icon

Ako riešiť urážky chlapov na ženské telá?

30. máj 2024

Všimli ste si už, hlavne na internete alebo aj v realite z počutia, že muži neustále hovoria negatívne o ženských telách? Nie je im dobrá ani tučná, ani chudá. A hlavne ak žena nemá prsia ani zadok, už ju nazývajú pristávaci dráha a iné hlúposti. Keď si dá spraviť prsia, zas je zlá, lebo je už umelá v ich očiach. Čo vlastne títo chlapi chcú? Keďže mám typ tejto postavy, zažívam to pomerne často...

Strana
z2
angeli121212
30. máj 2024

@veklipo áno toto je pravda, a ženy to robia koľkokrát horšie... To je na tom celom smutné že žena ženu nevieme podržať

ketrint
30. máj 2024

@mamamasama
@mandzula
Ja by som sa asi tiež nezdrzala nejakého komentára.😅 Nepúšťala by som sa do konfrontácie s nimi, to nemá cenu ak sú na tejto úrovni, škoda casu a energie a len sa to vyostrí (lebo na svoje ego budú určite maximálne precitlivení). Ale určite by som minimálne kamoske pošepkala nieco rovnakým štýlom ako to robia oni 🤣 že jej, ale aby to rovnako počuli, ako aj vy počujete tieto trhnute komentáre. “Videla si tých troch krásavcov pri okne?” 😅 alebo “pani keď si chcú pozrieť prehliadku, nech si zapnú Viktoria Secret”, hocijakú blbosť proste…
Ako chúďa nejaka mlada baba, čo sa citi nepritazlivo a rozhodne sa na sebe zamakať a tam takito dementi jej úplne podkope sebavedomie… 😒

simca06022011
1. jún 2024

Jedným uchom.dnu a druhým von. Svojmu rovno poviem nech čuší a pozrie sa do zrkadla, poloboh 😂 a je ticho... čiže jeho to rýchlo prešlo.. nekomentuje. Cudzích chlapovi neriešim ale nezapajam sa. Príde mi to trápne hlavne ak často majú ženy pri sebe...
U nás je to skôr tak ze pekne baby alebo zaujimavevsi obaja obzriem až je nám to nakoniec smiešne 😂 bez komentára väčšinou. Jedine co si neodpustí okomentovať su umeliny.

tiezjedna
1. jún 2024

názor mentálnych atletov ma zaujíma asi ako vlaňajší sneh😎

marca12
2. jún 2024

Mna nikdy nepritahovali chlapi s takymito nazormi,takze mi bolo ukradnute,ze sa mi takyto chudak smeje. V mladosti som bola chuda s mensimi prsiami,ale nemala som zo seba komplexy. Spokojny,vyrovnany chlap nema takyto slovnik.

Strana
z2