Ako riešiť rozdielne pohľady na psíka a hygienu?
Ahojte, rada by som počula vaše názory. Svokra je dedinsky typ, aj do obchodu v teplakoch chodí, majú psa, púšťajú ho aj dnu na gauč. Raz v záhrade behá, potom na gauči leží, bez toho aby mu umyli labky. Ja som na úrovni, vždy pekne oblečená, proste ja ani doma nenosím vyťahané tepláky. Už viackrát mi hovorili, že mám tam chodiť v teplákoch. Neskutočne ma prekáža, že hocikde si sadnem u nich, všade tie chlpy. Ja sa nebudem hrať na niečo, čo nie som. Psíka sme mali kedysi aj mi, ale keď prišla návšteva, tak pes bol zavretý. Strašne mi vadí, že skáče na mne, sliny mu tečú. Čo mám robiť? Snažím sa byť slušná, no už nemám trpezlivosť. U nich pes je braný za človeka, chápem, rešpektujem ... Nechcem zmeniť ich zvyky len proste nerada tam chodím kvôli tomu.
a zatvárať psa pred návštevou? chudák pes…
Ich dom, ich pravidlá. Ak ti to vadí, tak tam nechodievaj, nech chodí len manžel. Kvôli tebe zvyky meniť nebudú. Prispôsobiť sa musíš ty. Ty si prišla do rodiny.
Pises, že rešpektujes, ale nerespektujes🙂
Čo s tým robiť? Nič, je to ich domacnost, ich vec.
Tiez by som kvoli navsteve nezatvarala psa, ktory sa takto bezne pohybuje po dome 24/7. Ich dom, ich pravidla. A taktiez nevidim problem, ked tam uz musis ist napr. 1x do tyzdna, si dat na seba teplaky, ktore po navsteve hodis rovno do pracky a vybavene.
Mne naopak vadia ludia, ktori maju psa zavreteho vo voliere a nevychadza ako je rok dlhy. K takym by som ani nesla na navstevu, lebo by som mala akurat nervy na to, ze chudak pes a blbi ludia, a ze sa na to musim pozerat.
Sa mi páči ako sama o sebe napíšeš, že si na úrovni a potom bum hrúbka ako hrom
Tak snáď raz za čas návštevu u nich prežiješ, ani my nezatvárame psa pred návštevou
Ich dom, ich pravidlá.
Neprerabaj ich. Je ok, že si iná, treba sa vzájomne rešpektovať. Vychovala tvojho manžela, treba to brať do úvahy. Psa nemusíš mojkat
Tak zas nehovor,ze ak si tam dve hodiny,takmje pes na tebe cely cas nonstop nalepeny.A prave som si predstavila ako ten pes oblíze tvoje dieťa a ty zinfarktuješ.Ich dom,ich pravidla.Pes dnu,ty vonku a naopak.ved sa to dá.
no a co teraz? Ma prist nevesta "na urovni" a oni sa z nej polozia do kolien 🙄
Ty sa na niečo hrať nechceš, ale od nich to očakaváš? Typický Slovák. Keby si mala tú Tvoju "úroveň", toto som nevypotíš. Vezmi si nohavice, pri ktorých Ti nebude ľúto, ked vieš, že tam ideš. Prečo si zbytočne vyrábate problémy ľudia. 🤷♀️
neurobis nic, je to ich zivot, ich rozhodnutia, maju na to pravo.
mozno im sa nepaci vas zivotny styl.
@janinah Dieťa nemám a určite nechcem aby pes zlízal moje dieťa ak raz bude! Mám inú hygienickú úroveň. Áno pes je celý čas nalepený na mňa, nič príjemne.
Sorry, ale oni tiez nebudu prerabat svoj svet kvoli Tebe, bud tam nechod, alebo ked ides daj si nejake oblecko, co vies ozeliet. Ja tiez neviem chodit v teplakoch, ale to neznamena, ze ked viem, ze pojdem kdesi na take miesto, tak si hodim na seba drahe handry. Kym tam nezijes, tak by som sa ciastocne prisposobila a potom si zas isla svoje. Tak ich tiez nebudes provokovat a iba povedia “ zena do koca aj do limuziny” a prezijete vsetci dalej.
Takže ty si na úrovni a oni sú skrátka dedinský sedláci. Len pozor. Vychovali tvojho syna. Tak aby si sa raz nesťažovala, že tvoj chlap je pod úroveň.
Ja sa strašne smejem na tom ako o sebe píšeš, že si na úrovni 😂😂
Vieš čo by ti povedal môj nebohý dedko? "Aby sa panička neposrala".. 😂😂😂
"Ja sa nebudem hrať na niečo, čo nie som"...Ty už sa hráš, ale neviem, či si to uvedomuješ.
Na úrovni, si akurát tak panička s ohrnutym nosom. Mne by to tiež vadilo, poprosila by som aby pes ku mne nechodil alebo by sme sa stretávali inde. A nie som na žiadnej úrovni.
@koniarova nie som žiadna panička, vôbec si to nemyslím. Neviem, ku mne keď príde návšteva, snažím sa byť pristeľská a chcem aby sa návšťeva dobre cítila u mňa, pohodlne.
Ty si s celou tou Tvojou úrovňou trápna. Asi ako ten milionár nenávidiacia ženy, ktorí sem chodil ženy ponižovať a vkuse omieľal peniaze. Proste ľudia na poľutovanie. Nežiješ u nich. A čudujem sa, že žiješ s ich synom,ved on musí byť tiež "pod uroveň", keďže ho splodili a vychovali títo ľudia. Boh ochraňuj všetky dobre svokry svete pred nevestami ako si ty.🙏
No ty si na úrovni ,ale nižšej ako svokra
@enmery podľa mňa ty si trápna a riadna. Čo tu pletieš jej syna? Jej syn, môj partner je ok, rozumieme si, vedie iný život ako jeho rodičia. Dokonca, aj on tvrdí, že som na úrovni, slušná, inteligentná 😉
@enmery tu chodil nejaky milionar? na kona? 🙂
Autorka
Píšeš partner...ste manželia?
@majamat ani ja si nepotrpím na značkových vecí ale nekupujem trička za 3€
@zuzanockamt ešte nie, o chvíľku
Tretíkrát si použila "úroveň".Uf. Zakomplexovaná namyslená nula. Nič viac.
A vieš ty o tom, že s mužom si berieš celú jeho rodinu?

tak tam nechoď no… alebo ak k ním prídeš, prezleč sa do nohavíc ktoré nie sú tepláky, ale v ktorých ti nebude vadiť že sú od chlpov…