icon

Ako riešiť neveru po 19 rokoch manželstva?

11. máj 2025

Muž ma podviedol s kolegyninou dcérou.Zistila som to tak že som bola u tej kolegyni a prišla dcére sprava na mobil, mobil mala na stole v kuchyni a videla som tam číslo môjho muža.Nedalo mi to pozrela som a posielal jej tam svoje nahé fotky a správy ako mu chyba že chce znova byt pri nej atd…ja som nevedela čo v tej panike spraviť tvárila som sa ako keby nič a odišla som domov. Čo mám robiť poraďte. Ako to rozumne riešiť? Viem treba sa porozprávať vyložiť karty na stôl.Ale ja neviem.Sme spolu už 19 rokov mame 4 deti. Dakujem za radi .

Strana
z2
dora281
Autor odpoveď zmazal
pikachu999
12. máj 2025

Toto je isto vymyslené..99% mladých má telefón na heslo

staryjarec
12. máj 2025
@janinah

Fantaziu maš ...troll

@janinah Keby mala fantáziu, napíše to oveľa, ale oveľa lepšie. Tak, žeby sa tomu dalo aj uveriť. Zo slohových prác asi premiantka nebude.

radkaradix
12. máj 2025

ja mam na mobil heslo, ale spravy sa mi zobrazuju a ked ich pride viac a clovek na ne tukne, tak sa ukazu vsetky komplet s textom, mam to tak nastavene, aby som nemusela odomykat mobil kvoli kazdej sprave..

melonik7
12. máj 2025

..a cervena ciapocka stretla vlka...

vrabcek15
13. máj 2025
@morpheuss

@dora281 naučím ťa niečo nové (chatgpt):
Táto fráza "a svišť ju potom balil do fólie" je ironická alebo sarkastická poznámka, ktorá sa používa, keď niekto rozpráva niečo, čo znie príliš dokonale, neuveriteľne alebo nepravdepodobne. Pochádza z legendárnej reklamy na Milka čokoládu, kde bol svišť (marmot) zobrazený, ako balí čokoládu do fólie v krásnej alpskej krajine.

Používa sa teda na to, aby sa niekto vyjadril s nadsádzkou, že to, čo bolo práve povedané, je tak trochu "rozprávka" alebo skôr fantázia než realita. Je to spôsob, ako naznačiť, že ten príbeh alebo informácia znie až príliš dobre na to, aby bola pravdivá. 😄

Tu je link na reklamu, bohužiaľ SK verziu som nenašiel:

Ale ten chlap na konci povie "a svišť ju potom balil do fólie"
A žena na to: "to určite"

@morpheuss jéminenko,ja si tú reklamu pamätám 😂🙈

naily
21. máj 2025

Už by mohli hneď blokovať tie vymyslené témy alebo ukázať verejne, kto tieto bludy tu píše.

margotka17
22. máj 2025

No vidis, to je ako v tom vtipe, keď sa sused pýta suseda, ci má nahé fotky svojej manželky v mobile a sused mu odpovie, nie nemám, načo sa ho ten sused spýta : A chces? 🫣 Veď zober svoje 4 deti ku kolegyni, že mladú zoznámis s deťmi a kolegyni predstavis budúce vnucatka 😉👍.

nelabe
Autor odpoveď zmazal
ala1301
25. máj 2025

A mladá bola kde,keď si jej prezerala mobil?Kolegyňa tiež na to nič?Však si pozri...Inak ako bezne prezerame cudzie mobily,keď sme na návšteve...Mohla si to doveryhodnejsie vymyslieť, keď sa nudíš..

prasiatko30
25. máj 2025

Hej kolegynina dcera nechala nezablokovany telefon na stole na ociach vsetkych pritomnych a ty si si do neho len tak kukla a vyhladala fotky tvojho naheho muza 😂😂😂😂😂strasne zly namet na velmi zly roman

Strana
z2