icon

Ako riešiť problém s manželovou najlepšou kamarátkou?

jearptal
23. sep 2025

Chcela by som vedieť názor iných žien.
Dopredu napisem, ze sa chcem vyhnúť všetkým podrypacnym poznamkam, mam s takýmto vzťahom prvýkrát skúsenosť a preto by som rada vedela, či začať od seba a zmeniť svoj pohľad na vec alebo niečo iné..
Mam manžela, nedávno sme mali po roku spoločného žitia svadbu. Už zo začiatku som vedela, že okrem vsetkych kamarátov ma jednu najlepšiu kamošku, s ktorou sú kamaráti cca 15 rokov ale neriešila som to, lebo som to respektovala.. raz za deň k nám prišla každý deň na polhodinu, ale bola som s tým ôk.. zobrali sme sa, Otehotnela som a trosku sa to zvrtlo.. momentálne je to na takej báze, ze si volaju cca 2 3 krát denne, cely deň si píšu, cez den príde k nám na kávu väčšinou 2 krát a ešte sa vždy po práci keď pracuje ( cca 4 krát do tyzdna) zastavi aj večer okolo pol 11, bud len posedieť alebo aj s vínom v ruke..
Ešte som to stále akceptovala, však tu bola aj keď ja ešte nie.. ale začalo sa stavať aj to, že napríklad sme šli na wellness a aj tam si cca polhodinu volali, muz sa mi s tým vždy prizna, netají mi to takze ho ani nepodozrievam.. ale napríklad aj dnes mu volala uz asi 2 krát, casto si k nám ibjednava kuriéra, proste fakt mam pocit ze žije s nami a mozno to robia tehotenske hormóny, ale začína mi to v poslednej dobe veľmi prekážať.. mužovi som naznačila, ze by bolo fajn lebyze aspon neskoro večer nechodí tak často, alebo nech sa teda stretnúť len keď je v práci, ale keď mi niekedy príde aj do domu bez zaklopania a môjho vedomia a len ju stretnem napríklad minule v kúpeľni, začína mi to byť veľmi divne:D porozprávali by ste sa na mojom mieste aj s nou? Ci nechali to tak? Muž mi stále povie, že je o 165 roko

anonym_ea72fe
23. sep 2025
@simona20201309

@anonym_df534e to je od teba milé že si sa takto priznala aj keď anonymné, očividne vieš o com hovoríš.
No priprav sa na karmu. 60r žena a 45r muž? Mmmm.... 45r si teraz hľadajú 25r
Neverím ze 45r muž ostane verný 60r babicke

@simona20201309 však ona bude tiež jedna z tých naivných 🤫🤭

simona20201309
23. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub bože ty si chlap za všetky drobné! 🤢
Ak má pamäť neklame to si ty co tvoja žena skáče okolo tvojho zadku a ty si spokojný a o a šťastná, lebo tak to ma byt, že?

anonym_faf493
23. sep 2025
@janinah

@jearptal co robit? Najst si osobu,pre pokoj v dome lepsie zenu,napr.sesternicu,kamaratku a zohrat divadielko...zacne k vam chodit kazdy den,sediet u vas na kave,vyvolavat ta vydržat v tom co najdlhsie....nastavit muzovi zrkadlo,lebo vyzera,ze inak nepochopi co ti vadi na jeho kamaratke

@janinah ale nie ženu, s kamošom chlapom by som urobila to zrkadlo, a vydržala to robiť až kým by mužovi nedošlo, že má prestať s tou pizdou....až som sa nasrala, a o 19.00 by som vypla zvoncek, rovnako mužovi mobil obmedziť (tráviť čas spolu)

simona20201309
23. sep 2025
@anonym_ea72fe

@simona20201309 však ona bude tiež jedna z tých naivných 🤫🤭

@anonym_ea72fe a možno ten muž je egyptan😄

anonym_ea72fe
23. sep 2025
@simona20201309

@anonym_ea72fe a možno ten muž je egyptan😄

@simona20201309 prišiel len po občianstvo alebo po peniažky 🤣🤣

anonym_cd68c6
23. sep 2025

@jearptal to co píšeš je uz ozaj veľa ...príšerne.....možno keby si ona niekoho nasla by to prešlo...ale mne nepríde normálny ani tvoj muz ked bol slobodný ôk ale otec rodiny a aby k vám chodila ako na bežiacom páse je pre mna ozaj divne

ankare
23. sep 2025

@jearptal preboha, toto je riadne cez čiaru.

arianna25
23. sep 2025
@anonym_df534e
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_df534e aj ja o 16 rokov. Dva roky sme spolu, už žijeme spolu.

arianna25
23. sep 2025
@simona20201309

@anonym_df534e to je od teba milé že si sa takto priznala aj keď anonymné, očividne vieš o com hovoríš.
No priprav sa na karmu. 60r žena a 45r muž? Mmmm.... 45r si teraz hľadajú 25r
Neverím ze 45r muž ostane verný 60r babicke

@simona20201309 nikdy nevieme že či bude muž verny ani tej 25 ročnej. Fakt nemôžeme vedieť čo bude o mesiac o rok.mame v rodine aj v okolí páry roky rokúce kde je žena takto staršia.

arianna25
23. sep 2025

Autorka každopádne toto by žiadna z nás je tolerovala. Ty by si mala byť mužovi najlepšia kamarátka

michelle567
23. sep 2025

Keď ti raz povedala nech neblaznis že ona sa cíti ako jeho mama mala si hneď povedať či si myslí že chceš mať doma druhu svokru niekoľko krát denne a ešte aj o polnoci 🙈 že je to nevhodné aby k vám často a neohlásene chodila. Už si to mohla mať z krku 😅

anonym_2f68ad
23. sep 2025

Vieš čo, už keď si vydržala doteraz tak zatni zuby a vydrž ešte do pôrodu. Potom akonáhle sa zjaví u vás tak jej strč dieťa nech pomôže oteckovi so starostlivosťou a ty si zatiaľ môžeš oddýchnuť. Otecko telefonuje s kamoškou? Šup vreštiace dieťa do ruky a môže sa vykecavat koľko chce. Veľmi rýchlo dámu prejde chuť na návštevy.

billy_jean
23. sep 2025
@simona20201309

@billy_jean tak klasika kamoši, nie najleosi kamoši nie? Prečo máš potrebu to video posielať práve jemu?
Len sa pýtam lebo nerozumiem tomu. Keď poznáš aj jeho ženu prečo nepošleš jej a ona už to video ukáže manželovi?
Ako sú to detaily, ale za mňa podstatne.
Keď ta naserie muž, ideš sa vyolakavat a sťažovať jemu? Ak by zhodou okolností mal aj on nervy na svoju ženu?
Možno sú výnimky, ale ja na také ,,kamaratsva" neverím. Vždy jeden z tých dvoch chce viac, skôr či neskôr.

@simona20201309 sme najlepsi kamarati od mladosti, my sme spolu aj vyrastali, sme ako brat so sestrou, spali sme spolu xy krat na spolocnej posteli. Jeho zena je jeho zena, beriem ju ako kamaratku, ale nie najlepsiu kamoskou, je to manzelka moja najlepsieho priatela. Takisto moj muz nie je jeho najlepsi kamarat. Ked ma nastve muz, napisem jemu ano, a on mi napise nieco na to, lebo ma pozna. Nieco vecne, trefne. Vie presne ako na mna, lebo ma pozna mozno v niektorych smeroch viac a inak ako moj manzel. A rovnako ja jeho. To je skor uz brato sestrersky vztah. A ano, on ma ochranil vzdy a vsade. Bol tu pred mojim muzom, davno pred nim.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
maryetta
23. sep 2025

A pan manzel si este nestihol popri kamaratke uvedomit ze uz nie je 15-rocny pubertiak ani kamos na zavolanie. Ale manzel ktorý ma svoju rodinu? Ktory coskoro bude otec.
S nou toto absolutne neriesit. Ale teda toto by som istotne netolerovala. Kamoska ci nie... ved casovo je viac s nou nez s tebou.

simona20201309
23. sep 2025
@arianna25

@simona20201309 nikdy nevieme že či bude muž verny ani tej 25 ročnej. Fakt nemôžeme vedieť čo bude o mesiac o rok.mame v rodine aj v okolí páry roky rokúce kde je žena takto staršia.

@arianna25 lenže tu prírodu neocuras
Žena ide do prechodu, stráca chuť, je už neplodné, zatiaľ čo muž si môže pokojne založiť novú rodinu aj po 50tke.
Nech si hovorí kto chce čo chce ale ak je muž starší o 15r od ženy je to určite prirodzenejšie ako naopak.

jearptal
autor
23. sep 2025
@laila22

@jearptal keď príde o pol11 večer s fľašou, opýtaj sa jej, či aj spať bude s vami?

@laila22 vidis to je dobrý nápad, to sa jej najbližšie opýtam:D

bonboniera
23. sep 2025

Toto snad nikto neverí ze je reálne a nie sociálny experiment 😅

anonym_d8a3fc
23. sep 2025

@jearptal no ja by som netolerovala ani telefonáty, ani stretávky doma či mimo domu každý deň.Ja neviem, my máme 2 deti, ale niekedy sa nestihneme s mužom ani my dvaja v kľude porozprávať. Kdeže by sme ešte ja alebo on mali čas venovať polhodinu tretej osobe + písanie, volanie .... A je jedno, či by to bol kamoš/ka, otec, mama, brat.. nemyslím si, že dokážeš niečo zvrátiť. On je na nej asi nejakým spôsobom závislý a ona bude vo vašom živote dlho. Podľa mňa s ním strácaš čas.

majkamajusqa
23. sep 2025
@bonboniera

Toto snad nikto neverí ze je reálne a nie sociálny experiment 😅

@bonboniera uz aj mne to tak pride 🙈

jearptal
autor
23. sep 2025

Odpíšem takto hromadne..
Ano ja viem, som naivná, ja som to zo začiatku tak nebrala, lebo stále mi hovorila aká je rada za mňa, za nás, ako si ma obľúbila, takže ja co som to brala tak ze mozno sa nám fakt teší.. veľa som pracovala, plus s malickou chodila kadetade, on zas vela pracoval takže som si to tak neuvedomila.. až keď som začala byť viac doma, alebo keď som začala chodiť sem tam za ním do prace (vlastný podnik) tak som ju tam začala stretávať, častejšie a častejšie som ju videla doma, keď aj nie priamo na terase na káve, tak vzadu na dvore bola pri mužovi kým niečo robil vonku.. a veľakrát som ani nevedela ze tam je, len som ju zazrela a potom som už radšej ani nešla von.. a potom to začalo, telefonáty, za kazdu hlúposť, dokonca keď sme boli na svadobnej ceste si spolu volali kazde den raz .. takže priznávam, clovek kým je na začiatku vzťahu zaľúbený je asi slepý alebo ja neviem, fakt sa na seba hnevám, ale tým ze som zas nebola nikdy extra žiarlivá, som sa na to tak nepozerala..teraz ale ako som viac doma a viac to vidím, tak veru už tie ružové okuliare nemam..ale dávam vám za pravdu, mala som to riešiť pred svadbou a dietatom..
Žiaľ si to nevymyslam, ale tak keď to len ma byt pred jednu ženu ponaučenie tak aspoň to malo zmysel sem napisat.. ja sa s mužom skúsim porozprávať znova ale ako vravím, včera to skoncila s konfliktom ze ci chcem aby sedel len pri mojom zadku od rana do vecera.. s nou skúsim hodiť rec, len kľudne, jej poviem ze mi to už prekáža.. ďakujem za rady

anonym_ee5f7b
23. sep 2025
@anonym_8fbb0c

@jearptal no ja by som v žiadnom prípade nebola ok s tým, že muzova priatelka k nám denne na pol hodinu chodí. To akože na čo? Ona nemá svoj život? Ktokoľvek by k nám na pol hodinu denne chodil, by mi prekážalo. Asi si sa so sobášom unahlila. Co už teraz? No nič.

@anonym_8fbb0c presne. aj keby to bol manzelov kamos, tak toto je uz moc. Ja teda neviem kolko ma autorka po praci este volneho casu ale mne by teda vadilo aj keby takto kazdodenne len 1x za den chodila navsteva. Aj keby to boli moji rodicia, nie to manzelkova kamoska.

bonboniera
23. sep 2025
@majkamajusqa

@bonboniera uz aj mne to tak pride 🙈

@majkamajusqa každý deň ku mne chodí cudzia ženská, aj o jedenástej vecer na víno (napriek tomu ze mame malé dieta doma), každý deň si s ňou môj muž vyvoláva a vypisuje, chodí k nemu do podniku, posiela si k nám balíky, ALE ja to začnem riešiť keď som tehotná 😂 tak určite. Ak je toto reálne tak nech autorka roztrhá rodný list.

jearptal
autor
23. sep 2025
@bonboniera

@majkamajusqa každý deň ku mne chodí cudzia ženská, aj o jedenástej vecer na víno (napriek tomu ze mame malé dieta doma), každý deň si s ňou môj muž vyvoláva a vypisuje, chodí k nemu do podniku, posiela si k nám balíky, ALE ja to začnem riešiť keď som tehotná 😂 tak určite. Ak je toto reálne tak nech autorka roztrhá rodný list.

@bonboniera neroztrham rodný list, ja si myslím ze tehotenstvom zena začne byť viac citlivá, všetko viac pracuje takze je mi z toho ťažko hlavne uz teraz.. kým som to nevidela a toľko nepocitovala, som to tak neriesila.. toto co pisem ze sa deje sa takto vystupnovalo všetko postupne

majkamajusqa
23. sep 2025
@bonboniera

@bonboniera zabila si 😂😂😂

anonym_5b2a46
23. sep 2025

Dám ruku do ohňa za to, že táto žena ho zasvätila do sexuálneho života. Bol jej zajačikom, ktorého si pekne vycvičila už od skorého veku, tým pádom tam určite boli a aj sú city. On je jej vďačný za skúsenosti v sexuálnej oblasti a ona ho zase nechce stratiť, keďže si ho od pubety užívala a dám ruku do ohňa za aj za to, že spolu sexujú aj naďalej. Nie je ten tvoj manžel taký trocha ťuťko? bez sebavedomia? Neber to v zlom, ale na 100 % spolu spali dlhé roky a naďalej spolu spia. Ináč by sa rvoj manžel k tomu postavil ako chlap a obmedzil tento chorý kontakt s osobou, ktorá vám narúša súkromie a manželský život.

simona20201309
23. sep 2025
@jearptal

@bonboniera neroztrham rodný list, ja si myslím ze tehotenstvom zena začne byť viac citlivá, všetko viac pracuje takze je mi z toho ťažko hlavne uz teraz.. kým som to nevidela a toľko nepocitovala, som to tak neriesila.. toto co pisem ze sa deje sa takto vystupnovalo všetko postupne

@jearptal na tvrdo, nech si vyberie ju alebo teba a ak si vyberie kamarátku budeš vedieť na com si. Ak je toto reálne tak hádam nebudeš cuvat len preto ze ten trkvas sa uráža a robí dusno

anonym_9f9f24
23. sep 2025

@jearptal rozmýšľam aké sliepky môžu tejto téme uveriť 😅 jasne, žena nemá čo robiť tak 3 krat denne chodí na navstevu k zenatemu kamosovi domov 🤦‍♀️

anonym_21d47b
24. sep 2025
@jearptal

@jearptal nie ze tehotenstvom zacne byt zena viac citliva. Ty si bola dobre naivna, kazdej normalnej zenskej predsa dopne, ze toto je moc, aj bez tehotenstva. Mne by to strasne vadilo, kebyze ma manzel takuto "kamosku". Ona este aj Teba zmanipulovala, ze ona sa Vam dvom tesi, no isteze! Toto si jej zozrala? No akoze, radsej byt za stihacku, co sa priznam, ze som, ziarliva som velmi, ako za takuto naivku, ved ona sa na Tebe rehoce poza chrbat a Tebe rozprava, ako Ta ma rada, no urcite.
Toto mala sestra pocas chodenia, jej priatel mal takuto "kamosku", volala ho ku sebe, ze bycsa prisiel hrat na playku a na pivko, na kavicku. A on ako poslusny zajko hopkal. A segra mi kolkokrat pisala, ze ona je doma a on siel sa hrat. No sestra sa nikdy nehrala taketo hry, ju to nebavilo. To bola ale taka kamoska viacerych a ona si ho volala, ked uz nemala koho ineho a on to nevidel, ako ho zneuziva a vyuziva. A tvrdila, ze nieee, ona ho nechce. Ale na obcasne vyplnenie casu bol dobry. Tak mu dala ultimatum, utali to, na par stretnuti v pritomnosti ostatnych, partie, ako boli povodne, nie osamote a potom, ked sa vzali, tak sa prestahovali sem zo zahranicia a je po kamoske a ziju spokojny zivot. A svagor je fakt super chlap, taky dobrak od kosti. Vyslovene ho ona vyuzivala. Tam sex nebol, na take mala inych, len on bol do nej zalubeny kedysi, mal na nu slabost, ale ona jeho nikdy nechcela. Toto treba utat hned.
Sesterka zase...podobne, len to bola ex, v kuse vyvolavala, ze potrebuje to a hento...a on jej nepovedal nie, lebo ved tu v zahranici "nema nikoho", tak mu tiez hned sesterka povedala, ze toto nie, ze nech sa rozhodne, co chce. A rozhodol sa pre sesterku a je klud. Tu niet preco robit kompromisy.

alyson29
24. sep 2025

Bože, ty si troll, mala by si ísť robiť niečo zmysuplnejšie, než tu zakladať fiktívne témy 🥱