icon

Ako riešiť problém so švagrinou a detským oblečením?

13. jan 2025

Ahojte, ako by ste reagovali, keby švagrina kupovala vašmu dietatu veci zo sheinu na sviatky …. A potom by od vas chcela aby ste znackove veci po vasom dietati ktore mu kupujete vy rodicia dali jej dietatu, ze si to vyslovene nadrzovku vypyta, bez chrbtovej kosti, ze ziadne uvedomenie, ze ona nasmu dietatu kupuje veci shein … najhorsie je ze nemam podporu v muzovi, ktory proste neriesi, cize ked sa ja vyjadrim, ze nedam, tak ja budem za najvacsiu pi*u, bez ohladu na to, ze ona kupuje nasmu dietatu shein …

Strana
z4
4stanka4
13. jan 2025

Povedz jej ze si si pekne veci predala a máš pokoj.

colsami
13. jan 2025

Ked Ti to tak prekaza, povedz, ze uz si slubila kamaratke. Smola. Alebo asertivne "nie". 🙂

konikmodry111
13. jan 2025

@4stanka4 to iste som isla napisat 😅

prasiatko30
13. jan 2025

Nakup zo sheinu a daj jej za vrece shein handier

autor
13. jan 2025

@4stanka4 no to som povedala najskor a jej reakcia aha tam odteraz nepredavaj a rovno odloz mne, co bude male

autor
13. jan 2025

@prasiatko30 aj to je možnost 😃😃😃

autor
13. jan 2025

Horsie ze ona vidi ako moje dieta chodi oblečene, takze cakam, te si zacne normalne komentovat ze toto zelene mi odloz, toto modre odloz ….

1ryba
Odpoveď bola odstránená
tykat
13. jan 2025

Povedz ze uz mas staly odber, ze sa to velmi dobre predava a za utrzene pemiazky kupis dalsie pekne znackove veci 😊 a nemusis kupovat zo sheinu 😅

solange7
13. jan 2025

Povedz ze neodlozis, lebo si chces privyrobit predajom. Mozes dodat ze ked chce, posles jej fotky s cenami ak ma zaujem.

autor
13. jan 2025

@1ryba lenze odo mna to v jej mene pyta aj svokra, ze aby som jej dala tie veci po nasom dietati

autor
13. jan 2025

@tykat skusim tak, no som zvedava, co potom nastane voči mne, že som si dovolila nedať

vandica
13. jan 2025

Bože niektorí ľudia sú fakt bezchrbťáci.
Veď nech nenakupuje kvantum chujov.n zo sheinu a môže si kúpiť 2-3 značkové aj ona, alebo z bazárov. A nie vyzobravat. Keby povedala, že či jej to potom za ,,rodinnú cenu" predáš je to iné. Ale toto 🤦 Tiež by som povedala, že si to už posunula kamoske. Ale PREDALA nie darovala.
Finančne ste na tom rozdielne? Nevidi to že vy si to môžete dovoliť a ona nie?

moonlight1210
13. jan 2025

“ odteraz nepredavaj a rovno odloz mne, co bude male”
“Prepac, ale som dohodnuta s kamoskou, ze jej to budem davat. Ma to doma tazke. Uz som jej slubila pomohat. Ale ak nieco nebude chciet, spytam sa ta, ci chces.”

kavasmliekom
13. jan 2025

Tiež už nerozdavam veci, ale predávam. Hoci aj 20e by sa mi malo vrátiť, preco by som mala dať?
Ak sa ta opýta, neznamená, že musíš dať.

viestta
13. jan 2025

Tak jej normalne poviedz, ze neodlozis a bodka.
Ludia, preboba, naucte sa povedat NIE. Usetrite si tym mnoho starosti, lebo ludia sa naucia, ze nie ste dojne kravy. Nemusite byt za kazdu cenu chrumkavi, nemusite s kazdym dobre vychadzat. S niektorymi ludmi sa jednoducho vychadzat neda, tak na co to silit.
A u teba konkretne to bude mat hned dva bonusy. Svagrina sa urazi a pretane kupovat cinske bludy len preto aby sa nepovedalo, ze nic nedala a ani nebude nic pytat "na oplatku". Nic od nej nechci, nic jej nedavaj.

konikmodry111
13. jan 2025

Tak jej povedz ze si uz slubila nejakej mamicke v nudzi. Toto inak nepochopim, to jej neni blbe ?

mariynka
13. jan 2025

Povedz, ze si pekne veci odkladas pre druhe. Nie si povinna davat svagrine veci. Ja davam, po mojich 2detoch, ktore ostali pekne.. ale ja chcem..

autor
13. jan 2025

@vandica financne je ona na tom omnoho lepšie ako my, ich prijem je do 10 000€

prasiatko30
13. jan 2025

Pripadne to co ona daruje tvojmu dietatu schovaj a ked bude pytat tak jej zanesies, nove este aj s vysackami

autor
13. jan 2025

@moonlight1210 ano, asi si budem musiet pripravit nejaku taku hlasku, aj ked predpokladam ze potom pridu nejake manipulacne reci, typi joooj skoda, ze v rodine sa to neposunie, smkoda no, ale tak kamoška je dolezitejsia chapem …. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
13. jan 2025

@prasiatko30 akoze toto urcite, tie veci jej urcite vratim, to bez problemov

autor
13. jan 2025

@kavasmliekom ona sa moc nepyta, ona mi to hovori, automaticky, nie otazkou

autor
13. jan 2025

@konikmodry111 ja to tiez nepochopim, ze toto niekomu neni blbé

vandica
13. jan 2025

Aha, teraz čítam, že ti doslova zakázala predávat 😂 aby mala ona zadarmo. Tak v tomto prípade nie je inej cesty len byť taka ako ona, bez hanby povedať, že nie. Keď jej to nie je sprosté tak tebe už ozaj nemusí byť.

autor
13. jan 2025

@mariynka toto som spominala, ze mozno pre druhe a svokra mi na to povedala ze vsak potom ti ti zasa vratime

autor
13. jan 2025

@vandica len to je to ja som nevesta, ona dcera, takze samozrejme to ze ona dava shein je ok, ale to ze ja poviem ne, uz bude koniec sveta

jankajanka13
13. jan 2025

Povedz ze si uz darovala alebo mas kamosku v nudzi a davas tej a mas

vandica
13. jan 2025

A to ona je taká lakomá či prečo nakupuje handry zo sheinu pri takom prijme ako majú?
Veď teda povedz, že predajom chces aby sa ti niečo vrátilo, na materskej každé euro dobre.
Ale chápem no, že svokra si bude dcéru zastávať.

kabinka11
13. jan 2025

Veď keď budeš mať malé veci, jej zavolaj a povedz že máš na predaj veci, že či má teda záujem alebo máš posunúť ďalej.

Strana
z4