icon

Ako riešiť nepríjemný záujem priateľovej matky?

25. mar 2026

Dobry den zaujima ma vas nazor. Mam priatela. Jeho mama sa vobec nezaujima ako sa mam co mam nove a tak. Ako sa citim pretoze beriem antidepresiva. Ona vola len vtedy ak chce VYZVEDAT. Stale len vtedy ked islo o moju robotu. Vzdy ked som nastupila do nejakej roboty hned vecer mi zacala volat z nicoho nic. Priatel hovori ze chce vediet moj plat ci na zmluvu atd a ze ci uz robim.. nepacili sa mi 2 prace z ktorych som odisla teraz som nastupila do tretej. A aj pred tym ked som nastupila hned volala. A cez priatela vyzvedala aky plat ci na zmluvu ze ci uz robim. A ked som nerobila tak sedela somnou a na profesii mi hladala pracu za mna a mi kazala posielat ponuky. Pride mi to extremne. Toto je normalne ? Mam 30 rokov nemam snou nic. S priatelom sme spolu rok. Raz mi pomohol s najmom jediny raz a ona to zistila a mam pocit ze preto na mna tak tlaci lebo sa boji ze priatel mi bude davat peniaze na najom. Kazdopadne mala by to riesit snim ked nieco chce nie somnou nie ? Ci sa mylim... dakujem.. okrem toho sme tam kazdy vikend lebo ona bez neho nevydrzi. Vzdy sa prehnane cucmaju obimaju ako keby mal odist navzdy. S priatelom spolu nezijeme. On je na ubytovni a ja byvam sama.

Strana
z2
zmrzlinka2021
25. mar 2026

@anonym_autor a to počas toho jedného roka už máš tretiu prácu?

Asi sa pani boji, aby syn nemal v budúcnosti na krku fluktuantku

luccys
25. mar 2026

A kto jej vyzvonil, ze beries AD? A ze ti jej syn pomohol s najomnym? Sama od seba to asi nevie.

autor
25. mar 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_autor a to počas toho jedného roka už máš tretiu prácu?

Asi sa pani boji, aby syn nemal v budúcnosti na krku fluktuantku

@zmrzlinka2021 prva praca bola tazka vo vyrobe nezvladala som to. Dalsia v sklade a tiez som to fizycky nedavala. Teraz mam uplne inu pracu lahku..

abbey1
25. mar 2026

Ja sa jej veľmi nečudujem.

zmrzlinka2021
25. mar 2026
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 prva praca bola tazka vo vyrobe nezvladala som to. Dalsia v sklade a tiez som to fizycky nedavala. Teraz mam uplne inu pracu lahku..

@anonym_autor a čo teraz robíš?

doriiis
25. mar 2026

No tak asi sa trochu boji. Jej syn má frajerku s nie práve najlepšim životným nastavením. Jemne povedane

autor
25. mar 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_autor a čo teraz robíš?

@zmrzlinka2021 administrativa

anonym_949354
25. mar 2026

@anonym_autor ja neviem ale vy neviete komunikovať?

anonym_26a67d
25. mar 2026

@anonym_autor akože vôbec nechápem načo takéto info o zdravotnom stave kvackať na nos v podstate cudzej osobe?

anonym_b49ca7
25. mar 2026

Raz ti pomohol s najmom. On na ubytovni. Ty si inak bez prace a zvladas platit, okrem toho RAZ 🤷
A mas adi siroky zaber, ked od byroby cez administrativu....

kavasmliekom
25. mar 2026

Vieš, ani sa jej nečudujem, lebo v priebehu roka 3x meniť prácu, a raz z toho aj úplne ja mizine, že ti musel platiť nájom, tak to šťastná asi z výberu partnerky nie je. Je to, však, jeho vec, čo chce , koho chce a pokiaľ s vami nežije aj ona, nemá právo sa mu starať do vzťahu.

anonym_fcbdb5
25. mar 2026

a byvas vo svojom byte ?? sama ? preco nebyvate s priatelom spolu?

anonym_847e3a
25. mar 2026

Vsetci ste zvlastni.

autor
25. mar 2026
@anonym_fcbdb5

a byvas vo svojom byte ?? sama ? preco nebyvate s priatelom spolu?

@anonym_fcbdb5 lebo ma pracu v inom meste ako ja. V buducnosti planujeme zit spolu

anonym_5bdf50
25. mar 2026

Bud uprimna sama k sebe,sedela by si nad profesiou a hladala si takto pracu???Asi nie,ze???Robit za pasom neni naozaj praca pre kazdeho,to je fakt.Ale tu druhu v sklade si mohla zvladnut,zapriet sa a robit.Tiez tam robis administrativu a zaskladnujes cez pc.Tak snad v tej 3tej uz vydrzis dlho,ze nepovies,ze to robit nechces,lebo lebo lebo same vyhovorky.

anonym_fcbdb5
25. mar 2026

a byvas teda vo svojom byte ? sama ? zvladas ho platit ?

anonym_5bdf50
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_fcbdb5 lebo ma pracu v inom meste ako ja. V buducnosti planujeme zit spolu

@anonym_autor alebo byvas tiez v prenajme???

kitycat
25. mar 2026

Pracs len aby bola a priatel asi tiez len taky.. aby bol

autor
25. mar 2026
@anonym_5bdf50

Bud uprimna sama k sebe,sedela by si nad profesiou a hladala si takto pracu???Asi nie,ze???Robit za pasom neni naozaj praca pre kazdeho,to je fakt.Ale tu druhu v sklade si mohla zvladnut,zapriet sa a robit.Tiez tam robis administrativu a zaskladnujes cez pc.Tak snad v tej 3tej uz vydrzis dlho,ze nepovies,ze to robit nechces,lebo lebo lebo same vyhovorky.

@anonym_5bdf50 co ? Ano sedela som nad profesiou dost dlho a vela krat.

anonym_5bdf50
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_5bdf50 co ? Ano sedela som nad profesiou dost dlho a vela krat.

@anonym_autor tak bud rada,sama by si to nerobila.Vidis,ze jej zalezi na tom,aby si pracovala

autor
25. mar 2026
@anonym_5bdf50

@anonym_autor tak bud rada,sama by si to nerobila.Vidis,ze jej zalezi na tom,aby si pracovala

@anonym_5bdf50 nechapem o com hovoris

autor
25. mar 2026
@anonym_5bdf50

@anonym_5bdf50 robila som to sama. Co si ides stale svoje?

reanda
25. mar 2026

nie, nie je normalne, ako sa priatelova mama k tebe chova.. ale ani ty nie si 'normalny' standardny typ zeny, ktoru by si 'normalny' rodic prial za nevestu.. mas psychicke problemy, problem si najst a udrzat vhodnu pracu, vyhlady do buducna su, ze ti bude treba skor pomahat a starat sa o teba, ako ze by si bola samostatna a este schopna pomahat inym.. a taki ludia proste nie su moc ceneni.. takze sa jej nemozes velmi cudovat..
dolezite je, ako sa k tomu stavia tvoj priatel, ci si uvedomuje situaciu, ci vie, co to moze do buducna priniest a ci je s tym ok.. ak ano, mal by stat za tebou a nedovolit, aby sa mama k tebe takto chovala.. a ty by si to tiez nemala dovolit..

rozculena
25. mar 2026

mne sa nepáči,že ste tam nasáčkovaní každý víkend wtf?? A kedy ste vy dvaja spolu?

autor
25. mar 2026
@rozculena

mne sa nepáči,že ste tam nasáčkovaní každý víkend wtf?? A kedy ste vy dvaja spolu?

@rozculena ked sme vela spolu jej to vadi a hra mu na city ze ci uz nanu zabudol

motylik2559
25. mar 2026

@anonym_autor Ahoj, podla mna, ked ohladne tvojej prace chcela jeho mama nieco, tak to mala rozoberat v sukromi s nim a nie tebe kazat co mas robit. Ona nie je tvoja mama a ty si dospela zena. To,ze si nevydrzala v tych dvoch pracach beriem tak,ze si taku pracu chcela skusit ci zvladnes, ale zistila si,ze je to nad tvoje sily. Kazdy sa moze v zivote "kopnut". Hlavne teraz uz ked si nasla administrativu a pises,ze je to lahka praca, tak tam hlavne zotrvaj. Nie kvoli frajerovej mame, ani kvoli frajerovi, ale najmä kvoli sebe, svojim vydavkom a aj preto, aby si nemala status fluktuant, keby si chcela zas pracu zmenit. Ohladom depresii si povedala jeho mame ty alebo tvoj frajer? Popravde trochu sa mi nepaci aj jeho spravanie, chodite neustale k jeho mame, cicmaju sa, on jej o tebe hovori zrejme vsetky veci, ktore by si mohol nechat pre seba a nechat na teba, ci jej nieco povies ci nie. To, ze ti pomohol s najmom bolo ozaj len raz? Alebo viackrat? Pripadne okrem najmu ti pomohol financne aj s niecim inym? Davaj si na toto pozor- znovu nie kvoli jeho mame, ale kvoli sebe, lebo neposobi to dobre a kludne sa moze stat, ze casom mu to prerastie cez hlavu taketo vypomoci a ta necha. To co ti pomohol si mu tie peniaze aj vratila? Aj to je podstatne. Zatial ste len par, nezijete spolu, cize je na mieste vratit to. Ak jej on toto vsetko zavesil na nos, tak sa jeho mama do toho obula, ALE ty nie si povinna to napriek tomu znasat, pretoze toto je medzi tebou a nim. Nepises, ze ci je k tebe jeho mama mila a naozaj ma zaujem ti pomoct (napr. co sa tykalo hladania prace) alebo bola na teba nervna, ked "si ta posadila" k profesii. Lebo aj to je rozdiel. Co sa tyka otazok k platu, dufam,ze nie si taka hlupa, aby si jej taketo info vesala na nos, toto ju ozaj nema co zaujimat, ona ti v podstate je stale cudzi clovek. Takze autorka, naozaj popremyslaj, ci tvoj priatel nie je mamanek a ci ozaj jeho matka a on maju prestrihnutu pupocnu snuru (lebo ak nie, tak s takym radsej nebud) a dalsia vec, verim, ze v tejto aktualnej praci uz zotrvas a to ozaj dlho. Drzim palec

thirstymonk
25. mar 2026
@anonym_autor

@rozculena ked sme vela spolu jej to vadi a hra mu na city ze ci uz nanu zabudol

@anonym_autor Čím skôr tento "vsťach" ukončíš, tým lepšie pre všetkých zúčastnených...

viestta
25. mar 2026

@anonym_autor toto nie je tvoja prva tema o svokre, ku ktorej musite chodit kazdy vikend. Uz to tu bolo, chlap na ubytovni, na vikendy taha frajerku k mamicke. Kedy ste vy dvaja spolu, ked nebyvate v jednom meste a vikendy ste u jeho mamicky? Ako vy dvaja vlastne fungujete. To, ze sa jeho mama (ona este nie je tvoja svokra) stara ci jeho frajerka robi alebo nie, je tvoj (a vas) najmensi problem, uvedomujes si to?
Ozaj, kolko tyzdnov (alebo len dni?) za ten rok co ste (akoze) spolu si odrobila?

luccys
25. mar 2026
@viestta

@anonym_autor toto nie je tvoja prva tema o svokre, ku ktorej musite chodit kazdy vikend. Uz to tu bolo, chlap na ubytovni, na vikendy taha frajerku k mamicke. Kedy ste vy dvaja spolu, ked nebyvate v jednom meste a vikendy ste u jeho mamicky? Ako vy dvaja vlastne fungujete. To, ze sa jeho mama (ona este nie je tvoja svokra) stara ci jeho frajerka robi alebo nie, je tvoj (a vas) najmensi problem, uvedomujes si to?
Ozaj, kolko tyzdnov (alebo len dni?) za ten rok co ste (akoze) spolu si odrobila?

@viestta Tiez sa mi zdalo, ze uz tu pisala, ale "mamankovskych tem" tu bolo teraz xy, tak uz sa mi to zlieva😃

anonym_53d166
25. mar 2026

@anonym_autor mna zaujalo..sedela so mnou a hladala pracu...to ako ste boli spolu pri jednom pocitaci? ...a naco jej to vsetko vypravate? Kto jej povedal ze si menila pracu? Kto jej povedal o liekoch?
Z coho platis ten byt?

Strana
z2