Ako riešiť odmietavé a neúctivé správanie?
15. nov 2023
Dobrý deň,musím napísať,že som z takého správania smutná,no i nahnevaná.Ja sa ku kazdemu správam úctivo,aspoň sa snazim.Totiz stáva sa mi,že mi ľudí neodzdravia na pozdrav,že sa jednoducho správaju rezervovane a aj neuctivo niektorí.
Predošlá
Strana
z2
@dskjhfdlkdjhl pekny vecer. Bez ironie
@gleep1 No, mozes si byt ista, ze ja nie som agresivna a to ani pasivne. Nemozem zato, ze ta moj prispevok tak popudil, nebol miereny na konkretnu osobu, ale evidentne ta o tom nepresvedcim, lebo Ty si nieco myslis a si o tom presvedcena a vies lepsie ako ja, ako som to myslela. A je mi jedno, co si myslis, lebo ja viem, co si myslim (aj co som si myslela) a nepotrebujem to dalej rozoberat. Mam lepsi program.
Predošlá
Strana
z2

@dskjhfdlkdjhl ty zi v realite a nevrav ze hovorím aka si, komentujem tvoje komentare, tie teba, tvoj predposledný komentar bol tiez pasivne agresivne spravanie, preto som napisala ze ti ide krasne a zjavne o nom nic nevies a preto ti ho odporucam ako temu dnesneho vecera, ja ti tu vlastne pomaham naucit sa nieco o sebe samej.
Ak mam komentovat teba na mk, tak v milion diskusiach som ti v hlave tlieskala a tvoje názory mi neraz boli sympaticke. V realite ta nepoznam a v živote by som teba ako osobu nekomentovala.