Ako riešiť partnerov s komplikovaným myslením?
Ahojte. Skúste mi prosím priblížiť akým spôsobom majú v hlavách nasrate vaši partneri alebo ako mali nasrate v hlavách vaši bývali? Chcem sa trochu utešiť, že som nezabila skoro 5 rokov z najväčším hajzlom pod slnkom.
@smochi a načo si strávila až 5 rokov s chlapom, čo mal v hlave nasraté? To ti predsa muselo byť jasné oveľa skôr. Nabudúce vyberaj lepšie, je veľa chlapov, čo to majú v hlave v poriadku
Mam skveleho manzela vďaka Bohu. Ale neviem,ako ti to pomôže, 5 rokov je riadne dlhá doba, ze si problém u partnera nevidela a neriešila.. ze...ale tak aspoň vieš,čomu sa do budúcna vyhnúť...
Ex - slepo a nekriticky veril uplne kazdej konspiracne p*covine bez rozdielu, od chemtrails po autizmus z vakcin, po zidovske sprisahanie, jemu stacilo, ze to bolo na hlavnych spravach, infovojne alebo zemaveku. Potom v plnej serioznosti hovoril, ze to ostatni su ovce, ktore slepo pocuvaju mainstream.
Môj ex bol narcista...IQ vysoké, EQ na bode mrazu, nemal empatiu, pochopenie...ja som ho v tej dobe obdivovala, aký je úspešný, bohatý, schopný, ale potom som stretla pár ľudí z jeho sveta a nikto ho nemal skutočne rád, všetci o ňom hovorili, že je to vlastne taký chudáčik, vtedy som nechápala, dnes chápem...ostal sám, už neni ani fešák a ostali mu len tie peniaze, po rokoch ma znova kontaktoval a žobronil o šancu..
@stanielka17 takychto ludi poznam, zial, vela, pocas covidu sa s nimi roztrhlo vrece.. najlepsie je, ze presne ti najmenej sebakriticki a najjednoduchsi si myslia, ze prave po nich idu tajne sluzby - ano, lebo oni, castokrat uplni mentalni atleti, su hodnotni pre take organizacie :D to je Dunning-Krugerov efekt v praxi
@smochi ako ti pomôže môj bývalý? Môj nemal teda nasraté v hlave, vyberám podľa iných kritérií partnera, ale je pravda, že sme si prestali rozumieť po intímnej a citovej stránke.
@stanielka17 😁kolko si s nim vydrzala? Dal si aj vysvetlit, ze rozprava hluposti?
Skús priblížiť, prečo bol hajzel. Takto sa moc nedá odpovedať 😅
Ak má tvoj partner v hlave nasraté a ty si to s ním ťahala celých 5 rokov, tak ma napadá jedine príslovie "Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá." 😉
@stanielka17 to fakt? 😂 Ja som si doteraz myslel, že to sú len trollie účty na Facebooku 😂
@danica2711 nie, len nedávno som zistila že má podvádza a kopec iných veci sa k tomu pridalo
@astronaut321 dlhý narobil, klamal, nevera, dostal ďalšiu šancu a po mesiaci a pol mi do ksichtu bez drzosti povie, že ju ľúbi 👏 kreten proste
@smochi Pokiaľ ťa podvádzal, tak sa neho vykašli... nestojí za to sa tým trápiť a ako ti povedal, že ľúbi inú? to by ma zaujímalo
@danica2711 trochu sa tu kuskuju moje odpovede. Pravda je taká, že to bol perfektný chlap, ktorý mi zatajil, že lubi svoju prvú lasku spred 10 rokov a minulý rok spolu zacali prasit a plánovať si budúcnosť, zatiaľ čo som ja robila doma žienku domacu. Ona sa kvôli nemu rozvádza. A on teraz potrebuje vraj čas aby sa rozhodol 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. A pritom ju ľúbi a mne do očí povie, že mňa už nie. Čo som ja nejaké zadné dvierka?
@smochi že ta podviedol neznamená že je hlúpy, je neverný, zákerný, sukničkár, blbec a ostatné nadávky určite ... asi by som zmenila otázku ..ženy odpovedajú o intelekte
@astronaut321 normálne sme sa rozprávali o jeho nevere a mojich pocitoch, chcela som sa s tým vyrovnať u psychológa nejak. A on povedal, že ju ľúbi. Že on potom čo ostal s nami po prevalení (so mnou a s mojím synom), že on myslel, že to bude mať v hlave inak.
@victory7897 ja myslím že to má spoločné aj s intelektom, a mne sú jedno odpovede, ja chcem, aby mne bolo lepšie 🙂
@smochi tak načo tu píšeš? Si to zariaď aby bolo
@sevrin No, tento bol realny😁 esteze vtedy nebol covid, ale co viem, stale si ide “plandemiu” a “Rusko sa na Ukrajine len brani”. To je asi neliecitelne.
@smochi Nemyslim, ze je hlupy. Niektori vo vztahoch tapaju, robia chyby, nemaju spravne vzorce.. nevera je vec, ktora sa odpustit a zabudnut da v pohode..ja som sa rozviedla a beriem ju uplne s nadhladom. Stane sa. Hlupi su ti, co sa nechavaju do toho prilis vtiahnut, hnevaju sa, nadavaju, siria nenavist a nevedia sa pohnut dalej.
@stanulienkat Kdeze. Dal sa dokopy s jednym podvodnikom, ktory z neho vytiahol peniaze za “zazracny prostriedok proti plesateniu” a ine hovadiny a potom ho odrbal o peniaze na nejakej pofidernej burze, na ktoru ho zmotal, lebo zidovske banky a podobne. Ani vtedy sa nepoucil.

Ex - totálna finančná negramotnosť