätám, čím ma raz tak veľmi nasral muž (vtedy ešte len priateľ), ale tiež hundral celý deň, len tak, a takto si na mne vybíjal frustráciu, ale spomínam si len na to, že som šoférovala ja, išli sme k našim a ja som asi cca 3 km pred cieľom zastavila a začala na neho ziapat, nech okamžite vypadne z auta. Asi si myslel, že chcem, aby sa ukludnili, alebo neviem, lebo on vystúpil a ja som ho tam nechala. Dostal dôvod byť naozaj nasratý, respektíve si prevetrať hlavu a ja som mala pokoj. Ja neviem čo vtedy do mňa vošlo, lebo ani predtým, ani potom sa nič podobné nestalo, ale vtedy ma naozaj že nasral. Nehovorím, že máš urobiť to isté, ja len že na inšpiráciu.. 😁
celkom uprimne, ja by som s takym clovekom uz davno nebola. Rozvod ale asi nie je to, co si chcela pocut. Okrem toho mi napada, ze sa s nim mozes vazne porozpravat
Introvert nech je doma nikam ho ani nevolaj zober sa a chod sama s deťmi telefón doma nechaj nebude ti hádam určovať ešte aj večierku
Však ale že je nespoločenský a introvert tak to si musela vidieť už pred svadbou a pred narodením deti
Sa mi nechce veriť že dovtedy bol spoločensky behal s tebou kade-tade a užíval si to
A kto vám káže všade chodíť s autom? Veď sa zoberte celá rodina niekde autobusom, alebo vlakom na barsaké výlety do prírody.
Ahoj. Uz ti to tu poradili. Neser sa s ním. Íst bez neho a vypnut ho. Pýtas sa tu nás, ci si jeho dirigované a riadne vypráskané decko!!! Nerozumiete si, neverím tomu, ze v ostatnom áno. Urcite v ničom. Zober si iba výchovu; deti vychová zrejme tým, ze sú doma a vonku nic neni a tebe v posteli v noci hovorí, ze nieco moze byt, ked si bola doma. Jeho máš na to, aby si sa mala zle, mohlo ti príst zle a privodit si na seba zdravotné problémy. Je to na zváženie, či je to vhodné žiť s napádačom.
@pribinak Zo začiatku chodil so mnou na akcie a na výlety.Aj keď sa narodili deti chodili sme.To teraz posledné roky sa mu nechce.
@dvanastka Ja s deťmi chodím aj vlakom a busom aj na bicykli.Manzel len na aute by chcel.Ale poslednú dobu mu strašne vadia ľudia, všade sú ľudia a preto hundre na všetko.
To vyzera na podrazdenu pecen a zlcnik niekedy sa takto chovaju ludia ktory nemaju v poriadku vnutorne prostredie v tele riesi to cinska medicina ak by sa dal ukecat na terapiu trebars akupunktura mozno by mu to pomohlo
Divný chlap.To nemá žiadneho kamaráta, suseda?ani teba to možno nebaví a kvôli deťom sa premozes a ideš.Ked má sociálnu fóbiu nech sa lieči.Deti raz odídu a čo s ním budeš robiť?
No nechce sa mu posledné roky už je starší a sebec.Vsetky neg.vlastnosti sa budú vekom zvýrazňovať.To nikdy nezoberie niekam deti samé bez teba?to je tak, keď chlap v 50 tke má ešte menšie deti.Ale musel byť taký aj predtým mňa by unikal taký chlap.
No už teraz je neskoro plakať, dobrovoľne si si s ním spravila deti a vydala sa za neho. Takýto bol isto aj pred svadbou, takže si mohla zísť z kratšej cesty. Teraz už len dobojovat a keď budu deti veľké, tak ťa budú brava ma výlety oni
A to je veľmi zvláštne. Ako chlap mám rôznych kamarátov, no žiadneho takéhoto. Ešte aj posledný alkoholik bude radšej piť s niekým, nikdy nie sám. Ak sa niekto správa takto asocialne, väčšinou to je väčší problém ktorý ty sama nevyriešiš.
To čo opisuješ je naozaj hraničné správanie
@andrejka1974 Neprejde! Vekom sa to stále zhoršuje....to ti potvrdí každá staršia žena.
@berta100 Či sa to dá nazvať depresiou,v práci ho to nebaví chodí tam nasilu aby zarábal.Vadia mu ľudia všade vonku v obchode na ulici,on chce byť len sám a bez ľudí.
@eliska13 Nemá žiadneho kamaráta ani suseda.Susedia sú starší nemajú malé deti s kým by sa dalo podniknúť niečo.Ja mám kamarátky občas ich volám k sebe na opekacku alebo kúpať sa v bazéne.A jemu sa to nepáči,vtedy sa zavre v izbe a nevylezie ani von.
@nelka93 Dlho sme sa nepoznali pred svadbou a ostala som tehotná to bol zázrak,takže ja som nič neplánovala.S ex sme sa rozišli lebo sme nemohli mať deti,x vyšetrení za sebou že som neplodna.A zrazu s iným chlapom bum.Potom bola svadba ,spoločne bývanie u svokrovcov a po čase sme si postavili dom.

Je to vekom, ja mám doma tiež takého ufrlanca. Ja rada stále niekam chodím, vonka, na bicykli, prechádzky a on moc nie. Mne je to jedno, ja si to s deťmi užívam aj sama. Niekedy sa pridá ale presne veľakrát frfle. Keď má problém s časom, tak mu len poviem že mohol ísť aj on alebo že je krásne my doma sedieť nebudeme - a je ticho.