icon

Ako riešiť partnerské problémy so zvláštnymi preferenciami?

22. jan 2025

Ahojte píšem anonymne keďže sa dosť hanbím. Len v skratke. Stretol sa s niekto s tým že vás manžel je extrémne zaťažený na silonky. Ja už nevladzem, denne denne ma núti nosiť len silonky, neznáša ponožky. Dokáže sa kvôli tomu hádať so mnou do špiku kosti. Strašne ho to priťahuje, čo sa týka sexu tak len s tým. Je schopný ma v strede sexu poslať sa prezliecť .. ja už nevladzem… už normlsne to robím na truc že to nenosím, strašne mi to zhnusil… už nevladzem toto ponižovanie…

barka1
22. jan 2025

Extrémne zatazeny? Ano. (jeden z partnerov). Aby ma kvoli tomu k niecomu (comukolvek) nutil? NIE!!! Toto asi nebude váš jediný problém....

abbey1
22. jan 2025

Pred mnohými rokmi, keď som bola mladá, stopol ma muž, že mi zaplatí, ak si sadnem napr na stanici a on bude odniekiaľ pozorovať moje nohy v punčochach.
Je pravda, že som mala pekne, štíhle nohy a vždy som nosila výrazne silonky, punčochy.
Nuž, kto vie, koľkým mužom som urobila dobre. Nevedomky a zadarmo. 🙂
Samozrejme, ponuku som odmietla.

januska12323
22. jan 2025

Ale chápeš, že vôbec nejde o silonky?

autor
22. jan 2025

@januska12323 a o čo ide ? Lebo ja ozaj som už zúfalá ..

ukgirls
22. jan 2025

tak kup jedny vacsej velkosti a povedz mu ze ked ty tak aj on a nech sa oblecie do nich ze ta to vzrusuje ..preco by si mala robit len ty co chce on-kde su tvoje tuzby a potreby? vztah by mal byt vyrovnany a mali by ste sa striedat v tom co ma kto rad a ak to tak nieje mate velky problem ...

autor
22. jan 2025

@ukgirls veď on sám mi tvrdí že keby môže nosí ich stále … už mi to príde uchylne ..

wolf_
22. jan 2025

Kopec mužov je zaťažených na silónky, nohy apod. U mňa osobne je to v pohode. Ale aby ma NÚTIL nosiť LEN silónky??? Aby sa so mnou kvôli tomu hádal??? Aby ma posielal sa prezliecť??? Neexistuje 🚩🚩🚩🚩🚩

kvadrinkaaa
22. jan 2025

Viac by mi bolo zle z toho, že najradšej by tie silonky nosil on.

bu_bu_bubak
22. jan 2025

Zrejme je takichto muzov viac. Na IG urcite najdes takito content volne dostupny kde zeny maju ucty len za ucelom tvorby takehoto obsahu a tipujem, ze na OF to zrejme tiez silno bezi.

Myslim, ze silonky zenam pridavaju na sexappeal-e, ale teda nutit zenu nosit silonky a zakazovat ponozky pretoze mu to nepride sexy je naozaj zvlastne. Oblecenie je aj vecou komfortu, nie vsetko co je sexy je zakonite aj pohodlne.

Dokazem pochopit ak by som sa zene pacil v koseli a veste pretoze jej imponuje "smart look" ale aby som to teraz nosil 24h denne urcite nehrozi 😄.

Tvoj muz trpi zrejme nejakou extremnou formou fetishu ak by silonky sam nosil.

bluka2
22. jan 2025

@abbey1 😀
To si musela pozerať ako puk na takú ponuku haha skúšam si to predstaviť

bluka2
22. jan 2025

Nabudúce ho ty pošli niečo spraviť počas sexu, možno umyť riady. A potom ho pošli niekam na dobro

abbey1
22. jan 2025

@bluka2 Tomu ver. Potom som sa par dni cítila nepríjemné. Keď si uvedomíš, že kdekoľvek môžeš takto nevedomky niekoho uspokojiť. A pritom môžeš byť oblečená od hlavy až po päty. Človeku ani na um nepríde

michal_dr
22. jan 2025

@autorka

"Ja už nevladzem, denne denne "ma núti nosiť"..." mi stačilo 🤦

Silonky su vas minimalny problém vo vzťaju 🙄👎

Si neviem predstaviť komandírovať partnerku, čo si má obliecť 🤦🤦🤦

Komandírovať partnera/partnerku vo vzťahu všeobecne je obsurdné 🤦

jeliz59
22. jan 2025

Prosím ta rozved sa na rovinu ti to napíšem bez okolkov toto je chorý zvrátený človek nikto nemôže nikoho do ničoho nútiť....všeobecné teraz to myslím vo sa týka jeho smer Kremnica do kazajky a ty sa vzchop toto je vážny problém a ta heeeeeeeet na 1000 km od neho čo chces skončiť na liekoch aby si ako tak mohla existovať?????

h2
22. jan 2025

Ak by ma chlap poslal v strede sexu kamkoľvek, tak by som sa už na dokončenie toho sexu nevrátila.

mandarinka555
22. jan 2025

Musela si vedieť aj pred manželstvom, že aký má fetiš...Alebo si si myslela, že mu to vyprchá z gebule?

januska12323
22. jan 2025

Keby išlo len o silonky a inak ťa má rád a nie je idiot povedal by ti to normálne a nie ako psovi. Úchylka neznamená totálnu buzeráciu.

ahhola
22. jan 2025

Uz si sem v decembri pisala? Bol tu taky silonko-maniak.
(viem si predstavit ovela uchylnejsie uchylky)

domkakvet
23. jan 2025

Toto si urcite vedela aj pred manzelstvom a do teraz ti to nevadilo.

autor
23. jan 2025

Viete co, vy ktoré to nepoznáte nekritizujte a radšej sa nevyjadrujte … pýtam sa žien ktoré sa s tým stretli …
@domkakvet naco sa vyjadrujte ? Keď nemáte s tým skúsenosť ?

enmery
23. jan 2025

A ty co nechápeš na tom, že ľudia majú rôzne fetiše. Ale v sexe sa majú rešpektovať a má ich to tešiť oboch. Ty máš despotu, ktorý chce len svoju uspokojenie a určite si to vedela už dávno. Ešte Ti to aj povie ako poslednej handre.

betulinka1
23. jan 2025

Preco sa núti? Ked vies, ze to ma rad, tak ho poteš sama od seba. Je kopec mužov, co maju radi sexi pradlo a ta zena to spravi sama, ze si ich oblečie. Ked len toto potrebuje pri sexe 😉😉😉

enmery
23. jan 2025

@betulinka1 Ja si myslím, že nie je normálne sa hádať s partnerom do špiku kosti, ak náhodou nemá na sebe silonky. Pravdepodobne pozerá len na svoje uspokojenie. Sex má tešiť oboch, ak by na mňa niekto vrieskal kvôli svojej úchylke a kašlal by na moje pocity, určite by ma prešla celá chuť na akýkoľvek sex a vzťah s ním. Bez rešpektu nič z toho fungovať nebude.

betulinka1
23. jan 2025

@enmery jasne, ze vrieskat nie. Ziaden s partnerov nema co kricat na druheho zo žiadneho dovodu. Tato nenávisť voci šiltovkami mala svoje začiatky. Súčasná situacia je uz iba vrchol.

sense
23. jan 2025

A doteraz taký nebol , len zrazu ostal zaťažený na silonky.
Keby mi chlap uprostred sexu povie že si mám ísť dať silonky tak by mal po sexe

basska_b
23. jan 2025

Ja nechapem, preco to nevyzaduje obliect len pred sexom. Pocas dna by som sa na neho vyprdla 😆