icon

Ako riešiť problémy s urážlivou priateľkou?

7. feb 2025

Je normalne ze mam kamaratku- obe mame 25r … ja mam manzela rodinu syna … uz naozaj sa necitim na take konverzacie ala MŠ - vzdy ked idem von s niekym inym a nahodou to dame na soc. siet urazi sa a neznesie ze mam inych kamaratov a mam ich pomerne dost. Vycita mi ine atretnutia a strasne to riesi. Ona zial ma iba mna a este jednu. Vysvetlila som jej ze ja jej nebudem oznamovat skym kedy travim cas . Zacne mi vypisovat ze ak uz necitim ze kamaratstvo s nou je ok mozme to ukoncit😂 sa pytam ci je normalna akoze nech si take pise jej muzovi…. Co si o tom myslite ? Mala aj socialne psychozy na ZŠ SŠ co viem ale pride mi to moc…. Napiste mi nazor

Strana
z2
autor
7. feb 2025

@tiezjedna 😊👏🏻

zojazoja
7. feb 2025

@tiezjedna priklad: ano, chcem to povedat. takze asi takto je to u nas. sme partia. ideme von, na chatu, k nam, k nim...mam ale jednu kamosku. spomeniem si na nu, dlho som s nou nebola. napisem jej, zavolam jej...mam taku a taku akciu. ides s nami? pod. dobre bude. su to taki a taki ludia. a ona ide. a postupne sa takto spoznavame viaceri. ta partia zase nas zoznamila s ich partiou. dokonca mimo SR.

tiezjedna
7. feb 2025

@zojazoja ale tu nie je reč o spoločných akciách, partii. Autorka bola vonku s kamarátkou.

tiezjedna
7. feb 2025

@zojazoja ...nehovoriac o tom, že ja byť na mieste takej kamarátky, ktorá sa na stretnutie s tebou teší, ako si pokecáte medzi sebou a ty naň dovalíš úplne cudziu ženskú, navyše asi fajnového podivína, tak by sa to naše stretnutie veľmi pravdepodobne zmrsklo na zdvorilostný drink a odchod. Nie každá príležitosť je vhodná príležitosť na zoznamovanie sa. A nie každý o to stojí, to je tiež fajn si uvedomiť👍

zojazoja
7. feb 2025

@tiezjedna ale ved ja som autorke nepísala ze hu ma vždy zobrať so sebou🤣🤣🤣 ani že je v poriadku kej jej kamoška robí scény okolo toho. Len som sa jej spýtala ci je možnosť zobrať ju so sebou. Ďalej už iní prispievatelia riešili dalej jej situáciu. Nemala som dôvod už ďalej pokračovať jej písať. Načo 30 rovnakých viet od každého.

zojazoja
7. feb 2025

@tiezjedna p.s. nepísala som o stretnutí jednej kamarátky verzus ja. Písala som o partii.

autor
7. feb 2025

Chapem vas kazdu ci tym chcete povedat, ze ked ideme trebarz 3-4 zavolat ju. Na toto vam davam odpoved ze bud nepride alebo pride s muzom resp. ak by ostala sama VKUSE ma mobil vedla a pise mu cize zazila som to 2x a uz ju nevolam ak idem s partiou. Sama - ako pisem vonku ked ide so mnou tak len s muzom a preto chodia ku nam domov na navstevu - tesia sa aj na syna to musim uznat. Rada by som ju zoznamila a mojim okolim no ma blokady asi nejake neviem preto som si myslela ze mi napisete ci ste nieco take zazili v svojom okoli taku osobu alebo co si myslite. Ja som velmi spolocenska mame s manzelom vela blízkych znamych kamosov. Mam ludi rada. Oni funguje diametralne inak….

Muza ma celkovo asi aj pod dobrou papucou. Priklad : minule jej hovori ze ma chut na pizzu a ona mu povedala ze ziadna pizza ze doma ma navarene … akoze neviem si predstavit zeby sme si s muzom zakazovali kupovat potraviny jedlo a vobec cokolvek. Na co mame a mozme si dovolit to si doprajeme… problem je ze jej rodina kupila im byt a on musi drzat usta. Vyhraza sa mu casto ze ho vyhodi. Musi skakat ako ona piska. Myslim ze ani ten manzelsky vztah nie je zdravy…

zojazoja
7. feb 2025

@autor nla tiež som mala kamoškou, ktorá nevedela kedy odist keď k nám prišla. Aj keď sme mali svoj program alebo podobne. Aj prespala. Aj keď sme s tým nadšení neboli lebo sme mali mat iný program. Tiež bola veľakrát otravná..dennodenne dlhé správy na chete. Deň čo deň.
Postupom času sme viac a viac prestali sa ozývať.....prešlo to postupne. Mňa nebaví dookola vysvetlovat niekomu ze nie som na spagatiku.

rorino
7. feb 2025

Zoznam ju s psychologičkou😉

autor
7. feb 2025

@h2 ale uznaj ze si mozem fotit aj cely den co chcem skym chcem aj ked to samozrejme nerobim🙈

amazonka13
7. feb 2025

Zojazoja, načo ty vlastne takúto žiarlivú, obmedzujúcu, podivnú kamošku vlastne potrebuješ? Mala by si o polovicu problémov menej bez takejto podivnej "stvory". Jednoduché. Odstrihni sa a nie je čo riešiť.

zojazoja
7. feb 2025

@amazonka13 pisala som v minulom čase....

Strana
z2