icon

Ako riešiť partnerské hádky a nedorozumenia?

erika292001
20. máj 2025

Ahojte mam partnera par mesiacov robi v nemecku prepustili ma z prace po 2 rokov takže som mala voľnú nohu a šla som za ním zatiaľ tu musíme. Vybaviť veci aby som sa aj ja mohla zamestnat a tieto dni respektíve 3 týždne čakám frajera celý deň na úbytku kedy príde z prace domov. Občas sa pohadame. A tam vzniká najväčší problem hádame sa kvôli jemu správaniu ako rieši problémy ako sa vyjadruje aký je výbušný kvôli malickostiam. Včera sme sa tak pohádali ze som plakala bola som úplne zničená povedala som mu všetko co mi vadí jeho správanie aký je keď vidí ze mi niečo je ze nemá problém ukončiť vzťah alebo tak proste fakt som bola na dne plakala som. On iba sedel povedal ze ho to mrzí a ze toto necchel aby som kvôli nemu plakala spali sme aj od seba lebo povedal ze potrebuje nad sebou porozmýšľať. A dneska šiel dk roboty ako každý iný deň a majú tam dnes v práci po 4tej aj grilovacku s kolegami napísal mi ze ci nechcem ísť a ja som napísala ze nie po včerajšku sa tam nebudem tváriť ze sa nič nestalo a on ze dobre chápe ale ze on pôjde lebo ze ho prehovaral šéf. A chce udržať vzťahy. A ja som mu na to napísala ze aspoň vidím ako ta veci zo včera mrzia za co ti stojim a ze asi nie som tvoja priorita. Keď ideš radšej na grilovanie a nepríde po práci za mnou keď vie aká je situácia a ze som sa včera fakt trápila. Povedal ze sa môžeme porozprávať aj potom keď príde ale tam ide o princíp aj som sa mu to vysvetlila ze ty vieš ze sa trápim vkes ako mi včera bolo a radšej kde na grilovacku ako keby mu to je jedno je to lem môj názor som taka citlivá alebo co dajte prosím názor.

Strana
z2
enmery
20. máj 2025

Dievča, on Ťa zavolal, chcel Ťa na tej grilovačke, čiže jedno mu to nie je. A najhoršie, čo môžeš urobiť, je sa v cudzej krajine zamknúť v byte a čakať len na jedného človeka. Aj z toho môžu vznikať hádky. Mala si skvelú príležitosť niekoho spoznať- možno moznosť práce, známy, iný pohľad. 🤷‍♀️

ssimusska
20. máj 2025

@erika292001 prepáč ale pôsobíš na mňa ako 15 ročná 😀 on ti sám povie, žejo to mrzí a ty ďalej pokračuješ. Načo si celý deň na ubytku? To si neveiš nájsť sama program? Ísť aa poprechádzať, spoznávať. Úprimne ja by som nevedela ísť spať bez toho aby som mala s priateľom vyriešený problém. Za mňa si na tú grilovačku ísť mala, on ukázal, že má záujem o to aby si tam bola.

veronikaszabova
20. máj 2025

@erika292001 si precitlivela. Ved pride z grilovacky a porozpravate sa. Ved ta zavolal, ty sa oduvas

goodidea
20. máj 2025

@erika292001 ach jaj mladá laska ...kde sú tie časy, užívajte :*

letfenixa
20. máj 2025
@veronikaszabova

@erika292001 si precitlivela. Ved pride z grilovacky a porozpravate sa. Ved ta zavolal, ty sa oduvas

@enmery
@ssimusska
@veronikaszabova
A teraz na vás začne prskať, že tomu vôbec nerozumiete!

ssimusska
20. máj 2025
@letfenixa

@enmery
@ssimusska
@veronikaszabova

@letfenixa skúsiť to môže 😆

sense
20. máj 2025

Nuž dievča zlaté keby si nebola priorita na grilovačku ťa ani nevola ani by ti ju nespomenul. On ťa volá , ty sa nechceš pretvarovat s potom sa ešte aj ofukujes že neprišiel domov.... Sorry to by som sa ani ja neponáhľala domov, lebo viem že by ma doma čakal zas len ofucany partner...
No čo typická ženská, nevie čo chce a neprestane kým to nedostane

erika292001
autor
20. máj 2025
@sense

Nuž dievča zlaté keby si nebola priorita na grilovačku ťa ani nevola ani by ti ju nespomenul. On ťa volá , ty sa nechceš pretvarovat s potom sa ešte aj ofukujes že neprišiel domov.... Sorry to by som sa ani ja neponáhľala domov, lebo viem že by ma doma čakal zas len ofucany partner...

@sense takže som sa mala tváriť ako by nič?

erika292001
autor
20. máj 2025
@veronikaszabova

@veronikaszabova ja keby mam problém tak idem normálne domov keď viem ze ma partner celý deň čaká

janagem
20. máj 2025

Idu na grilovačku z práce. Šéf ho volal. Máš si ísť, alebo byť spokojná s tým, že sa porozprávate potom. Toto nie je o prioritách, ale o Tom, že v praci sa sukromne veci nepreberaju a ak je to Team building tak tam ísť mal.

erika292001
autor
20. máj 2025
@letfenixa

@enmery
@ssimusska
@veronikaszabova

@letfenixa prečo by som mala prskat cchela som názor či lem ja som taka citlivá alebo nie je to váš názor a nemám dôvod po vás prskat alebo vám niečo vyhovarat

erika292001
autor
20. máj 2025
@sense

@sense a co mala som sa tváriť ze je všetko fajn ?

erika292001
autor
20. máj 2025
@ssimusska

@erika292001 prepáč ale pôsobíš na mňa ako 15 ročná 😀 on ti sám povie, žejo to mrzí a ty ďalej pokračuješ. Načo si celý deň na ubytku? To si neveiš nájsť sama program? Ísť aa poprechádzať, spoznávať. Úprimne ja by som nevedela ísť spať bez toho aby som mala s priateľom vyriešený problém. Za mňa si na tú grilovačku ísť mala, on ukázal, že má záujem o to aby si tam bola.

@ssimusska však sme sa od včera nerozprávali alebo som mala ísť a tváriť ze a všetko v poriadku. Keď prídeme porozpravame sa ? Však co

anjelicek26
20. máj 2025

Ako pises, si taka nejaka citliva... on sa ospravedlnil, chcel ta tam mat (na taketo veci z prace clovek prakticky ist musi a neodriekne to kvoli urazenej zene doma), ty si nechcela ist a aj tak drama queen... neviem privela volneho casu... on ten prvy krok spravil, tebe to nestacilo...tak sed sama doma a fnukaj no... hladaj pracu, nech nesedis tyzdne sama doma a necakas na neho ako na spasenie, to je strasne ubijajuce...

enusamt
20. máj 2025

Ty ho teda riadne dusis a citovo vydieras 🤦‍♀️
mala si moznost ist s nim. Mali by ste zmenu prostredia a v klude pri vychadzke by ste sa porozpravali. Ved sa nevyhyba konfrontacii

andrejka1974
20. máj 2025

@erika292001 ale prepáč však ak ho ľúbiš tak nebudeš urazena tak dlho my keď sa pohádate tak do 20 Minit sme úplne v pohode však sa snažil chcel aby si s ním išla na tvojom mieste by som išla a nehrala zrazenú

sella38
20. máj 2025

Chudak chlap.

januska12323
20. máj 2025

Celé dni si zavretá doma lebo nie si schopná ísť sama von a keď sa konečne môžeš zabaviť a zabudnúť na hlúpe hádky radšej sa oduješ, sama si si vybrala. Na jeho mieste by som sa dnes domov neponáhľala.

ssimusska
20. máj 2025
@erika292001

@ssimusska však sme sa od včera nerozprávali alebo som mala ísť a tváriť ze a všetko v poriadku. Keď prídeme porozpravame sa ? Však co

@erika292001 a čo keby si ty prvá za ním prišla a začala komunikovať? Či nie? Si myslíš že bude zakaždým za tebou doliezať prvý on? Neveim dokedy by ma toto bavilo. Fakt chudák chlap..

erika292001
autor
20. máj 2025
@ssimusska

@erika292001 a čo keby si ty prvá za ním prišla a začala komunikovať? Či nie? Si myslíš že bude zakaždým za tebou doliezať prvý on? Neveim dokedy by ma toto bavilo. Fakt chudák chlap..

@ssimusska práveže ja za ním chodím stále aby sme komunikovali on sa tomu vyhýba

erika292001
autor
20. máj 2025
@ssimusska

@ssimusska on neprišiel ani raz ze co mi je včera sa ma spýtal ze co mi je povedala som mu problém zobral sa a odišiel

erika292001
autor
20. máj 2025
@januska12323

Celé dni si zavretá doma lebo nie si schopná ísť sama von a keď sa konečne môžeš zabaviť a zabudnúť na hlúpe hádky radšej sa oduješ, sama si si vybrala. Na jeho mieste by som sa dnes domov neponáhľala.

@januska12323 nie ze nie som schopná ale neviem mňa nebaví chodiť samu a na tu grilovacku by som šla keby sme deň pred Tým. Neriešili hadku

vroni
20. máj 2025

Tri týždne drepenis na riti a čakáš na animatora. Ja byť tvojím frajerom, tak sa s tebou vadim tiež. Choď von, preskumaj okolie, niečo sa uč, hlavne nesed doma ako taká urazená a nudná kvocka. A áno, si precitlivela, mala si ísť a zabaviť sa, pri tvojom nabitom dennom programe sa kľudne môžete porozprávať o deň neskôr.

enmery
20. máj 2025
@goodidea

@erika292001 ach jaj mladá laska ...kde sú tie časy, užívajte :*

@goodidea Ale no, nerob zo seba dedka😉

domkakvet
20. máj 2025

@erika292001 normalne si mala ist na grilovacku.

enmery
20. máj 2025

Boa žena, ty keď budeš mat deti, vážnu chorobu, tak to deti nebudú jest a svet sa zastaví, lebo ty máš hádočku s partnerom?Čakala som bitky, alkoholika, že si neprizná chybu. Ospravedlnil sa, jedno mu to nie je, volal Ťa ku kolegom, nezatajuje Ťa, chce Ťa vytiahnuť medzi ľudí, lebo Ti z tej cudziny a byť sama zavratá 24/7 drboce na hlavu. Že to neurobil s kobercom, diamantmi, kľačanim, tak ako si to ty v detskej fantázii predstavuješ, neznamená, že nič neurobil. Ak teda očakávaš komunikáciu podľa svojich predstáv, uč sa počúvať a chápať aj ty jeho. Vyžaduješ niečo, čoho sama nie si schopná. Ospravedlňuje Ťa tak max vek 19 a prvý vzťah a stres z cudziny atď.

klementinka58
20. máj 2025

treba si uvedomit, ze niekedy aj prilis vela komunikacie a rozoberanie vsetkeho donekonecna skodi..ospravedlnil sa, pozval ta tak co este chces? Zrejme nikto vyspely by nedal prednost ofucanej frajerke pred firemnou akciou, kde sa ucast dopredu nahlasuje

to su take tie gesta z romantickych filmov, nepouzitelne pre bezny zivot..Keby si bola chora, alebo nieco surne vysoke horucky dietata tak to je ina vec....ale cakat, ze zrusi vsetko a urobi v praci zo seba hlupaka, len aby prisiel sa doprosovat tebe je naivne a nerealne v zivote

tim23
20. máj 2025

@erika292001 mala si ísť na grilovačku, nie doma trucovať a ešte mu cez telefón čistiť žalúdok. Však ťa zavolal tak asi mu na tom záleží aby ste boli v pohode. Či to musíte doma sedieť na gauči? Zamestnaj sa čím skôr, sedíš dima, nudíš sa a riešiš blbosti. Takto ťa skôr či neskôr nechá. Toto žiadny muž nepotrebuje

tinqua
20. máj 2025

Nie, nemáš to len tak „nechať“, ale tiež nemusíš robiť scénu zakaždým, keď sa necítiš byť stredobodom vesmíru. Riešiť veci neznamená ich rozmazávať, plakať a manipulovať. Riešiť znamená normálne sa porozprávať.... bez výčitiek, bez pasívnej agresivity a bez toho, aby si sa stavala do role obete. Keď ti niečo vadí, povedz to rovno. Ale nie spôsobom „asi nie som tvoja priorita“.... to nie je úprimnosť, to je citový nátlak. On ťa zavolal medzi svojich ľudí, a ty si to odmietla. To si si fakt myslela, že potom príde s kyticou a bude ťa ľutovať, že si trucovala?....vzťah nie je o tom, že všetko musí byť podľa teba, alebo inak je to tragédia. Ak sa nevieš ovládať a každá banálna situácia ťa položí, tak potom nie si pripravená byť vo vzťahu. Takže nie, nemáš to „nechať tak“...máš sa naučiť komunikovať dospelo a s rešpektom.

yoginka231
20. máj 2025

Reálne si sadni a zamysli sa, že ako je možné že v tvojom veku máš nulovú emočnú inteligenciu. Naozaj.

Obyčajná sebeckosť. Budem sedieť doma zdutá, budem sa trápiť a hádzať mu to na oči a ten hajzel si dovolil sa mi ospravedlniť. A kedže ja som tu týrala celý deň tak na žiadnu grilovačku nejdem.

Úprimne keby som chlap, tak by som ženu ako ty opustila. A buď rada že ťa nekopol do zadku keď sa správaš ako dieta.

Strana
z2