Ako riešiť manžela, ktorý kazí každú spoločnú akciu?
Po dlhej dobe sme dneska boli vonku v meste v parku.Nemala som kde zaparkovať,už to sa mu nepáčilo.Potom že všade veľa ľudí.Potom že na čo s nami išiel von,že mal ostať doma.Ale doma keď sme išli pýtala som sa ho chces ísť s nami.Povedal že čo má robiť sám doma že sme rodina tak išiel.A vonku keď sme boli hovoril že mala si mi povedať že tam bude veľa ľudí nech ostanem doma.Ani tak dobre ani tak.Nic sa mu nepáči.Potom že v meste nič není že to je blbé mesto,že odkiaľ on pochádza tam je všetko.To není pravda ale reči musí mať stále na všetko.
Už som normálne znechutená z neho, zakaždým keď niekam ideme spolu vie nám to pokaziť každý výlet.A keď nebodaj ideme s deťmi bez neho tak mi vypisuje a vyčíta kedy už dôjdeme domov.
Ani tak dobre ani tak.Co s takým manželom?
Nechcel by ist na vylet len sam s tebou? Bez deti? Nechybaju mu tie casy "pred detmi"?
Precitala som si vsetky odpovede a takto to tu funguje.Dostala si desiatky odpovedi a vyzera,ze ani jedna ti nevyhovuje,pretoze na kazdu máš odpoved.On nechce,on nerobi,on nema rad,on sem,on tam...Toto vsetko sme pochopili aky je hned na zaciatku.Ale ty si prisla po radu a na kazdu reagujes,akoby si aj tak nemala snahu nic s tym urobit.Skoro polovica rád bola v zneni...zober deti,povedz kam ideš, opytaj sa ci sa pridá. Ak povie nie,povedz len...urobil si si deti,nechces s nimi travit cas,tak odteraz,,,ked s nimi pojdem ja,nech ta nenapadne mi pisat,volat.Ty hni na gauci a my odchadzame.Ja nedovolim,aby boli deti svedkom tvojho vecneho dudrania.A od dnes to bude takto.TY musíš buchnut po stole!Ty musis ukazat,ze doteraz si pocuvala ty,teraz bude on.Je to povaha s ktorou sa tazko zije.Vyber je na tebe.Rada by som vedela,co si si z tolkych rád zobrala.Ako bude vyzerat tvoj dalsi odchod z domu s detmi?Pytala si radu,mas ich dost,tak teraz je rad na tebe zmenit postoj
Moj muz obcas frfle rovnako, hlavne ked musi chodit.. vtedy mu vynadam, ze je uz skoro jak nejaky ufrflany stary dedo a ze takymto pristupom skonci sam a ani nas syn ho na stare kolena nedojde kuknut lebo o ho nebude moct pocuvat :D alebo mu proste len vo vseobecnosti vynadam, ze naco si robil dieta ked nedokaze ist s nim von, mat nieco zo zivota a musi len frflat a byt zalezeny doma.. u nas potom vzdy ztichne a sam zacne iniciovat dany vylet, pripadne ked vidi ze ma ozaj vytocil tak to este velakrat zehli tym ze mi slubuje ze mi nieco pekne kupi 😂
@mandarinka555 u nás to tak je môj muž si uvedomil , že peniaze a Praca nie sú všetko a tak sa teraz snaží byt viacej s dcérami so synmi bol menej ale u nás boli vždy aspoň víkendy spoločne
Precitala som si vsetky odpovede a takto to tu funguje.Dostala si desiatky odpovedi a vyzera,ze ani jedna ti nevyhovuje,pretoze na kazdu máš odpoved.On nechce,on nerobi,on nema rad,on sem,on tam...Toto vsetko sme pochopili aky je hned na zaciatku.Ale ty si prisla po radu a na kazdu reagujes,akoby si aj tak nemala snahu nic s tym urobit.Skoro polovica rád bola v zneni...zober deti,povedz kam ideš, opytaj sa ci sa pridá. Ak povie nie,povedz len...urobil si si deti,nechces s nimi travit cas,tak odteraz,,,ked s nimi pojdem ja,nech ta nenapadne mi pisat,volat.Ty hni na gauci a my odchadzame.Ja nedovolim,aby boli deti svedkom tvojho vecneho dudrania.A od dnes to bude takto.TY musíš buchnut po stole!Ty musis ukazat,ze doteraz si pocuvala ty,teraz bude on.Je to povaha s ktorou sa tazko zije.Vyber je na tebe.Rada by som vedela,co si si z tolkych rád zobrala.Ako bude vyzerat tvoj dalsi odchod z domu s detmi?Pytala si radu,mas ich dost,tak teraz je rad na tebe zmenit postoj
@dariaaa Ako môžem zmeniť jeho postoj,podľa mňa nijako.S deťmi budem naďalej chodiť na výlety či sa mu to páči alebo nie.On to vie že v tomto neustúpim.No jeho pohľad neviem zmeniť.
Neviem čo teda vlastne ešte riešiš, však zober deti kam chceš (ako doteraz) a jeho jednoducho v tejto záležitosti ignoruj.
Tak asi riešiť, prečo je depresívny a prečo s vami nechce byť. Možno vás vzťah už nefunguje, nemá záujem alebo má depky a treba to riešiť. Normálne mu povedať, že vidíš, že nemá záujem, tak či to máš chápať, že chce rozvod? Alebo sa zmieriť s tým, že nebudete ako rodina chodiť, ale len ty s deťmi a nevšímať si ho, keď chce byť len inventár, holt....
Tak ja nerozumiem naco si založila túto tému.Otazka bola položená,odpovede si dostala.Ale ty si si chcela asi len podebatovat.Inak tomu nerozumiem.Mas za muža chlapa,s ktorým nevieš nic urobiť,ale riešiš ho tu dookola.Tym vlastne zhadzujes aj seba.Lebo ty s nim žiješ,obedujes,zaspavas,vstavas...s detmi vztah nemá,,,vsetko je na tebe.Ano...co s takym mužom 🤷♀️🤦♀️.Skus najst nejake pozitiva na nom.Nieco musi mať
Tak ako ti tu písali.....zákaz mu telefonovať a dohodni sa, že každé 2 hodiny zavoláš aby sa nebál. Prídete kedy sa vám bude chcieť. Žadne jeho vyvolávania nestrpis. Tesne pred odchodom z akcie zavoláš, aby vedel že ste už na ceste. Už ho nikde nevolaj, povedz mu to, že pôjde keď on sám povie, že už ho volať nebudeš.
To je všetko, čo môžeš zmeniť...aby vám aspoň ten čas neznechucoval. Možno v budúcnosti ho to bude mrzieť a zmení svoj postoj.

@xronus On nepije nefajčí,ani do krčmy ho nemôžem poslať ani na žiadnu akciu,povie že čo by tam robil že to sú veci pre hlupákov.