Ako riešiť problém s manželovou najlepšou kamarátkou?
Chcela by som vedieť názor iných žien.
Dopredu napisem, ze sa chcem vyhnúť všetkým podrypacnym poznamkam, mam s takýmto vzťahom prvýkrát skúsenosť a preto by som rada vedela, či začať od seba a zmeniť svoj pohľad na vec alebo niečo iné..
Mam manžela, nedávno sme mali po roku spoločného žitia svadbu. Už zo začiatku som vedela, že okrem vsetkych kamarátov ma jednu najlepšiu kamošku, s ktorou sú kamaráti cca 15 rokov ale neriešila som to, lebo som to respektovala.. raz za deň k nám prišla každý deň na polhodinu, ale bola som s tým ôk.. zobrali sme sa, Otehotnela som a trosku sa to zvrtlo.. momentálne je to na takej báze, ze si volaju cca 2 3 krát denne, cely deň si píšu, cez den príde k nám na kávu väčšinou 2 krát a ešte sa vždy po práci keď pracuje ( cca 4 krát do tyzdna) zastavi aj večer okolo pol 11, bud len posedieť alebo aj s vínom v ruke..
Ešte som to stále akceptovala, však tu bola aj keď ja ešte nie.. ale začalo sa stavať aj to, že napríklad sme šli na wellness a aj tam si cca polhodinu volali, muz sa mi s tým vždy prizna, netají mi to takze ho ani nepodozrievam.. ale napríklad aj dnes mu volala uz asi 2 krát, casto si k nám ibjednava kuriéra, proste fakt mam pocit ze žije s nami a mozno to robia tehotenske hormóny, ale začína mi to v poslednej dobe veľmi prekážať.. mužovi som naznačila, ze by bolo fajn lebyze aspon neskoro večer nechodí tak často, alebo nech sa teda stretnúť len keď je v práci, ale keď mi niekedy príde aj do domu bez zaklopania a môjho vedomia a len ju stretnem napríklad minule v kúpeľni, začína mi to byť veľmi divne:D porozprávali by ste sa na mojom mieste aj s nou? Ci nechali to tak? Muž mi stále povie, že je o 165 roko
o pol jedenastej vecer chodi k vam? sak chodte s muzom nez pride do spalne uzivajte si hadam vam tam nepride svietit
je to chore nech by to bol ktokolvek, skus zrkadlit pozvi ty nejakeho chlapa k vam aj vecer a tak mozno ich date dokopy nakoniec
asi by som muzovi navrhla kompromis na zaciatok a zariadila sa podla toho ako to dodrzi
pride tri krat do tyzdna na hodinu ale nie vo vecernych hodinach
hovor max 1 za den
Nechápem ako to môžeš tolerovať a ešte sa pýtať ako to vyriešiť aby sa oni neurazili. Mal si ju zobrať za ženu keď bez nej nevie žiť a nie to kamuflovať svadbou s tebou.
Na toto treba inak a to zacat ju zatazovat tym, co mate doma. Zacat z nej robit sluzku rodine. Zavolas jej, Jeeej mozes mi nakupit led uz k nam ides? A potom rozne somariny, s tym, ze ved to das muzovi ked s nim dnes budes. Ked sa narodi dieta, tak pekne babysitting. Mozno bude rada, ked sa odprace a nebude Invasion pocut. Niekedy to treba tomu cloveku znechutit a mas hotovo
@jearptal ak je cas straveny s kamoskou, na ukor vaseho manzelskeho, tak to problem je. Sa aj divim, ze pri jej castych navstevach ste stihli aj splodit potomka. Ked bude male na svete, aj vtedy bude chodit ku vam? Mate nejake sukromie? Je potreba to odkomunikovat s muzom. Ze ju mas rada, ale jej navstevy prekracuju tvoje hranice a citis sa na druhej kolaji. Ak by bola kamoska muz, aj vtedy by ti to prekazalo?
A z kamaratky bude milenka dlhe roky...aj ked je starsia ,to je jedno...nech si chlap vyberie co chce,,,
Najvyšší čas pre teba nájsť si najlepšieho kamaráta a nech hodí na návštevy ráno, naobed, popoludní a o polnoci. Som zvedavá, ako dlho to tvoj muž vydrží.
Tak tu mi nieco smrdi a poriadne, aj keby to nebola zena ale kamos, by mi to teda vadilo poriadne. Vecer keby pride o 11tej tak jej ani dvere neotvorim. A aby mal 15 rocny chlapec 30rocnu kamosku? Tomu aj veris? To kde sa akoze spoznali?
Bože dievčatá, vy zas radíte hlúposti 🙄 to akoze načo sú dobré cirkusové predstavenia, že volať si nejakú kamarátku každý deň, dokonca nejakého chlapa. Už teraz má doma jedného človeka navyše a má si tam nakvartirovat ďalšiu osobu? Za ďalšie, aký normálny pricetny človek by dobrovoľne hral otravnu vterku a razom sa zmenil na psychopata? A ešte že dávať jej novorodenca na stráženie... Och bože...
Toto je prekerna situácia a áno, ich vzťah je chorý. Potrebuješ mužovi otvoriť oči a normálne sa s ním porozprávať, že tento ich vzťah prekračuje hranice a nebudeš to tolerovať. A áno, keď nemáš odvahu povedať jej to do očí, tak jej kľudne napíš, nie je na tom nič zlé. Skús to po dobrom, že proste potrebuješ už svoj kľud a že by si uvítala, keby svoje návštevy obmedzila, lebo si vyčerpaná a musíš oddychovať. A že ti chýba aj pozornosť manžela, keďže väčšinu času venuje tebe.
@jearptal Ahoj🙂 Este si sa jej nespytala, kedy sa k vam nastahuje, donesie zubnu kefku s napisom vtirka a oblecenie,ze nejake policky jej uvolnis? Autorka, toto je viac ako cez ciaru a nemylis sa ani v tom,ked si napisala, ze mas pocit,ze byva s vami. Tvoj muz tiez nie je kompletny. Inak ja osobne by som netolerovala ani tie denne navstevy, kym ste zobratí neboli. A to co robi teraz je neunosne! Mala by si upratat muza, ze chces s nim sukromie a ze uz mas pocit,ze byva s nou a nie s tebou. Mimochodom, na to ze je este starsia ako vy by mohla mat aj ona rozum. Toto by som jednoznacne netolerovala. Ako by sa pacilo jemu, kebyze toto vsetko robis ty s kamosom? denne x telefonatov, navstevy, neprisiel by si uz ako keby bol 3tie kolo u vozu? Narob s nim poriadky skor ako bude neskoro a ze chces s nim byt sama a kamosku (ak to jej ozaj len kamoska) nech teda poriadne eliminuje.Toto nie je hormonmi. Drzim ti moc palce!🍀
@jearptal toto čo čítam je úplný absurd a ja naozaj dúfam že si si to vymyslela. Nechce sa mi veriť že by ti toto robili dvaja ľudia a z toho jeden je tvoj manžel. Pretože aj chlapovi s podpriemerným IQ musí dôjsť že toto nie je v poriadku a určite to ani nie je vhodné pre ženatého muza. a čo sa týka najlepšej kamarátky - nepoznam nikoho kto by takto doliezal za chlapom a nemal oňho záujem.
@jearptal toto nedopadne dobre. Jednoducho musíš manželovi povedať lopatisticky ako to cítiš s opakovať to.
Škoda,že si to neriešila pred....
Vieš,ona celkom ok tiež nebude,keď sa potrebuje takto tlačiť do rodiny a mladého manželstva. Možno by mu to mohla vysvetliť aj mama,či sestre,keď ich má.
Toto nie je o normálnom priateľstve. Ona si niečo dokazuje pri tvojom manželovi,že je ešte mladá,krásna,žiadaná a zvyšuje si ním sebavedomie,určite jej aj s niečím chodí pomáhať....a prepáč,tvoj manžel je asi tiež nie naj,keď mu to nevadí. Či tiež mu dobre robí,že sa o neho bijú dve ženy?
Ja si myslím,že to dáte....nevesaj hlavu. Len sa úprimne porozprávajte,nech pochopí,čo cítiš. Keď ste manželia,taknta predsa má rád.
to si robis rnadu, rozmyslam preco si nevzal ju, ale teba 😨 toto by asi ziadna netolerovala, kazdy den niekolkokrat? ze jej to nie je blbe sa k vam pchat a ty robis co?
@jearptal inak,ja by som jej nehovorila nič.
Prečo sa chces takto ponížiť?
Toto nech si vyrieši s ňou tvoj manžel. Veď im nikto nezakazuje kamarátstvo,ale toto nie je ok vzťah.
Dopíšem sem..muž mi povie že to nemám riešiť, ze je o 15 rokov staršia.. a ako vravím, žiarliť nežiarlim, len neviem..príde mi to divne..okrem toho je ale doma všetko v poriadku, len sme fakt malo spolu a jiekedy by som s manželom bola rada sama, aj keď mam dotyčný rada..co vy nato?
@jearptal akože toto sa mi sníva asi? Viackrát cez deň je u vás a ešte aj každý deň? To si mala obmedziť už pred svadbou.......to je neskutočné😨
@jearptal
Nejde vôbec o to, že to je žena, alebo že je staršia… vysvetlí mužovi, že to nie je o žiarlivosti. Proste úplne hocikto keby vás takto oberá o súkromie, život, a domáci pohodu, tak to proste vadí a narúša fungovanie a vas vzťah. A je úplne jedno, či by to bol brat, mama, jeho kamarát, sused,…. Proste toto je absolútne neúnosné. Absolútne 😣😣
To čo je toto 😂
Len toľko ti poviem, ak by sa rozdávali medaile za naivitu tak máš prvé miesto s prehľadom
Tiez mi to príde cez...A ona je s tým úplne v pohode??? To jej akože nedopne že je navyše a stále u vás? Ona nemá svoj domov a svoj život .
Zena ty mas zlate nervy, vsak ja najneskor o 20:00 vyhadzujem z domu vsetky navstevy, toto je pruser ako mraky, tiez vidim jedinu cestu v tom, aby si sa naucila vyuzit pritomnost kamosky pre svoj prospech, smeti nakupy babysitting a vy s muzom si chodte uzivat spolocny cas, profituj z toho ako sa da, vyhnes sa nateraz priamemu boju, neviem co je horsie, ci svokra, co denne chodi na caj alebo kamoska, pri ktorej nevies, ci je mama ci milenka ci kamoska, ci totalne nechapave stvorenie s empatiou pod urovnou bosej nohy
Daj precitat tuto diskusiu muzovi.
Nič jej nepíš. Vyjdeš z toho najhoršie ako môžeš
Ja by som mužovi dala ultimátum a ju keby som stretla u nás, tak by som ju otočila a len: ťahaj už do pi*e.
@jearptal sadla by som si s nou a v klude jej vysvetlila, ze co chces. Ze nocne navstevy nie su vhodne ani chodenie do domu len tak a ani kurier. Budete mat babo a proste to nie je vhodne. Muza trosku viac musis vyťažiť .
@anonym_df534e ako? skamarátila si sa ako 30 ročná s 15ročným??
to by aj mna zaujimalo ako sa da 30 rocna dokopy s 15 rocnym deckom a stanu sa z nich kamosi. ten vekovy rozdiel neskor nemusi byt problem ale v tom veku? mam 15 rocneho syna to je uplne iny svet.
navyse chalani su este aj mentalne pozadu v tom veku.
kazdopadne toto je neakceptovatelne nech by islo o kohokolvek. mat takuto vtierku na krku.
navyse ked pride babo to bude ako? neviem si predstavit 600nedelie s niekym takymto. este aj ta muzova reakcia je odveci.
daj mu to tu precitat. nikto tu nenapisal ze by to bolo ok. nikto!
@simona20201309 pošleme si vtipné video alebo fotku. A ja to ukážem svojmu mužovi a on svojej žene. A potom sa na tom zasmeje, keď skočíme všetci štyria von na pivo. Poznám ho dlhšie ako svojho muža a on svoju ženu. A napíšem mu, keď mi vie v niečom pomôcť. A on mi odpíše alebo zavolá spať. Klasika, kamoši.
@billy_jean tak klasika kamoši, nie najleosi kamoši nie? Prečo máš potrebu to video posielať práve jemu?
Len sa pýtam lebo nerozumiem tomu. Keď poznáš aj jeho ženu prečo nepošleš jej a ona už to video ukáže manželovi?
Ako sú to detaily, ale za mňa podstatne.
Keď ta naserie muž, ideš sa vyolakavat a sťažovať jemu? Ak by zhodou okolností mal aj on nervy na svoju ženu?
Možno sú výnimky, ale ja na také ,,kamaratsva" neverím. Vždy jeden z tých dvoch chce viac, skôr či neskôr.
@anonym_df534e to je od teba milé že si sa takto priznala aj keď anonymné, očividne vieš o com hovoríš.
No priprav sa na karmu. 60r žena a 45r muž? Mmmm.... 45r si teraz hľadajú 25r
Neverím ze 45r muž ostane verný 60r babicke

@jearptal tak toto by som netolerovala never ever nikdy ani v najhoršom sne. Toto je čistý des táto téma. Ale, že čistý. Normálne mám hmlu pred očami po pôrode tu mat 2x do dňa cudzieho človeka. Noup.