icon

Ako riešiť partnerov s komplikovaným myslením?

smochi
8. máj 2024

Ahojte. Skúste mi prosím priblížiť akým spôsobom majú v hlavách nasrate vaši partneri alebo ako mali nasrate v hlavách vaši bývali? Chcem sa trochu utešiť, že som nezabila skoro 5 rokov z najväčším hajzlom pod slnkom.

Strana
z2
stanulienkat
8. máj 2024

Pohni sa dalej. Bud rada, ze sa to prevalilo pred dalsim dietatom. Preco zeny planuju dieta s kamosom? Keby s tebou planoval dieta, tak by si ta vzal. Uz 1 dieta mas, bud vdacna. Nemusis mat s kazdym priatelom dieta. -To nie adresovane ani tak tebe, skor zenam, co stale riesia dieta s kamosmi a pritom uz vlastne dieta maju. Ja to nechapem. A kamosi ich po case aj tak opustia.

vyrovnanaosoba
8. máj 2024

@smochi tebe už teraz len zostáva, buď sa rozísť a odpustiť, alebo rozísť sa a byť zákerná. Vyber si. On sa už rozhodol. Vlastne je smutné, že si stratila s nim toľké roky a ešte aj tvoj syn s vami, ale vlastne je aj dobre, že sa to stalo skôr, ako by ste mali spoločne dieťa.

viestta
8. máj 2024

@smochi aj ja si myslim, ze je cas utat to a zacat bez neho. Nech si pan nerozhodny riesi svoj zivot bez teba.

smochi
autor
8. máj 2024

@stanulienkat pre mňa nebol kamoš, keďže som mu odpustila, čo spravil. Ešte dokonca potom mi povedal, že ma ľúbi a že s nami ostane do konca života. Proste samé drísty a zrazu akoby utalo a už ťa nechcem.

dadis
8. máj 2024

@smochi A naco to analyzujes? Bud rada, ze ste to babo nestihli, otvor si s kamoskou vino, poplac si a dopraj mu/im stastie. Na teba este len caka..

katka700
8. máj 2024

@smochi To nie je hlúposť ale vychcanost a egoizmus. Buď rada že si s ním zabila len 5 rokov a nie viac. Zavolaj kamošky a oslávte že si sa toho hovada zbavila 😊

zelenina1
8. máj 2024

ako uz bolo povedane - ak si stravila 5 rokov s najvacsim hajzlom pod slnkom, je to predovsetkym tvoja vizitka 🙂

vilma7
8. máj 2024

By som povedal, že nie odrazu utalo, ale konečne sa jeho bývalá rozviedla a otvorila mu tým dvere.
Zas nemusí byť kvôli tomu neviem aký blbec, chlapi sú jednoducho takí, že sa rodinu až kednmaju niekoho ďalšieho istého. Načo byť sám predsa...A podla.toho sa musia aj správať, lebo ináč by sa im na to prišlo.
Určite je to hrozné, ako sa zachoval, ale asi kvôli starej láske je schopný urobiť všetko. Stala láska nerdzavie...sa potvrdilo, keďže aj ona sa kvôli nemu rozvádza.

nataly420
9. máj 2024

@smochi z toho si nič nerobim 🙂 ženy keď ľúbia tak sú slepé a vieme si zvyknúť aj na čerta 🙂 práve ten zvyk je najhorší. Odpustí hlavne sebe čo si mu dovolila a neskor po dlhej dobe aj jemu. Neznamená že si hlúpa ako ti tu títo takzvaní dokonalí ľudia píšu. Ja som bola takisto dobre naivna .Ja som ako mlada chodila s chlapcom čo mal problém s drogami… škaredý bol menší odomma a nemal ani kde byvat a dotoho má povadzal :D dobrá kombinácia

heln
9. máj 2024

@smochi nie, nie je to tvoja chyba, vo vybere partnera, ako ti tu niektore pisu. niektore veci dopredu neodhadnes.
u nas v rodine sa stalo nieco podobne, chalan miloval babu, obe rodiny to neschvalovali, rozdelili ich. chalan sa ozenil s inou a po case zacal spavat s tou prvou. ta druha s nim bola niekolko rokov, nevedeli spolu otehotniet... atd, dlhy pribeh, proste sa prevalilo, ze vzdy miloval iba tu prvu.
a dakuj Bohu, alebo vesmiru, alebo komu, ze si s nim neotehotnela a mozes zacat novu etapu zivota. ta zena z rodiny je uz stastne vydata s druhym chlapom.

smochi
autor
9. máj 2024

@nataly420 dakujem

smochi
autor
9. máj 2024

@heln dakujem

hope87
9. máj 2024

@smochi dufam, ze necakas na neho, ze ako sa "rozhodne"....? 🙄
A co sa tyka tvojej otazky....nehnevaj sa ale ano, zahodila si 5rokov s hajzlom. Nevycitam ti, ze si mu odpustila...ALE, nie je nevera ako nevera. Resp. je ine, pokial je to nejaka jednorazovka s "neznamou" po nejakom opijasi, to by som este pochopila, ze mu odpustis...ale ked niekto pravidelne podvadza s jeho byvalou laskou a je to dlhodobe, to uz fakt nestoji za odpustenie...tam je riziko, ze sa to zopakuje, ovela vyssie. Snazim sa o objektivny pohlad, lebo co sa mna tyka, ja by som nedokazala odpustit ziadnu neveru.

astronaut321
9. máj 2024

@hope87 Súhlasím 10/10. Tiež by som neodpustil (a to som chlap), to je ako keď si niekto nevie zobrať od huby. Proste hlúpy ľudia nevedia krotiť svoje potreby...

mimka1402
9. máj 2024

@smochi Nechám moju odpoveď krátko, ale ak ta to poteší, mňa chlap znásilnil, otehotnela som z toho samozrejme moja vina, potratila som, sfalsoval dokumenty a zobral na moje meno pôžičky v hodnote o ktorých sa mi nesnívalo, dal na internet eroticke.videa so mnou o ktorých som ani netušila.😀 Jaj a ano, gambling keď prehral peniaze ktoré sme mali na dovolenku, neviem. Potešila som ta?😀 Môj to stihol za 6 mesiacov.

Ale čakala som u teba väčšie veci než to co si dala, ale tak pohni sa ďalej, mohlo to byť horšie. 🙂

Strana
z2