Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?
Dobry vecer.
Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!
Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?
Co s tym?
Dík
ani poriadne nevies aky parfem sa jej paci lebo je pre teba drahy tak si ides svoje a kupis jej lacny a ma jej to stacit😂Victoria je dobra znacka spodneho pradla, asi skor to ti chcela naznacit ze jej mas kupit, nie leginy ktore NENOSI 🤣pocuvaj ale ja neviem ci sa smiat alebo chytat za hlavu😂ty tvrdis ze mas milovanu zenu nadhernu vysnivanu a tresnes ze 58 € za parfem je na nu moc lebo je studentka 😂😂a nebude nosit svoj oblubeny lebo sa ostatnym paci😂ty nie si chudak ale psychopat 🙏
ked nevidis dovod mat auto tak si najdi zenu co auto ma alebo byva blizsie, ale nebud chuj a nechci od svojej partnerky aby sa vlacila po staniciach a vlakoch za tebou🤷🏻♀️by som ti priala zazit sexualne obtazovanie niekde vecer na stanici ty trapko🙃
autor - “to ja jej kupovať nebudem, nech si zas nemyslí” nech si nemyslí čo konkrétne? Že si lakomec? Voňavka za 300€ je drahá pre človeka, ktorý pracuje vo Viedni? Ja som pred takmer dvoma dekádami môjmu (už teraz) mužovi povedala, že veci pod 1000€ sú pozornosť, nie darček. Pritom nie som ani krásna ani očarujúca ani sa pekne neobliekam ale môj muž si ma váži, cení a naozaj ešte neboli narodeniny alebo Vianoce, kedy by mi kúpil dáky póvl, len “aby dačo bolo”. Kto chce, znesie partnerovi aj modré z neba, ty zjavne nechceš, tak nezavadzaj tým, ktorí chcú.
@deninka233 ona ale tvrdi, ze darčeky pre nu nie su prioritou
@autor Môj názor je taký, že vy dvaja k sebe veľmi nepasujete. Veľmi rada by som si prečítala aj jej verziu.
Baba ti veľmi okato dáva na javo, že na ňu čaká zástup mužov, ktorí by ju hneď brali, a to, že hoci je iba študentka, ktorá popri škole veľa nezarobí, je zvyknutá na iný štandard, aký si jej ty ochotný zabezpečiť (drahé darčeky od rodiny, drahý parfum, drahé lodičky, bývalý jej platil dovolenky). Je od nej ale pekné, že to od teba priamo nežiada. A tak isto, ty nemôžeš žiadať od nej, aby pýtala peniaze od rodičov na trávenie času s tebou.
Teba zas chápem v tom, že nechceš kvôli nej rušiť dovolenku, ktorú máte s kamarátom už dlho naplánovanú a aj to, že sa nehrnieš po pol ročnom vzťahu zaplatiť babe dovolenku za 2700€. Mne by bolo naozaj veľmi blbé prijať takýto drahý darček od frajera po pol roku, aj keby zarábal 5000€.
Chápem aj to, že by si z jej strany chcel cítiť trochu viac snahy, než len byť krásnou a žiadnou... Vôbec neuznávam názor, že ak je baba krásna a žiadaná, musí jej frajer platiť úplne všetko vrátane dovoleniek, chodiť za ňou len on, voziť ju stále k sebe a späť domov.
Teba ale zožiera to, že vieš, že v tomto vzťahu taháš za kratší koniec. Žiarliš na to, že niekto je na ňu ochotný minút viac peňazí ako ty, tak tu zúfalo všetko vyratúvaš a nasrdene sa o nej vyjadruješ.
Ja ti tu nebudem nadávať do kreténov či držrošov, lebo si to o tebe nemyslím. Len proste chodíš s babou, ktorá by nemala najmenší problém nájsť si niekoho stedrejsieho a oddanejsieho, ako si ty.
@autor Ešte niečo. Nepoznám tvoju ani jej povahu. Neviem, čo všetko riešite. Zaujímalo by ma, čo tú babu tak pri tebe drží. Keby bola vypočítavá, tak ťa vymení za štedrejšieho. Keby bola tak veľmi zamilovaná, neprovokovala by ťa rečami o chlapoch, ktorí po nej idú a nevyžívala by sa v tom, keď ju balia. Asi ťa má rada, ale chcela by ťa trochu nakopnúť, lebo ju mrzí predstava, že iní muži by ju viac rozmaznávali. Je len na tebe, či do toho pôjdeš alebo sa jej vzdáš. Lebo teraz to s vami vyzerá dosť biedne.
@minka201 vela iných by od rodičov pýtalo peniaze, ale ona ani nepýta a ešte aj brigáduje. Podľa mňa ona bude asi naozaj dosť v pohode na svoj vek, ale tento tu mal dosť trápne komentáre o tom, že mu popriala peknú dovolenku, že ona na to nemá a rodiča jej dali drahého psa... Kontroluje jej bločky, ved toto je strašné psycho, nieco nenormálne, ja by som ho neutesovala, že si len našiel takú, ktorá nie je pre neho. Toto co on robí nie je normálne. Keby mal k nej prístup každý deň, ako by sa k nej správal? Koľko by jej dovolil a koľko by si ukontroloval, ako sám písal... Nie je v poriadku
@minka201 a ako ju mam viac rozmaznavať?
@minka201 Tak ale ona darčeky nepýta...aj včera si robila objednávku kozmetiky a oblečenia, že bola výplata, tak si dopriala, lebo že jej niečo vratili aj na daniach...ona chce byť samostatna a ešte aj dostať darček? Áno, ja mám príjem dobrý, ved ked niekam ideme, vždy platim, čo by ešte chcela?
Podla teba parfem za 58 je pre studentku aj moc .. ako darcek .. ale ponuknut jej nech si cvakne dovcu za 2700 je v pohode sak mà rodicov nech si vyžobre. Ked si vazne myslis ,ze 58e je aj moc tak si mohol vediet ze 2700 je pre studentku nehorazne vela kde to mà zohnat. A este si ju uplne zbytocne urazil ze ty nie si “ nechutny 45r sugar daddy. Keby si mal stipku rozumu a slusnosti Tak jej tu dovcu ani nespomenies jedine Keby si mal v umysle ju pozvat za svoje. Vacsina 45r chlapou nie su vobec nechutni ani sugar daddy nemusi byt nechutny. Ani chlap co pozve priatelku na dovolenku nie je sugar daddy. Nechutny je chlap co zaraba Rakusky plat a na vysnivanu Bohynu je lakomy. Moj bratranec zobral 2 frajerky na Kubu. Bol mlady vysoky svalnaty fesak co slusne zarobil a Nebol lakomy. Vizualne velmi atraktivny trciaci z davu. Nemusel ale chcel. Ani jedna z nich sa nestala jeho manzelkou jednoducho chcel ist na kubu s priatelkou. Dumas nad nou ci je zlatokopka ta by o teba nezakopla. Ty si velmi materialisticky zalozeny ale len pre seba. Nemas ani sebavedomie ok ked ty jej nedas parfem za 300 Lebo este by si jej tym dal dalsi benefit nad ktorym by chlapi vzdychali ako dobre voni, to je uz chore myslenie toto.
Pracuj na sebe, napr. aj formou psychoterapii, koucingu.
Ked sa das psychicky dokopy, ziskas zdrave sebavedomie, normalne sposoby a zmyslanie. Vtedy to bude uplny luxus pre nu a tym ju aj najviac budes vediet rozmaznavat 😂👍
Ked pri sebe bude mat psychicky vyrovnaneho a zdravo sebavedomeho chlapa, nie majetnickeho a ziarliveho 😃
@minka201 odpisuje mi vždy a piseme si vela...fotky mi však neposiela, ale zas ja ani nepytam, ale ked nie sme spolu, pekna eroticka fotka by potešila...mne nič take nepošle, pritom v jej mobile, ked raz niečo hladala, tak som jej tam videl niečo take..pre koho to ma?
Ty si ako obohrata plátna. Stále si ideš svoje, už ti tu x žien napísalo že problém je v tebe a v tvojom ponímaní skutočnosti. Jaj sa už tiež čudujem čo na tebe vidí…..
Ja som mala 17 keď som začala chodiť s mužom ale nikdy ma neodbil iným darčekom a s podtextom veď si študentka to ti stačí!!!!
Zniesol by mi modré z neba vtedy aj teraz.
Ty si samoľúbi a vychcany ako mraky! Normálne ma rozculujes, tak sama si kúpi za zarobené peniaze čo potrebuje a ty ešte napíšeš či by snáď chcela aj darcek!!!! Vieš čo by urobil môj manzel minimálne jednu objednávku by sa ponúkol zaplatil že mi urobí radosť ! A to si doteraz všetko kupujem sama nevyužívam jeho kreditku, nič nepytam ale VŽDY sa ponúkne ako milujúci muž a je už na mne či to prijmem alebo nie!
@minka201 ano, ona
@adka_bh tak ja ju chcem podporovať v tom, nech maká, kupuje si sama, ma svoje peniaze
a to stále čakáš,aby ona prvá písala alebo volala? Naozaj nechápem,čo na tebe vidí..........
v tom podporu nepotrebuje....podľa toho,čo píšeš,to ona dobre ovláda.
vždy bol moj sen mat lakomca na krku..a že si taketo kočky, čo si môžu zo 100 vybrať, vyberú vždy najhoršieho..
to tiež nechápem
ty ju chces podporovat v tom nech maka, kupuje si sama, ma svoje peniaze? 😳😳😳🤨😮😮
Ty si urad prace a ona tvoj nezamestnany klient? 🤨🤨🥺
Ja ziram, toto je cim dalej, tym lepsie, az sa mi nechce verit, ze to nie je len vysleny trolling na pobavenie 🤨😳😳
Absolutne si nic neuvedomujes, nechapes, toto co ti tu zeny radia, to je cisto ako hrach o stenu hadzat 🤔🫣🫣😑
@larinka552 uvedomujem si svoje chyby, dnes som jej napr. dal kompliment, že vyzera krásne...ked bude mať dalsi sviatok, budem sa snažiť jej kupiť niečo, čo chce, čo ju poteší, kedže zatial som nič netrafil, okrem kvetov, čo ma rada...dnes pride do BA, pride na intrak, ja pridem tiež, beriem ju na večeru, chcem sa spytat, čo by chcela, aby sa zlepšilo, navrhol som jej aj to, že zaplatim hotel, že môžeme prespať, ale ona že nie, rano vstava a už od 7mej má školu a že bude na intraku...pritom mohla spať na hoteli.
@1gramofon
On jej kontroluje bločky za vakcínu, oblečenie, opätky, aj všetky komentáre pod fotkami. Kks.
@rozculena ja viem, je fakt pracovitá a úžasná, maka na sebe, strašne to cenim na nej, že nechce byť zlatokopka
@katkami123 Tak vidim, čo dava na IG a FB, čo je na tom zle?
ja neverím,že toto tu píše dospelý chlap..................nechápem totiž,že prečo je ona s ním,keď ani spať s ním nechce,veď ráno do školy môže ísť aj z hotela.....

@domi2425 no mne vlaky dobre chodia do BA, fakt za nou chodim, a firma mi dava super cestovný príspevok, čiže nevidiim stale dovod mať auto, parking je drahý, metro karta funguje, a chcem si potom kupiť poriadne auto, nie stary vergel