icon

Ako riešiť urážky a provokácie od bývalej partnerky?

7. máj 2025

Čo by ste si o tomto mysleli? Ani sa nepoznáme osobne, len priateľ mi vždy povie, o čom sa rozprávali a ona má také poznámky, že "ako sa má tá tvoja ku*va?" a pod... To isté aj jej partner takýmto spôsobom provokujú môjho priateľa, to že urážajú jeho je jedna vec ale mňa, čo ma vôbec nepoznajú? Jak si niekto niečo také môže dovoliť a dospelý ludia? A žena, matka?

Strana
z2
autor
7. máj 2025
@viestta

Dalo by sa napisat aj inac, ostaneme radsej pri tom zabavnom

@viestta nechápem, aký máš problém

viestta
7. máj 2025

Ja ziadny. Ty mas problem. Chlapa, ktory riesi problem bitkou. Nebolo to nahodou tak, ze dosiel s rozthanym trickom a ty si sa pytala co sa stalo a potom ti vsetko co sa tam dialo vykramil? Keby bol kompletny, tak k bitke nedojde, pretoze aj toto sa da riesit civilizovane

mimka1402
7. máj 2025

Autorka. V normálnej situácii, medzi dospelými sa dá ukončiť rozhovor alebo nastaviť mantinely bez bitky. Alebo ignoraciou. Po ďalšie by som reči žiadnej inej osoby o sebe nevnímala a mala ich hlboko... 😀 Proste všetci ste nejako divni.

autor
7. máj 2025
@viestta

Ja ziadny. Ty mas problem. Chlapa, ktory riesi problem bitkou. Nebolo to nahodou tak, ze dosiel s rozthanym trickom a ty si sa pytala co sa stalo a potom ti vsetko co sa tam dialo vykramil? Keby bol kompletny, tak k bitke nedojde, pretoze aj toto sa da riesit civilizovane

@viestta zbil možno nebolo úplne správne slovo ale vylepil mu a nie, nebolo to tak

viestta
7. máj 2025

V kazdom pripade, ty s tym nespravis nic. Jediny, kto s tym oze nieco spravit je tvoj chlap. Ale fackami nic nevyriesi, ta by mal vediet. Ked nevie, tak asi by mal na sebe popracovat.
(ozaj, ked sa dal s tebou dokopy bol este s byvalou alebo uz boli od seba?)

autor
7. máj 2025
@viestta

V kazdom pripade, ty s tym nespravis nic. Jediny, kto s tym oze nieco spravit je tvoj chlap. Ale fackami nic nevyriesi, ta by mal vediet. Ked nevie, tak asi by mal na sebe popracovat.

@viestta nie, neboli spolu už dávno

minenkaa
7. máj 2025
@viestta

@viestta nemas pravdu s tou fackou,u nás veľmi pomohla

viestta
7. máj 2025
@minenkaa

@viestta nemas pravdu s tou fackou,u nás veľmi pomohla

@minenkaa ja som zasadne proti tomu aby sa probemy riesili rucne, strucne...

januska12323
7. máj 2025

Načo ti to rozpráva? Načo sa s ňou vybavuje?

lindous
7. máj 2025

Tu vôbec nejde o teba, neber si to osobne, nepoznáte sa, ide čisto o provokáciu tvojho partnera, keby nemal teba, našli by si niečo iné… pokiaľ ťa vyslovene neobťažuje, nezasahuje do tvojho života, nech si rozpráva čo chce… najlepšie to odignorovať… akákoľvek iná reakcia ich len utvrdzuje v tom to robiť aj naďalej, lebo vidia, že ho tým dokážu naštvať

rozculena
7. máj 2025

prečo ti tvoj priateľ hovorí,ako sa o tebe vyjadruje jeho býval? Toto je problém,a nie to,že ona sa tak vyjadruje

prasiatko30
7. máj 2025

Nemusi ti hovorit aj presne nadavky - ako na co? Aby ukazal aka je ona svina? Podla mna je to uplne pod uroven opakovat taketo nadavky a ja byt na tvojom mieste by som sa ho bola opytala co mam z toho ja ked mi to zopakuje az do uplne poslednej nadavky? Ako co ti to prinieslo? A jemu? Ako fakt nechapem preco ti musi zopakovat do posledneho slovicka vsetko co mu povedala. Ty si taka ziarliva, ze potrebujes vediet cely rozhovor zreprodukovany do poslednej bodky a ciarky? Alebo on je taky blby, ze ti to musi vsetko zopakovat?

euka210
7. máj 2025

Nechapem preco sa s takymi vobec stretava, ked maju take reci...

autor
7. máj 2025
@prasiatko30

Nemusi ti hovorit aj presne nadavky - ako na co? Aby ukazal aka je ona svina? Podla mna je to uplne pod uroven opakovat taketo nadavky a ja byt na tvojom mieste by som sa ho bola opytala co mam z toho ja ked mi to zopakuje az do uplne poslednej nadavky? Ako co ti to prinieslo? A jemu? Ako fakt nechapem preco ti musi zopakovat do posledneho slovicka vsetko co mu povedala. Ty si taka ziarliva, ze potrebujes vediet cely rozhovor zreprodukovany do poslednej bodky a ciarky? Alebo on je taky blby, ze ti to musi vsetko zopakovat?

@prasiatko30 on by mi to ani nepovedal, keby som sa neopýtala, nechce mi to inak hovoriť také veci ale ja som si len chcela spraviť o nej obraz, že čo je to za človeka.

autor
7. máj 2025
@euka210

Nechapem preco sa s takymi vobec stretava, ked maju take reci...

@euka210 dieťa...

cacianka
7. máj 2025

Ale veď tam nemusí stáť ako druk, keď ide prevziať / odovzdať dieťa. Stačí povedať že debata bude striktne o dieťati a okolo neho. Nech si huby neotváraju na iné témy. A tebe nemal hovoriť takéto reči, stačilo maximálne raz, aby si vedela čo je zač, keď už si toľko pátrala a ťahala z neho, ale potom má mlčať ako hrob.
A ty neanalizuj takúto spodinu. Prešla som si podobným teátrom, tá primitivka mi nestála za to, trápiť sa s ňou.

autor
7. máj 2025
@cacianka

Ale veď tam nemusí stáť ako druk, keď ide prevziať / odovzdať dieťa. Stačí povedať že debata bude striktne o dieťati a okolo neho. Nech si huby neotváraju na iné témy. A tebe nemal hovoriť takéto reči, stačilo maximálne raz, aby si vedela čo je zač, keď už si toľko pátrala a ťahala z neho, ale potom má mlčať ako hrob.
A ty neanalizuj takúto spodinu. Prešla som si podobným teátrom, tá primitivka mi nestála za to, trápiť sa s ňou.

@cacianka tak ona utrúsi takto aj po telefóne, tiež mu hovorím, že nech na to ani nereaguje a nevybavuje sa s ňou viac ako je treba, len ho to srašne rozčuluje tieto reči... Len ona je taká povaha asi, že len rýpať a rýpať doslova, jej nezavrie hubu asi nič, len keby jej vylepil jednu, no to samozrejme nemôže.

cacianka
7. máj 2025

No musí sa ukľudniť, obmedzí telefonovanie pred tebou, a občas na ňu zakričať

simcas75
8. máj 2025

Ona sa pýta na teba a ty sa pýtaš na ňu. Choré. Tvoj priateľ nemá čo odpovedať exke na otázky o tebe a tebe nemá hovoriť čo ona tvrdí o tebe. On ťa má práveže chrániť od týchto rečí. Ako ti toto pomôže, keď vieš ako sa o tebe tá exka vyjadruje? Nech sa bavia o dieťati a koniec.

milaaanko
8. máj 2025

Treba sa naucit vypustat a ignorovat poznamky, ak budete reagovat nikdy to neskonci. Ak prestane svojimi recami vyvolavat odozvu, alebo reakcie, prestane ju to bavit. Moja ex sa stale navazala do mojej rodiny, zakazdym ich mala v hube.

Strana
z2