icon

Ako riešiť problém so švagrinou a detským oblečením?

13. jan 2025

Ahojte, ako by ste reagovali, keby švagrina kupovala vašmu dietatu veci zo sheinu na sviatky …. A potom by od vas chcela aby ste znackove veci po vasom dietati ktore mu kupujete vy rodicia dali jej dietatu, ze si to vyslovene nadrzovku vypyta, bez chrbtovej kosti, ze ziadne uvedomenie, ze ona nasmu dietatu kupuje veci shein … najhorsie je ze nemam podporu v muzovi, ktory proste neriesi, cize ked sa ja vyjadrim, ze nedam, tak ja budem za najvacsiu pi*u, bez ohladu na to, ze ona kupuje nasmu dietatu shein …

Strana
z4
smilingwoman
14. jan 2025

Mimo temu, ale tiež by ma zaujímalo co robí , ze toľko zarába 😀 ale chápem ta, musí to byť na nervy a pritom taka banalita ako oblečenie.

maminkadeticiek
14. jan 2025

Povies jedine to,ze vies co,prepac ale ja tie veci predavam.Vzdy mi tych par eur pomoze na nakup dalsieho oblecenia pre moje deti.Nie si povinna nic viac vysvetlovat.

dismonika
15. jan 2025

Ani od nej tie sheinovské veci neber. Nech si ich nechá. Povedať priamo, bez okolkov.

autor
19. jan 2025

@smilingwoman je vela povolani kde zarabaju take sumy - napr. sukromni lekari, niektori informatici, niektori podnikatelia … tak si vyber, niečo to je, ze zaraba tolko

autor
19. jan 2025

@misanthropicdann to by otocila zasa, ze radšej dam cudziemu ako rodine

autor
19. jan 2025

@svetlonos som uz trosku nastavena, mam prirpravene nejake odpovede, ktore pouzijem, ked ti pride a nieco splechne! tak dufam ze sa mi to podari

akje
19. jan 2025

@autorka nechapem. Chce po tebe obnosene veci, nie nove, ci?
Vadi ti darovat obnosene veci?
Ci ti vadi, ze ona nakupuje pre tvoje dieta v shein?

Vyslovene ti povedala: tie znackove veci mi potom odloz?
Ci ty si si uvedomila, ze ty davas viac penazi na saty ako ona a takto si si vysvetlila poziadavku, ze by sa jej zisli obnosene veci po tvojom dietat?

Ved ak mas nieco zachovale, co sa da predat, predaj. Ak ti ide o to, ze to chces predat. Ak ostane nieco, co by si nepredala, ale niekomu venovala, normalne jej to daj. Ci v tom vidis nejaky problem?

U nas v rodine je uplne normalne, ze veci koluju. Ci uz niekto mal znackove alebo neznackove veci. Nikto nepatral, ci sa niektore veci predali alebo darovali niekomu inemu.

aurora33
20. jan 2025

Trapne že musíš mať pripravené nejaké odpovede. Ved poviem nie a hotovo.

Strana
z4