Ako riešiť muža, ktorý po hádke odišiel?
Čo by ste robili keby po hádke Váš muž neprišiel večer ani rano domov? Čo by ste mu povedali?
@anonym_autor ako buď by som ho išla hľadať alebo volala mu stále na mobil proste toto sa stavať nemá ak by do určitého času neprišiel hľadala by som ho urcite
Je to manžel , priateľ? Robí to vždy či 1x. Dôvod hádky? Vieš kam šiel?
@nin12345 Netuším kde, s kým, ale takto sa chova tak akurát dieta a nie dospelý chlap. Usta sú na to, aby sa normálne komunikovalo.
@anonym_40a49c Manzel. Mame malé deti. A áno prvýkrát. Preto ma zaujíma názor väčšiny žien. Nejaké rozhodnutie mam v hlave. A riešiť to teda budem.
Dôvod hádky nebol nejaky vážny a ani netrvala dlho lebo sa sfučal a zdrhol, keď mu človek povedal pravdu do oci. A neprišiel. A áno, tiez to vnímam ako pasívnu agresiu.
@severin k tebe sa ani nevyjadrujem, zbytočnosť
@nin12345 Netuším kde, s kým, ale takto sa chova tak akurát dieta a nie dospelý chlap. Usta sú na to, aby sa normálne komunikovalo.
@anonym_40a49c Manzel. Mame malé deti. A áno prvýkrát. Preto ma zaujíma názor väčšiny žien. Nejaké rozhodnutie mam v hlave. A riešiť to teda budem.
Dôvod hádky nebol nejaky vážny a ani netrvala dlho lebo sa sfučal a zdrhol, keď mu človek povedal pravdu do oci. A neprišiel. A áno, tiez to vnímam ako pasívnu agresiu.
@anonym_autor tak potom je na čase rozmýšľať či chceš byť vo vzťahu s dieťaťom. Ak to bol jeden jediný skrat a inak sa ako decko nesprava asi by som to dáko extra neriešila no
@januska12323 ako vieš že je to milovaná bytosť? 😅 To by sa inak asi tak nepohádali, že by jeden bez slova odišiel, nie?
@sevrin no ja neviem prečo to urobil, normálny človek nezmizne z domu na dlhé hodiny a nedá o sebe vedieť bez ohľadu na to prečo sa hádali.
@anonym_autor a čo si mu povedala? Si mu niečo vyčítala, napríklad, že sa nevenuje deťom alebo tak? Asi si ho niečím vytočila, zjavne. Možno tebe sa zdá, že dôvod nebol vážny, ale preňho asi bol. Možno len posledná kvapka, neviem. Každopádne určite sa treba porozprávať v kľude. Lebo krikom a výčitkami sa nikam nepohnete.
@anonym_autor "Dôvod hádky nebol nejaky vážny" vacsinou znamena bud ze sa z komara urobil somar alebo ze to bolo vazne.
Tak ked dôvod hádky nebol vážny, pán manžel.len využil situáciu aby sa zdekoval.
A to buď k frajerke alebo s kamarátmi niekam na chatu.
A čo je na tom? To si mal od teba nechať podpísať priepustku či môže ísť von a na ako dlho??
@sevrin no to je na tom ze nabuduce bynebolo ziadne v mojom pripade
A čo je na tom? To si mal od teba nechať podpísať priepustku či môže ísť von a na ako dlho??
@gribka1 ako vravím, nikdy nevieš čo bolo na pozadí. Tiež sa môžem spýtať, čo to bolo za hovado čo pred pár dňami v Bratislave utopilo svoje dve dcéry a podpálilo byt?
@sevrin ziadneho normalneho cloveka by nenapadlo v takejto diskusii nic o zmlateni do krvi. Alebo vobec o nejakom nasili. Zacni sa liecit a zacni premyslat o tom, preco ta napadaju take drasticke sceny len pri obycajnej diskusii o hadke. Uz asi mas co to za sebou. Lutujem zenu ktora s tebou zije, zila, alebo bude zit. Toto by slusny clovek z ust nikdy nevypustil.
Autorka odist mi chlap po “beznej” hadke z domu a ja doma s malymi detmi, tak to by mal teda po chlebe. Ak by prisiel a ospravedlnil sa, tak ok. Ak nie povedala by som mu, ze nabuduce ak sa takto vypari od zeny a malych deti tak sa nemusi vracat, alebo dalsia moznost ticha domacnost bez starostlivosti o neho - oblecenie, vecera, atd atd. Tretia moznost druhy den ho nechat s detmi a odist na rovnako dlho… tak snad to dobre vyriesite.

@gribka1 ako vravím, nikdy nevieš čo bolo na pozadí. Tiež sa môžem spýtať, čo to bolo za hovado čo pred pár dňami v Bratislave utopilo svoje dve dcéry a podpálilo byt?
@sevrin No hovädo sprosté. Čo sa na to dá povedať.