icon

Ako riešiť rozdielne pohľady na psíka a hygienu?

19. apr 2025

Ahojte, rada by som počula vaše názory. Svokra je dedinsky typ, aj do obchodu v teplakoch chodí, majú psa, púšťajú ho aj dnu na gauč. Raz v záhrade behá, potom na gauči leží, bez toho aby mu umyli labky. Ja som na úrovni, vždy pekne oblečená, proste ja ani doma nenosím vyťahané tepláky. Už viackrát mi hovorili, že mám tam chodiť v teplákoch. Neskutočne ma prekáža, že hocikde si sadnem u nich, všade tie chlpy. Ja sa nebudem hrať na niečo, čo nie som. Psíka sme mali kedysi aj mi, ale keď prišla návšteva, tak pes bol zavretý. Strašne mi vadí, že skáče na mne, sliny mu tečú. Čo mám robiť? Snažím sa byť slušná, no už nemám trpezlivosť. U nich pes je braný za človeka, chápem, rešpektujem ... Nechcem zmeniť ich zvyky len proste nerada tam chodím kvôli tomu.

zuzanockamt
19. apr 2025

Autorka
Tak problém vyriešený. Veď ty svokrovcov nemáš.

saraxyz
19. apr 2025

@enmery chcela som to napísať, že je zakomplexovaná, keďže stále rieši tú jej "úroveň".

autor
19. apr 2025

@enmery ja som na vaše margo nič zle nepísala, nechápem ako sa môžte o mne tak vyjadrovať keď ma vôbec nepoznáte. Pekný deň prajem.

enmery
19. apr 2025

@klementinka58 Taky zakomplexovaný chlap, vkuse tu nadával ženám a vykrikoval, že on má peniaze a dnes minul len na drinkoch to, čo my tu chudery nezarobíme ani za rok/Akoby poznal naše platy/. Mindráky mal riadne. Možno mu zrušili nick za tie neustále nadávky a útoky. Chvalabohu.

minenkaa
19. apr 2025

Autorka podľa čoho súdiš ,že si na vyššej úrovni ako niekto iný
Možno ta prekvapim ,ale pre tento svet si uplne rovnaká handra ,ako všetci ostatní

deti95060810
19. apr 2025

my psa tiež zatvárame pred návštevami. Najmä ak viem že dotyčný má pred mojim psom rešpekt - bojí sa. Návšteva odíde - voliera sa otvorí. Nič zlé na tom nevidím.

viestta
19. apr 2025

Ty si na tej "urovni" obzvalst potrpis, vsak? Moja skusenost je taka, ze na "urovni" si obvlast potrpia ti, co im trci slama z topanok. Ludia, ktori su skutocne na urovni, neriesia taketo malichernosti a nemaju potrebu povysovat sa nad inych.

autor
19. apr 2025

@minenkaa ja sa za handru nepovažujem, ak vy seba áno tak ok

minenkaa
19. apr 2025

Ja ti píšem,že pre tento svet si handra ako všetci ostatní

Neodpovedala si prečo si myslis ,že si na vyššej úrovni

minenkaa
19. apr 2025

Je absolútne irelevantné čo si ty myslis

zmrzlinka2021
19. apr 2025

@viestta fakt je ale taký, že psa by si mali držať, ak jej to je nepríjemné. Musia sa rešpektovať vzájomne.

lukbe
19. apr 2025

@pribinak nie je úroveň ako úroveň 😉

minenkaa
19. apr 2025

Ja pôjdem po tebe a chcem odpoved,podľa čoho sa určuje podľa teba úroveň človeka

enmery
19. apr 2025

Dúfam v trolla, tak vnútorne hnusnú nevestu si nezaslúži žiadna svokra🙂

autor
19. apr 2025

@viestta zaujímave, že ma nepoznáte a tak sa vyjadrujete, urážate ma.

ivangeline
19. apr 2025

Ako ja ta chápem.. tiež takéto návštevy len pretrpím ale nenahovarj si, že ich syn je veľmi iný. Deti nie sú veľmi iné.. ;D vychovali ho oni. On u nich doma žil! Roky! :D A keď nemáš manžela, nie je to svokra a vzťah je o5 o čosi inakší…a chodiť tam nemusíš..

nynia
19. apr 2025

Nechodit, prist zo slusnosti na hodinku dve ked treba potom sa ospredlnit ze este mas nieco a odist. Mam pocit, ze vacsinu problemov si ludia zbytocne vytvaraju samy. 🤣🤦🏼‍♀️

viestta
19. apr 2025

@zmrzlinka2021 ano, psa by mohli usmernit ak tam pride, ale tu je pes na gauci len zastupny problem. To nevidis?

enmery
19. apr 2025

Ja napr tiež zatvorím psa, ak viem, že prídu deti alebo človek, ktorí sa psov bojí. V tomto prípade ale problém vôbec nie je pes, ale niečo iné.

marca12
19. apr 2025

To im nemoze muz dohovorit? Chapem ich domacnost,ich pravidla. Ale ani navsteva nie je povinna odist od nich ulepena,zaslintana,zachlpena.

biba_18
19. apr 2025

@deti95060810 prečo zatvárate a nie je vychovaný že poslúcha čo poviete?

viestta
19. apr 2025

Autorka, na MK si tykame. Ja som len napisala aku mam ja skusenost. Ze si si to vzala osobne, to uz ja nevyriesim.

wolf_
19. apr 2025

Podľa mňa človek na úrovni nebude o sebe tvrdiť, že je na úrovni....
Inak keď si svokrovci zadovážili psa, tak bol a je síce typický dvorový pes, ale trvalo kým sa nejak vychoval - dosť dlhé obdobie od radosti na človeka skákal. Takže keď som tam prišla tými zablatenými labkami po mne poskákal. Zvlášť keď bolo vonku daždivo to bola sranda 🙂 A to som v tej dobe mala "mániu" v lodičkách, čižmách, kabátoch, a tak 🙂 Holt... Keď sme šli tam, tak som sa obliekla inak - primerane tomu kam idem a čo ma tam čaká (natešený zablatený pes). Nie "na vandráka" (čo si na sebe dám, v tom sa skrátka musím vždy cítiť dobre), ale primerane. Nebola to zas taká veda.

pralinka25
19. apr 2025

ja len ze rodina je dolezity indikator. ak su oni pod tvoju uroven najdu sa aj u tvojho frajera casom veci ktore si priniesol z domu a budu pod tvoju uroven aj ked to teraz nevidis.

maminkadeticiek
19. apr 2025

Pes byva clenom rodiny a je tam doma.Zatvarat psa je z tohto dovodu pre ludi no go.A ry si dobre rozmysli do akej rodiny sa ides vydat.Tvoj snubenec s nou ma spolocne ako zatial vnimas.Vrana k vrane sada,rovny rovneho si hlada.

minenkaa
19. apr 2025

Inak autorka sereš inou dierkou ako svokra,či aj ty máš analny otvor a ide odtiaľ hovienko,lebo ak nie ,si uplne taký istý človek ako ona

Iba jednorožce papáju motýle a kakajú dúhy a to ty asi niesi

biba_18
19. apr 2025

@enmery k nám chodila pani ktorá sa bála psov. pri prvej návšteve som jej povedala, že ak vydrží tú sekundu čo k nej pes príde nech si dá ruky za chrbát - veď ja budem stáť pri nej a naozaj ju potrebuje iba oňuchať. stalo sa - a pes si ju už potom nevšímal, zvlášť ak som mu povedala že k nej nesmie… po pár návštevách ho dokonca bola schopná pohladkať po hlave…

vanilkovazmrzka
19. apr 2025

Ja ti rozumiem - napriek tomu ze ja som presne ten tip co psy miluje a ma ich kludne vedla seba na gauci a aj v posteli. Ale rozhodne by som svoju lasku k zvieratu nenanucovala navstevam, proste respekt ma byt z oboch stran. Dnes uz pre psov tolko krasnych pelechov aj klietok, ktore vyzeraju ako dizajnova sucast nabytku, ze sa kludne v pripade navstevy, ktora psy nemiluje rovnako, da psik decentne upratat na svoje miesto… a vysavanie niekolko x do tyzdna je pri chlpacoch alfa omega

subartic
19. apr 2025

@enmery nie, potom ho jedna podľa fotiek odhalila, išlo o obyčajného sedláka , ktorý sa fotil pred cudzími autami , na pláži v Bulharsku , v hoteloch s drinkami . aj myslím napísala odkiaľ je . Jednoducho sedlák , ktorý nikdy nič nedokončil .

enmery
19. apr 2025

@biba_18 Ja proste rešpektujem, ak sa niekto až smrteľne bojí. A zvlášť, keďže mám veľkého psa, energetickú bombu. A po čase už vie, ku komu ani vôbec nemá chodiť a nie je problém.