Ako riešiť problematické priateľstvo s kamarátkou?
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu, ano viem asi to bude úplná hlúposť zbytočný problém😄. V skratke mám kamarátku 4 roky s prestávkami, mám ju rada vždy sa spolu veľa nasmejeme, vie ma niekedy podporiť, no keď sa na ňu pozerám už teraz triezvo tak tam to asi končí. Často sa povyšuje, zhadzuje ma, vysmieva a podobne, všetko sa musí robiť len kedy chce ona a ako chce ona. Musím sa jej stále hlásiť a keď sa neozvem deň hneď je problém. Už asi 4 dni sa nebavíme, ona mi píše ja neodpovedám, neviem čo mám robiť, proste sa už neozvat ignorovat ju, či napísať čo si o celom našom kamarátstve myslím. Predtým ako som stíchla som jej napísala len o jednej veci čo mi vadí no ona hneď urobila obeť zo seba, že to vždy mysli len dobre atd. Obe mame 24, ďakujem.
veĺmi minimalna šanca, že sa zmení...možno sa bude s tebou bavit ďalej, ale aj ta zhadzovať
sama sa rozhodni, čo vlastne chceš..
Ano viem že bude všetko po starom, v podstate sa s ňou už ani baviť nechcem, strašne mi uberala energiu. Len som mala akúsi potrebu jej to poslednýkrát povedať ako sa veci majú a že nie je taká 100% ako sa vidí, ale fakt to bolo zbytočne, mala som to nechať tak😄
zbytočne nie, však ešte sa s ňou bav, a ked zas bude cez čiaru, už jej neodpovedaj na pozdrav a ona hneď pochopi
Keď s ňou je to tak celkovo ťažké, keď sme sa teraz nebavili mi došlo ako moc je vyčerpávajúca. Všetko je zle, skola je zla, intrak je zlý, spolužiaci sú nechutni, učitelia primitivni a proste stále niečo. Škoda že mi to tak dlho trvalo
precitaj si nieco o narcizme a manipulatoroch. Tvoja kamoska je totiz ukazkovy priklad. Su to chori ludia.
Ano.zial, taky ludia sa nemenia 😞

z vlastnej skusenosti - nikto nikdy sa ti nepoďakuje a nebude ťa na rukach nosiť, za to, že si mu povedala pravdu do očí.. to v romatickych filmoch, ked niekomu niečo vytkneš, tak sa zamysli a bude sa snažit zmenit, v realnom živote na to zabudni ! žiadne hadzanie do naručia nebude!
alebo ťa zablokuje ona, alebo sa urazí alebo ťa bude všade ohovárať ..
tak čo ti viac vyhovuje?