Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?
Dobry vecer.
Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!
Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?
Co s tym?
Dík
@autor zlé je na tom to že žiarliš na všetko a všetkých v jej okolí pretože vieš veľmi dobre že ty jej predstavu nespĺňaš keďže "nemá čas" sa s tebou stretávať ani prespávať ani nič viac...ona je tvoja vysnená lebo je krásna trofej a ty si jej výplň času keď už fakt nemá do čoho pichnúť....tak to vyzerá
autor, pre kristove rany ... Ty si fakt totalny pako. Drzgros, ktory nie je schopny kupit svojej priatelke nieco co sa jej paci alebo ma rada. Hoc aj drahsie ako za 100€.
S mojim muzom si obcas dame nejaky ten vylet. Naposledy to boli vianocne trhy na druhom konci krajiny. Hotel na 3 dni a 2 noci. Vsetko to platil moj muz. Ja som vydala peniaze jedine na suveniry. Ani ho nenapadlo mi vycitat, ze som tam nic neplatila. To by som mu otrepala kabelku o hlavu v takom pripade.
Aký si ty pre ňu prínos? Myslím do vzťahu? Práve pre toto ziarliš. Lebo tvoj prínos je nič.
Ona je na tebe ešte stratová, aby ste sa videli, za víkend dá koľko € za cestu? Nepýtal si sa jej? Zaujima ťa to vôbec, koľko ju vyjdeš ty mesačne? Keď je pre teba veľa 58€ za parfém pre ňu.
A ty si dávaš cesty za nou S RAKÚSKYM platom preplácať zamestnávateľom? A ona s tou jej brigádou si za tebou platí všetko sama, v plnej výške? Ty si zdržgroš brutálny.
To ti nie je trápno ani trochu čo tu píšeš?
@katkami123 u mna v AT ale ma všetko zadarmo predsa, platím to ja...ju to nestoji nič, len cestu
@pluss ona hlavne netuži po mne intimne...ma problemy so stitnou zlazou, mne tvrdi, že ma kvoli tomu male libido a teraz nema chut..a kvoli tomu ju nechcem opustiť, je tak uzasna, že chcem na nu pockať...ale potom nemôže čakať, že budu nejaké neviem ake dary odomna, ved ona si neplni svoje povinnosti voči mne
@karolinakr
To je zákon schválnosti. Pekne, inteligentné, elegantné, príjemné, cieľavedomé zeny a každá druhá má po boku zakomplexovaného arogantného buľa, kde sa 100 ďalších chlapov a okolie pýta, čo na ňom vidí.
A čo ma zadarmo? Veď máš problém jej kúpiť parfém za 50€. Tak mi tu vypíš pekne tvoje výdavky na ňu v tom AT, že čo tam také ma zadarmo.
@autor to myslíš vážne toto že je podľa teba povinnosť s tebou intímne žiť? to nie je nikoho povinnosť.....a ak má problémy ako píšeš a ako svetaborne píšeš že ideš čakať tak dokedy ideš čakať a uháňať ju?.................normálne som už nahnevaná ako si dovolíš napísať že keĎ si neplní povinnosti, t.j. sex, nemá čakať dary........tak si sa práve sám pasoval do role sugar daddyho očividne....ty vieš vôbec o čom je vzťah a láska?
......ved ona si neplni svoje povinnosti voči mne......
ČOOOOOOOOO??????? Aké má ona voči tebe POVINNOSTI??
@anonym
Tak teraz si to úplne zabil. Už budem aj ja na teba zlá... Takže jej povinnosť je mať s tebou sex?
Ved nemusis cakat na to kedy bude mat najblizsi sviatok. Nejake mensie pozornosti a darceky sa mozu davat aj bez specialnej prilezitosti. Len tak z lasky, ako prekvapenie 🙂
Skus si vsimat co presne ma rada alebo nenapadne od nej zisti, ci si neplanuje nieco kupit a predbehni ju 😉
Alebo ju len tak zober niekam do obchodov, ze jej chces urobit radost a nech si vyberie co jej paci 😁 Ovsem to by si musel uplne vypnut ten skrobsky mindset 😉😃
Velmi dobry krok, ze sa jej opytat, co by chcela aby sa zlepsilo 👍 To by mohlo pomoct, komunikacia je zaklad vztahu 🙂 Hlavne dobre pocuvaj a nevysvetluj si to po svojom 😃
Tak, ze nechce ist na hotel..
Co ti ja viem? Neviem aky ma na to dovod, ani nepoznam do detailov vas vztah. Moze to znamenat hocico. Obava, ze sa v neznamom prostredi nevyspi a bude unavena v skole. Alebo len proste nechce byt s tebou. Alebo je krestanka a nechce s tebou spat. Ja neviem. Ale aj to sa jej mozes narovinu opytat.
Hlavne uz nie ziadne blbe reci o sugar daddym a zlatokopke 🙈🙈🙈😂 Ona je na urovni, tak skus sa aj ty tak spravat, nech neklesas v jej ociach 😉🙂
Pomoóóóc 😂😂😂😂😂 to čo je toto 😳😅
“ ale potom nemôže čakať, že budu nejaké neviem ake dary odomna, ved ona si neplni svoje povinnosti voči mne”
Však ty nie si žiaden sugar daddy. Čiže nakoniec jej až za sex budeš dávať dary? Nie preto, že ju miluješ, vážiš si ju, chceš ju potešiť, máš rakúsky plat a mozes si to dovoliť, ona len brigáduje popri vš a nemôže si kúpiť úplne všetko, čo by chcela?. Ty si strašný kus……
@katkami123 a sme doma..hlavne, ze ohovara sugar daddyho a sam vymieňa peniaze za sex
jooj ale ved nie doslova povinnosti som myslel...ale tak ked ma človek tak nadhernu priatelku, čo ma super postavu, tak jasne, že aj intimnosti sú na mieste vo vzťahu a aspon by ma to motivovalo...mne nepošle ani fotku v pradielku, pritom také ma, hoci mne tvrdi, že neposiela take
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ty si strašný ….
@minka201 jasne, že nie je povinnost, myslel som tak, že to tak vo vzťahoch chodí, nenutim ju do ničoho, preboha nie som nasilnik
@karolinakr
On je low cost sugar daddy bez auta 😂 a na gaydovolenke s kamošmi s elekričenkou od zamestnávateľa. 😂 a s legínami.
@autor A to som sa ta akurát chcela zastať pred ženami, že za ňou chodíš pár krát do týždňa, aj darček jej kúpiš (hoci možno nie taký super na tvoj plat), aj výlety, kavičky a večere platíš... ze nie si drzgros, lebo nemusíš babe len za jej nadprirodzenu krásu platiť dovolenky a co si zmysli a že veď s ňou ani vlastne nespavas, tak nemôže nikto tvrdiť, že si ju máš aspoň za ten sex vydrziavat.... ... Ale uz mi to celé docvaklo... Ostatné kimentujuce, tlieskam vám, že ste ho odhalili oveľa skôr ako ja. Mam sa ešte čo učiť o chlapoch 👏
@katkami123 Presne, aj mna toto dostalo 😮😮😮😳😳🫣🫣🫣 Ved on potrebuje zlatokopku a nie priatelku 👍 Ale ziadna zlatokopka o neho ani nezakopne lebo ma sice nejaky ten plat ale je lakomec galaktickych rozmerov 😭
Tak si musi vystacit aj s touto krasnou, mladou, sikovnou a inteligentnou studentkou, ktoru by chcel naucit makat aby mala svoje peniaze a kupovala si svoje veci a este za nim aj behala ako splasena a poskytovala mu sexualne sluzby 🫣🫣🫣😃👍😮😮🙈😳😳
@autor NEMÁ voči tebe absolútne žiadne POVINNOSTI a to nielen s tebou mať sex ani ti posielať fotky....aj keby bola najkrajšia na svete nemá povinnosť s tebou spať ani ťa MOTIVOVAŤ takýmto spôsobom aby si jej kupoval dary.......vo vzťahoch to tak chodí? áno je to pekná súčasť vzťahu ale je xy vzťahov kde k tomu nedochádza tak sa zobuď a daj sa liečiť
@larinka552 áno, velmi sa na nu dnes teším, že sa porozpravame, zobral som jej aj bonbonieru, nech si dá niečo fajn. Ale zase sklamanie bolo, ked povedala, že zo stanice ju vyzdvihne kamoš...chápete? Lebo že ma kufor ťažký...kto vie, čo v tom aute spolu robia

@autor
Prosím, skús odpovedať:
A myslíš si, že ona je vo vašom vzťahu úplne spokojná? Nič ti nevyčíta? Na nič sa nesťažuje?