Ako riešiť tehotenstvo bez podpory partnera?
Ahojte maminy ☺️❤️ potrebovala by som rady, názory ako ďalej, spraví mi dobre keď sa rozpíšem. Tento týždeň som zistila, že čakám bábo a dotyčný sa k tomu nepostavil zrovna najlepšie stretávali sme sa, spoznávali no nemali sme spolu vzťah..Keď som mu oznámila tehotenstvo, tak ma posielal na potrat..povedal, že nieje na dieťa pripravený, že mať dieťa nikdy nechcel a pod. Ja mám 27 on 31. Rozhodla som sa aj napriek tomu si bábo nechať aj keď ostanem na neho možno sama..na druhý deň mi napísal, že je vo veľkom šoku, ale že ma podporí, pomôže mi s bábom ako sa bude dať, že pre človeka ktorý nikdy nechcel deti to je veľký šok čo chápem..pýtal sa ma aké by som chcela meno pre dievča a chlapca aké sa mi páčia a pod úplne normálne sme si písali aj volali povedal, že aj na ultrazvuky chce chodiť aby malé videl..no celý víkend sa mi neozval naposledy mi písal v piatok, že sa za mnou budúci týždeň zastaví..keď som s ním cez týždeň volala povedal, že uvidíme ako sa to celé vykrištalizuje..ja som z toho rozhovoru mala pocit, že chce aby som ostala bývať u rodičov, no veľmi ľahko si to chlapec predstavuje..budem ho potrebovať počas tehotenstva, pri pôrode, po pôrode myslíte, že sa ho mám normálne spýtať že či to spolu skúsime kvôli tomu malému? Za pokus nič nedáme buď to bude fungovať, alebo nie.. keď povie, že to nechce ani skúsiť, tak ja nepotrebujem mať "otecka" ktorý malé pôjde pozrieť raz za týždeň chápete ma..vedia to už aj jeho rodičia, boli pohádaní 2 týždne sa nebavili a ako zistili, že budú mať vnúča sa udobrili, objali sa a akoby ich to malé udobrilo..nechcela som mu písať ani volať aj keď mi je veľmi ľúto, že sa celý víkend nezaujíma ako sa máme, ale musela som mu dnes zavolať kvôli práci čo som mu vybavila. Mali sme celkom príjemný rozhovor dnes povedal, že dnes videl malé bábo, ktoré zhadzovalo tatovi naschvál okuliare a smialo sa na tom a že si úplne predstavoval, že už je tato..myslíte, že to chce len čas? Ja mu chcem navrhnúť aby sme napr strávili spolu víkend, spoznávali sa a uvidíme ako ďalej..máme veľa spoločného, rozumieme si..chápem, že aj on si musí všetko nechať uležať v hlave..ďakujem za všetky rady ❤️🙏🏻
Véd si ho blokla?
Na čo písať?
Stoj si za tým co si mu povedala, nechceš ho v živote vidieť.
Je mu je jedno, či porodís alebo potratis.
@lienka.7 9.4 píše ze ho nechce nikdy vidieť a zablokovala ho.
Dnes je 11. 4. Medzitým opäť skončila v nemocnici, krváca.
Ja som dva x potratila a ani raz pri krvácaní som neskončila v nemocnici.. Domov a kľud a čakať ci prejde krvácanie..
Neskutočná drama toto.
Chalan to vie týždeň aj s cestou..
@lienka.7 ty si dobre inde 😃🤦🏻♀️ no koment dovidenia
@lienka.7 veď už ju nechaj tak, prosím ťa. Prečo by to mala byť vymyslená téma? Nie všetci sme dokonalý...
@lienka.7 Na rozdiel od teba by som nikdy v živote nekomentovala fórum a písala, že je vymyslené keď ma vôbec nepoznáš a tehotná som, tak sa prosím ťa už konečne prac..ďakujem 🙏🏻
Ahojte viem, že niektoré si myslíte, že je toto vymyslená téma, ale nieje..keby bola, tak by som tu zas nepísala a neriešila to..rozmýšľam nad "otcom" môjho dieťaťa ako to bude ďalej časom keď už budem mať brucho atď podľa mňa sa určite časom ozve či som tehotná, alebo som potratila...myslím, že hlavne jeho rodičia budú chcieť vidieť vnúča určite, no ja ho chcem navždy vymazať zo svojho života aj som rozmýšľala, že by som mu napísala, že som potratila neviem no 😞 čo by ste mi radili vy? Býva odo mňa 40min autom a nemyslím si, že by si išiel niekedy overovať či bábo je, alebo nie..rozmýšľam nad týmto krokom, ale nie som si istá.
Prepáč,ale toto,čo chces vymyslieť,že si potratila,je totálna blbosť . Kvôli tomu,že on nereagoval tak,ako si ty predstavuješ,tak budeš takéto detinské a hlúpe veci robiť? S tým sa nezartuje🙈🙈🙈
@jaskolka Ja viem, že sa s tým nežartuje..ale ja ho nechcem už nikdy v živote vidieť to je celé..keď mi povedal, že jemu by kvázi vyhovovalo keby som potratila, tak to 0 bodov..chcem mať od neho pokoj navždy, preto ma napadla takáto alternatíva.
Daj mu čas.....nechcel deti, teba nepovažoval za partnerku a zrazu si otehotnela. Je to preňho šok, potrebuje čas aby to spracoval.
Normálne si ho odblokuj, raz za mesiac mu napíš ako tehotenstvo "pokračuje". Je veľmi pravdepodobné že keď situáciu spracuje bude sa chovať úplne inak. To že je zlý "partner" neznamená že bude aj zlý otec.
Minimálne budeš mať výživné a dieťa normálnych starých rodičov.
Teraz je ešte veľmi skoro preberať čo bude keď sa dieťa narodí.
@tamitamitami máš správu
Autorka,teraz tebou lomcuju hormóny . Možno preto tak preháňaš.
Nevieš čo ťa v živote ešte stretne,ale bude to možno jediné tvoje dieťa.
Teš sa z neho.Bude to láska tvojho života.
Otec dieťaťa možno občas finančne prispeje,A to nech ti proste stačí, keď on nechce do toho dať viac.
Do rodného listu ho zatiaľ nedávaj. Ak fakt budeš mať istotu po čase, že ho nechceš v živote-bude to ľahšie, keď nebude v rodnom liste
Autorka ,ach jaj
Už presnej ,tieto bludy
@minenkaa nekomentuj to tu keď sa ti nepáči, viacero báb na MK majú ja teba názor ako som videla..pekný večer
Tu majú všetky na teba názor ako som čítala
@lienka.7 Zas ty...normálne som sa bála, že sa už neozveš v tomto fóre 😂😱 škoda reči..pekný deň prajem lienka ☘️

@autorka aký ultrazvuk? Za 2 dni si stihla mať potvrdené tehotenstvo aj s ultrazvukom?