Ako riešiť problém s dotieravou susedou?
Byvame s manzelom v panelakovom byte. Sme tu skoro 2 roky.
Zacalo to takym iba zo srandy doberanim a podpichovanim ze po nom pokukuje nasa suseda. Byvame hned na prvom poschodi a ze ked sa nahodou stretli tak ona ahoooooj a ked som sla o par sekund za muzom z bytu aj ja tak to bolo take odmerane cau.
Ale ako pisem dlho sme sa na tom tak akoze zabavali ale potom sa to zacalo stupnovat ma styl ze sa muzovi prihovorila, vypytovala sa ho na osobne veci, viditelne sa snazila viezt konverzaciu. Uz sa to za ten cas zacalo celkom nabalovat ze skusila vselijake flirtujuce poznamky ale nema sajnu ze som to vela krat aj pocula (byvame na prizemi takze staci otvorena ventilacka).
Ale dosiahlo to vrchol ked som odchadzala tento tyzden prec z bytu…videli sme sa na ulici v autach ako som ja odchadzala a ona prichadzala. A potom mi muz povedal ze u nas zaklopala (!!!!!) a chcela si pozicat baterky. Su medzi nami 3 poschodia mimochodom takze ja by som klopala urcite najskor susedom oproti.
Ale ako poviete mi co si myslela? Je to horsie ako scenar z nejakeho lacneho filmu. Keby mam chlapa nejakeho nevybureneho kretena tak asi mi chodi suseda zohrievat postel a rozbija rodinu. Manzel je typ chlapa co chce zenu dobijat nemusi taketo zeny co sa same ponukaju.
Ale ja uz rozmyslam ako s nou spravit poriadky..v podstate neurobila nic a v podstate robi take zakernosti. Teraz sa pozastavujem aj nad tym ked ide muz vysypat smeti alebo ked som potrebovala nieco z pivnice tak som sla sama aby ho tam nahodou nesla pretiahnut.
Muz s nou ani nekonverzuje iba tak jednoslovne odpovede, cakala som ze to prestane a nie ze slecna este pritvrdi…mam cakat ze keby som na noc napr v nemocnici tak sa taˇ ta truba objavi v uteraku ze si zabuchla dvere?
Ako to mam zastavit?nemozem jej predsa povedat ze nerozpravaj na mojho muza. Alebo mozem? Alebo jej ma manzel nieco povedat? Ako by ste to vyriesili elegantne, prefikane.
A pre vtipalkov..stahovat sa nechcem…zatial.
@anonym_4241ed Ty zase nechapes, ze nie autorka, ale jej manzel si ma urobit poriadky. Ak to on neurobi, tak ona sa moze aj na mihalnice postavit. A ano, je aj ona trafena, lebo normalna zena by si to vybavila s manzelom slusnou debatou, ona tu vymysla nezmysly. Ale ano, verim, ze takych ako ona je plno. Preto mnohe obvinuju viac milenky svojich muzov, ako dotycnych muzov. Proste pomylene osoby.
@dskjhfdlkdjhl ale my tu komunikujeme s autorkou, nie s manželom
@dskjhfdlkdjhl ale my tu komunikujeme s autorkou, nie s manželom
@anonym_d0cc2d A? To je nejaky problem jej vysvetlit, ze ako treba situaciu riesit?
@anonym_autor no a to on nemohol takto zakrocit omnoho,omnoho skor,co??To jej mal uz davno povedat a nie jej robit nadeje.Presne ako som pisala,riesit to mal hlavne on,nie ty.
@vladuska20 že robiť nádeje...Ešte poľutovať ju treba chudinku😁.
@vladuska20 že robiť nádeje...Ešte poľutovať ju treba chudinku😁.
@jaroe no ved do prdele ju mal poslat,hned
Asi to uz ani nema vyznam pisat ale ked tu stale nejake maju potrebu pisat na mojho muza.
Fakt by som bola zvedava ktora z vas ma manzela takeho ze keby mu povie ina napr ze dnes vonias tak ci by sa v tom istom momente okamzite ohradil ze som zenaty, nerozpravaj mi take veci a podobne. Ani ja ako zena a to som vydata keby mi chlap zlozi nejaky kompliment tak hned ho neodpalim…nebudem to podporovat, vyskierat sa nanho, opatovat mu kompliment ale to neznamena ze nanho hned vybalim ake je to nevhodne.
PRETOZE kazdy sme nejaky, niektori ludia trepnu prve co ich napadne, su kamaratskejsi, su zeny ktore sa takto maznavo rozpravaju a je to pre ne vlastne prirodzene spravanie.
Urcite keby sa na vasho muza usmeje predavacka tak jej hned nepovie ze je zadany alebo na nu zazrie.
My OBAJA sme to brali iba ako srandu ako take manzelske podpichovacky a naoko ziarlenie.
Ked to za posledne dni “nabralo grady” tak to aj mojmu muzovi doslo samemu ze ona je naozaj doterna a hned PRVY PRIAMY POKUS ktory suseda mala tak zarazil. A vzhladom na to ze odvtedy ju stretol raz a to ani nepozdravila tak to asi spravil dostatocne razne.
Ja som vdacna ze mam uprimneho chlapa ze ziadne hadky, ziadne sceny kvoli cudzej susede u nas nie su ze sa mozeme ako dvaja ludia normalne porozpravat co spravit aby dala pokoj.
A aj ked to tu viacere nechapu tak ja osobne by som bola rada keby ona vie ze ja o tom viem ze mala nejaky neuspesny pokus pri mojom muzovi. Nech vie pre buducnost ze nie kazdy zadany chlap sa necha zatiahnut do jej hry a ze su aj chlapi ktori z nej budu mat s manzelkou iba srandu.
Asi to uz ani nema vyznam pisat ale ked tu stale nejake maju potrebu pisat na mojho muza.
Fakt by som bola zvedava ktora z vas ma manzela takeho ze keby mu povie ina napr ze dnes vonias tak ci by sa v tom istom momente okamzite ohradil ze som zenaty, nerozpravaj mi take veci a podobne. Ani ja ako zena a to som vydata keby mi chlap zlozi nejaky kompliment tak hned ho neodpalim…nebudem to podporovat, vyskierat sa nanho, opatovat mu kompliment ale to neznamena ze nanho hned vybalim ake je to nevhodne.
PRETOZE kazdy sme nejaky, niektori ludia trepnu prve co ich napadne, su kamaratskejsi, su zeny ktore sa takto maznavo rozpravaju a je to pre ne vlastne prirodzene spravanie.
Urcite keby sa na vasho muza usmeje predavacka tak jej hned nepovie ze je zadany alebo na nu zazrie.
My OBAJA sme to brali iba ako srandu ako take manzelske podpichovacky a naoko ziarlenie.
Ked to za posledne dni “nabralo grady” tak to aj mojmu muzovi doslo samemu ze ona je naozaj doterna a hned PRVY PRIAMY POKUS ktory suseda mala tak zarazil. A vzhladom na to ze odvtedy ju stretol raz a to ani nepozdravila tak to asi spravil dostatocne razne.
Ja som vdacna ze mam uprimneho chlapa ze ziadne hadky, ziadne sceny kvoli cudzej susede u nas nie su ze sa mozeme ako dvaja ludia normalne porozpravat co spravit aby dala pokoj.
A aj ked to tu viacere nechapu tak ja osobne by som bola rada keby ona vie ze ja o tom viem ze mala nejaky neuspesny pokus pri mojom muzovi. Nech vie pre buducnost ze nie kazdy zadany chlap sa necha zatiahnut do jej hry a ze su aj chlapi ktori z nej budu mat s manzelkou iba srandu.
@anonym_autor presne. Dobre hovoríš. No vieš, niekomu sa ľahko radi cez internet, keď také same nezaziju.
Na to čo tu opisuješ, treba vždy dvoch. Keby ju ignoroval on, tak by si nemala čo riešiť.
No ak by som bola toho svedkom,s úsmevom na tvári by som jej povedala,teba už dávno nik nepretiahol,však?vzala muža za ruku,vysmiata a čau😃inak ju musí upratať muž
@anonym_autor Ja mam takto doternu susedu, je vidiet ze skusa so mnou nadvazovat kontakt a flirtovat. Jej sa rozpadava manzelstvo, tak to skusa inde a mysli si že ja sa chytim. Moja žena to vidi, ale nerobi sceny ako ty, lebo vie ze ja som verny a nepotrebujem riesiť nejaku zufalu chuderku od susedov. Navyse mi ani nie je sympaticka, skor je doterna, ked mi vypisuje cez whatsapp a stale sa nieco vypytuje akože k "bytu". Zeny to takto asi maju, ked im odide jeden chlap, tak chcu prebehnut na ineho chlapa. Ale robit to takto trapne k zadanemu chlapovi. Ale na pobavenie fajn, som zvedavy kolko ju to bude bavit. Celkom sranda, ked mi zacne dlhosiahne vypisovat vecer a ja jej odpisem par slovne odpovede a kaslem na nu 😀
Super ze ju stopol. Ja ta autorka uplne chapem, tiez sme mali taku susedu, ba este horsiu. Kto nezazije, nevie. Nevinne haha hihi najprv, tiez sme sa na tom spolu len smiali. Dokonca sa snazila somnou skamaratit, obe sme mali deti v tom case v rovnajom veku. A to len koli tomu aby sa dostala blizsie k manzelovi. Zial som sa nechytila. A smiech ma presiel ked si ho nasla na fb a napisala mu spravu na messenger te kedy ju pride pretiahnut 🙈 manzel s nou narobil chvala bohu poriadky 🙄 az sme sa potom prestahovali. Proste su take zeny ze by sa nechali pretiahnut hocikym hocikde 🙄
@anonym_autor ty si nie si ista sama sebou to je celý problém......
Tak, autorka gratulujem k štastnemu koncu. Este že máme modreho koňa, tu skoro všetky tragedie končia štastne, spolou, až kym nepomreli....
@anonym_autor Môjho manžela tu tiež obletujú susedy 😀 My sa smejeme z toho. Manželovi verím a on je múdry muž. Ak som neni doma, tak môže vyzváňať hociktorá suseda koľko len chce. Jednoducho jej neotvorí.
A keď ju stretne vonku, tak len stroho odpovedá. On nemá rád takéto vtieravé ženy, pre neho je to nechutné. On je k nim tak odmeraný, že už ich to aj prešlo.
@larsen myslis ze mudry muz nemoze podvadzat? Takych mudrych muzov uz bolo..co mozes vediet, co sa deje ked niesi ty doma alebo on..?

To, čo si domýšľaš ak tvoj muž ju ignoruje ako ženu a nevyhľadáva stretnutia s ňou, je z tvojej strany hysterická žiarlivosť. To skutočne tak nenávidíš svojho muža, že prejavuješ žiarlivosť? To iba ten partner, ktorý nenávidí svoju polovičku, namýšľa si v snahe dokázať si, že je ten najhorší rôzne aférky, umelo ich živí a v prípade ťažkej psychickej coroby si aj v halucináciách predstavuje partnera s druhou osobou. (žiarlivosť je ťažká psych. diagnóza s určeným číslom, ktorá sa nezmierňuje, ale vekom stupňuje) S takouto žiarlivosťou si ho neudržíš a ani žiadneho. Pozor na halucinácie, kedy žiarlivec vidí svoju polovičku v spoločnosti iného, počuje hlasy,... Vysoké percento žiarlivých tak skončí. V začiatkoch sa len o svoju polovičku bojí, prestáva jej dôverovať a veriť, kontroluje ho, preveruje a nasledujú halucinácie, v ktorých už vidí svojho partnera s druhou a nie je to možné vyvrátiť, lebo to v chorej hlave videla. Na to pozor!
@evkatk je fajn si přečíst něco víc než jen úvodní příspěvek 🤦♀️