icon

Ako riešiť neveru a jej následky vo vzťahu?

17. dec 2023

Ahojte.Predstavte si situáciu.....
Dvaja vo vzťahu 16rokov,dve deti(8 a 5r),9rokov zasnubeni.Pred asi 2rokmi ju podviedol so svojou susedou,ktorá je vedľa nich na záhrade.Nevedno koľko to spolu ťahali, ale išla na neho cez deti.Dotycna (podvedena) si to až potom uvedomila.Ona na to potom prišla,na tu neveru.A samozrejme následky sú decko.Teraz ten chlap povedal ze to decko nezaprie a bude pomáhať, keď bude treba a opýtal svojej partnerky,či to bude akceptovať. Ako by ste sa zachovali vy?
Podvedena sa s tým nevie zmieriť a nechce sa deliť o neho.Konfrontovali by ste tu "slecnu" ?Samozrejme už uvažuje nad odchodom od neho aj s detmi,lebo toto uz asi nedá....A ta štetka ma co chcela,zase pojde cez decko.....Je to pre ňu veľmi ťažké,zradil ich všetkých a teraz ju postaví do role macochy.....

Strana
z7
minenkak
19. dec 2023

Tak prečo chceš aby ľutoval niekto teba

zooeynka
19. dec 2023

@lalala94 a najma, tuto autorka ani nechce od neho odist. Sice ho teraz nenavidi, ale aj sama si vie spocitat ze ked ma mizerny prijem a ziadne byvanie tak proste od neho neodide a radsej by tolerovala nevery(bez nasledkov). Najlahsie je niekomu poradit odid od neho, maj hrdost atd, ale v akych srackach sa potom bude ona placat to uz je kazdemu jedno. V podstate by bola blba keby uvolnila svoje miesto....

autor
19. dec 2023

@mira0611 toto co píšeš,sú úplne bludy.to že mne nezáleží na tom ci ma ľúbi či neľúbi.ze tej kurve viac záleží na ňom.to si robis srandu....keby mi na nom nezáležalo, tak už dávno som preč.ja som sa snažila ako drbnuta, keď som zistila, že sa niečo deje.a jemu to aj tak nestačilo....takže tebe by sa niečo takéto páčilo, hej?keby si nemala istotu hocijakú,aj finančnú, že teba s detmi by ukracoval. A ja sa o to dieťa trhať nebudem(reagujem na tu vetu,čo sa týka starostlivosti)

autor
19. dec 2023

@minenkak nekazem ti.

trinityf
19. dec 2023

Uvolnila miesto... v podstate autorka nema v ruke nic. Nema byt a nie su ani zobraty. V podstate keby velmi milenka chce, raz dva ju odtial vykuri. Ja by som sa asi tohto najviac obavala.

minenkak
19. dec 2023

Nie ty sama sa tu lutujes a zuris na všetkých len ty si tá čo si môže dovoliť teraz všetko.Ludi ako si ty mi není ľúto,len ja a ja .Keď ti tak ublizil a si nahnevaná buď frajerka roziť sa a ži

evelyn246246
19. dec 2023

.. si v pozicii, ze ked sa mu zachce tak ta vykopne ...ked sa mu zachce zasunie inde, mozno aj dalsie dieta urobi ...si v pozici kde vobec nemozes verit, mat istotu a zjavne ani lasku ci respekt ..16 rokov nezahadzujes, tie roky , to vsetko zahodil tvoj partner uz davno ...reci o krize a podobne...chlap ktory miluje a je normalny toto neurobi ani kedy bola neviem aka kriza ...ten tvoj sa len vyhovara ...ty sa silno drzis predstavy rodiny , ale ziadna rodina nieste ..mas s nim deti , tak ako ta tvoja suseda ...chapem , ze to je sok pre teba ..ale otvor oci ...psychologa kvitujem, ale zmysel by mal ak by si sa najprv zbavila toho kretena ...prajem ti vela sil..

pipistrel13
21. dec 2023

vies co,jeho nevera je uz len vrch ladovca,ten tvoj o teba uz dlho nestal,nevazil si ta a popri tebe len prezival...normlany chlap,ktory by to lutoval by od teba nikdy neziadal,aby si sa starala o jeho dieta z nevery,co ale ty robjs velmi nespravne je,ze mu zakazujes to dieta uplne a este prehadzujes hnev na dieta a jeho matku..vies co aj ja som bola podvedena,dokonca sa s milenkou exmanzela stretla,ale nikdy mi nenapadlo vinit ju,hoci aj ona ho zvadzala,povedala som jej,ze je to jej charakter a jej rozhodnutie,ale ona mi vernost neslubila..vo vztahu k tebe je vinny len tvoj partner,ktoremu si nestala za to,aby si sa stala manzelkou..a mozno ked otocis vinu tam kam treba,budes schopna sa lepsie rozhodnut

autor
21. dec 2023

@pipistrel13 takže to,čo mi vraví,že nech neodidem, že my sme rodina,sú zase len sľuby a klamstvá....ale povedz mi prečo...preco by to robil...preco by mi nepovedal pravdu,ze chce ju a nie mna...preco by vravel,ze s nami chce ostat.....keď už máš skúsenosť bohužiaľ takú....ja tu nechcem rozprudit debatu zase,lebo dnes už mám dosť toho zase,čo sa tohto týka.

zooeynka
21. dec 2023

Ja so myslim ze ta chce preto, lebo je pohodlny a ma rad svoje deti. Chce byt s nimi, ked mu to vyhovuje, potrebuje zenu ktora sa mu o deti(a domacnost)postara. Deti ta maju rady a on im nechce ublizit tym, ze ta vydrbe z bytu prec. Henta dotycna nema svoje byvanie(pochopila som ze ona byva s mamou), takze tam stahovka k nej zrejme nehrozi. Keby mala vlastne byvanie uz by tam mozno bol nasackovany. Podla mna on chce aj teba, lebo servis a aj ju, lebo povolna. A tiez mu vychovava dieta. Super si to chlapik zaradil, ako arab...

janickacrazy
21. dec 2023

A svokrovci už to vedia, že má dieťa inde? Podľa mňa sú dve možnosti, buď ozaj chce byť s tebou a deťmi a z tej "romance" vytriezvel, lebo v podstate z milenky sa stala matka dieťaťa, tak ťa asi tiež nie je teraz preňho taký relax ako keď tam chodil kvôli sexu. Alebo chce, aby si ostala kvôli jeho pohodliu a full servisu, ktorý pri tebe má. Ako to je asi najlepšie vieš sama, ty ho poznáš.

autor
22. dec 2023

@janickacrazy nevedia vôbec nič.teda vravel,že jeho otec isto musí niečo tušiť,kvôli záhrade,že sme tam nechodili,plus keď ju videli tehotnú na záhrade,potom už s deckom....neviem,ale myslím si,že by sa ho to opýtali....neviem....a kedy im to povie,tiež neviem,vraj keď bude vhodná chvíľa na to,keďže nie je hrdý na to co spravil, vraj.....ale bude pre všetkých veľkým sklamaním ako aj pre mňa.

pipistrel13
22. dec 2023

pretoze je zbabelec,moj to tvrdil tiez,lebo nebol schopny odist,musela som to urobit az ja,ale skutky nemal ziadne,slo mu len o seba a tymi otazkami,ktore sa ma pytas,som stratila dva roky zivota,ved preco by to hovoril,ze nechce odist a ze ma chce...hoci to nelutujem,lebo mi to vela dalo,ale ani ten tvoj ta nechce,je len sebec a robi co mu vyhovuje...viem,ze je to pre teba tazke,ze sa trapis,a chcela by si,aby to bolo inak,ale ak to prijmes,ze ta nechce a ze ked si premietnes vas vztah bol zrejme vzdy taky,ze slo viac o nho,a odpustis,casom bolest prejde a ulavi sa ti

pipistrel13
22. dec 2023

uplne tie reci ako moj ex..sype si nimi popol na hlavu,ale skutkami nic nedokazuje,len trepe a stavia sa do role,nech este jeho lutuju,a ako vsetkych sklamal a ako nechcel a blablabla...drz sa

jizanka
13. júl 2025

@autor Jak si to zvládla a co děti?

Strana
z7