icon

Ako riešiť nevhodné narážky priateľa?

7. jún 2026

Ahojte.. s priateľom sme spolu rok a začínajú ma iritovať jeho komentáre.. Takéto divné komentáre už mal, veľmi sme sa pohádali, potom prestal a teraz začína zas.. Už som to s ním riešila, povedala som mu, že to považujem za nevhodné a mne to vtipné nepríde a on neprestal a tvrdí, že preňho to je sranda a nemôžem všetko brať vážne.. Vtipy sa týkajú hlavne mužov a sexu.. Napríklad dnes som mu povedala, že sa teším, pretože som sa dozvedela, že sa blízko nás sťahuje jeden kamarát a je to veľmi múdry a príjemný človek.. A prvá jeho reakcia bola že: kamarát? a rukami znázornil sex a ja že nie, je to kamarát zo strednej a je veľmi fajn a budem rada ak sa s ním niekedy stretnem, pretože predtým býval mimo BA.. Potom ďalšie narážky sú ohľadne počtu sexuálnych partnerov, pretože mi neverí, že ho mám taký nízky.. Mám rada sex, áno, ale na druhú stranu nelezem s mužmi do postele iba tak.. S ním som spala tiež až keď sme randili 3 mesiace.. Priateľ má 40, nie je to žiadny mladý chlapec.. nerozumiem tomu.. Ja mám 28.. Inak sa ku mne správa pekne..

anonym_382c35
7. jún 2026

Čomu nerozumieš? Že je to prasa?

anonym_11da24
7. jún 2026

@anonym_autor boze fuj

anonym_07d5ad
7. jún 2026

Je to sedlák, ktorý si zamieňa vtipnosť za primitivizmus.

anonym_5c2742
7. jún 2026

@anonym_autor ty si tu uz nahodou nepisala?

hefo
7. jún 2026

A pridelili ti ho úradne, alebo čo?

Pokiaľ je takýto už na začiatku, lepší už nebude. A v 40-ke už vôbec. Nejakého vekovo a intelektuálne bližšieho si nevieš nájsť?

zuzubb007
7. jún 2026

Obyčajny sedlák, to, že chlap v 40tke nieje aspoň rozvedený alebo má deti je tiež čudné, takže vieme prečo ostal na ocot

brrunetkaa
7. jún 2026

Taký zakomplexovaný sedlak. Total nepritazlive

anonym_df1019
7. jún 2026

@anonym_autor mam jednu radu: utekaj dlho a rychlo! Ak tu nechces pisat za rok dva ze mas dieta s blbcom, co s tym?

tetapetra
7. jún 2026

Dievča bež

princkrason
7. jún 2026

ako tu pise klasik , dalsi co ma zlatu cicinu?

anonym_df1019
7. jún 2026
@princkrason

ako tu pise klasik , dalsi co ma zlatu cicinu?

@princkrason myslela som na to, uz som to dnes citala a uplne som vybuchla smiechom 😆

anonym_5c18b3
7. jún 2026

@anonym_autor comu nerozumies? Je to primitivne, chlipne prasa. A este aj ziarlive. Ja zas nerozumiem, preco si este stale s takym primitivnym ziarlivym prasatom? Co ta pri nom drzi?

rozculena
7. jún 2026

inak sa správa pekne

sticker
michaela220419
7. jún 2026

@anonym_autor jednoznačne rozchodom.. Ty mladá baba sa zahadzuješ s takým buranom. Tvoje sebavedomie asi nebude príliš vysoké momentálne.

michaela220419
7. jún 2026
@rozculena

inak sa správa pekne

@rozculena asi tak🙂

martinmmartin
7. jún 2026

@anonym_autor Neisty chudak co nema poriadok sam v sebe a chorobne tuzi mat kontrolu lebo vie ze ked ho prekuknes tak v momente ho vymenis....necaka ta nic pekne ale je to tvoja volba

anonym_d715dc
7. jún 2026

ty si tu uz tusim pisala, chlapi maju ine vnimanie sexu ako zeny, ocividne stary chmulo o tom nevie

anonym_771ea4
7. jún 2026

Cim Ti imponuje tento trapko, ktory evidentne nema na svoju rovesnicku a trufne si len na oblbovanie vyrazne mladsich a na velky vekovy rozdiel? Pretoze jeho rovesnicky by sa len zhnusene zatvarili a spytali sa, ci ma 17 rokov. Rob ako myslis...

anonym_c9e03a
7. jún 2026

A ty si sa ulakomila na primitivneho starého mladenca.
Prečo?
Nemáš na inteligentného vekovo primeraného muza?

anonym_8eb727
7. jún 2026

No najjednoduchsie vzdy, ked trepne nieco take, tak sa mlcky otoc a chod do inej izby. Ak ma nejake IQ, tak mu to dojde. Nikto nie je dokonaly. Ak pozitiva vyrazne prevysuju negativa, tak mavnes rukou. Lebo dokonalost sa tazko hlada. Ani ty nie si dokonala. Ten dalsi bude mat zase nieco ine, co sa ti nemusi pacit ...

alickapusinka
7. jún 2026

fuj na takeho by som nemala ani chuť pozerať nie to ešte mať s nim sex.Prosím zidi s kratšej cesty a ukonči to.

autor
7. jún 2026
@anonym_8eb727

No najjednoduchsie vzdy, ked trepne nieco take, tak sa mlcky otoc a chod do inej izby. Ak ma nejake IQ, tak mu to dojde. Nikto nie je dokonaly. Ak pozitiva vyrazne prevysuju negativa, tak mavnes rukou. Lebo dokonalost sa tazko hlada. Ani ty nie si dokonala. Ten dalsi bude mat zase nieco ine, co sa ti nemusi pacit ...

@anonym_8eb727 on okrem týchto rečí, ktoré sú v takých fázach, tak je veľmi starostlivý, štedrý, pozorný.. len neviem, či je to žiarlivosť alebo ako to nazvať..

chocolatebox
7. jún 2026

Jej ahoj, ty si nepísala možno už aj tri mesiace, nie? 🙂

moonlight1210
7. jún 2026

Za mna je ziarlivy. Akurat to skryva za narazky a “humor”.
De facto si takto velmi zakuklene pyta od teba uistenie, ze s nikym nic nemas, ini muzi ta nezaujimaju, sex s nimi tiez nie. Lebo ta tym kazdy raz donuti do obhajovania tvojej vernosti a poctivosti voci nemu.
To, ze sa vzdy voci tomu bud ohradis, alebo urazis, alebo rozculis, ho paradoxne tesi. Lebo je to pre neho dymovy signal, ze je vsetko v poriadku a stale chces len jeho. Nikto ta sexualne a zalubene nezaujima a nepritahuje. Len on.
A ty ani netusis, ze ta takto oklukou navadza na vysielanie dymovych signalov.

Nachvilku ho to vzdy ukludni a v podstate velmi rychlo zacne zas. Je to zacarovany kruh nutkania, aby sa tym ukludnoval v neistote (kazde tvoje nevedome uistenie ho nabije nachvilku radostou, istotou a sebadoverou, ale ten dobry pocit z toho sa rychlo vybija, tak ma nutkanie si ho zas doplnit.).

monro
8. jún 2026

40 ročný rukami znázorňuje sex? Je to nevyspelé decko. Mne by to strašne vadilo.

anonym_3bb31c
8. jún 2026

Možno ma len divný zmysel pre humor 🤔 alebo je chruno

evazhoufova
8. jún 2026

Ty to vnímaš ako žiarlivosť lebo si to prekladas cez svoj software

anonym_234dca
8. jún 2026
@monro

40 ročný rukami znázorňuje sex? Je to nevyspelé decko. Mne by to strašne vadilo.

@monro 😂 to musí byť zážitok, ako 40 ročný " znázorňuje" sex rukami. To by som chcela vidieť 🤣🤣