Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?
Dobry vecer.
Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!
Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?
Co s tym?
Dík
Pozri zbytocne ziarlis. Ona ked mà nizke libido problem so stitnou zlazou., ju sex nezaujima. Kludne ju moze obdivovatel odviezt na bmw jej staci ten zaujem. Kludne jej moze kamos dakovat drahe lodicky .. a teba mozno mà len na ten obcasny vikend a zmrzku vo Viedni. Tvoj problem je ze si myslis ze ked nema chut na sex s tebou tak urcite ho mà s inymi. No nema . Mlada krasna zena dostane viac darcekov od chlapov s ktorymi nema sex. Staci ked je mila ocarujuca a nedosiahnutelna.. tak sa o nu snazia. Z nepochopitelneho dovodu si vybrala teba . No ty sa moc nesnazis. Ziarlivost majetnickost lakomost nie su vobec atraktivne. Sexy fotky v mobile moze mat kludne sama pre seba ma dost rozumu ze ich neposiela tebe. To neznamena ze ich posiela niekomu.
To s libidom je podľa mňa obyčajná výhovorka, ale potom nerozumiem prečo sa vzájomne naťahujete stale a nejdete si každý po svojom. Podľa toho co si pisal ona nejaví záujem, žena ktorá ma záujem sa správa úplne inak a ty máš aj tak iné požiadavky na ženu.
@miadi
A možno už libido vyčerpala pri tom s tými Louboutin topánkami. 😀 Len ten s BMW je možno ženatý a nemá vždy čas.
@minka201 Psychopaticke spravanie je to ze ma potrebu kontrolovat co ma na sebe, s kym sa stretava, reci typu “co jej kamos vtlka do hlavy”, neveri jej vakcinu na ktorej bola uz davnejsie a opakovane to vytahuje, napisal ze parfem za 58€ je pre studentku moc, ze on jej nekupi darcek podla toho co sa jej paci a vie ze chce. Tu vobec nejde o darceky, ale o to ako sa on vyjadruje. Na minutky ma vypocitane kedy pridala fotku a kolko za ten cas prislo komentov. Zrejme si nezazila manipulatora vo vztahu, a ani ti to nikdy neprajem. Ale clovek co s tym ma skusenost v autorovych odpovediach vidi velmi vela red flags. Zo zaciatku som ho aj ja chapala, ze dievca hlada pozornost inde a ma jednoducho iny standard ako je on. Ale cim dalej pise tym to je horsie. Ty by si bola spokojna keby ta chlap necha sa trepat vlakom a este ti vycita ako studentke ze si si kupila nieco na seba a nie listok na vlak za nim? Keby tvoj muz vie ze tvoj styl je vyslovene elegantny a kupi ti nieco co nenosis ? 😬Asi nie. Kupil jej to lebo sa to paci JEMU. Pochopenie ma svoje hranice.
@katkami123 aj som jej pytal, či sa jej on pači, ona len tak, že nie, nerieši ho viac ako kamoša, kamošia sa 5 rokov, len vyzdvihuje, že on má 192 cm a že vysoki chlapi su sexi, čo vie, že ja nie som, ale ona že to nerieši, len že je to strašne sexi
A koľko meriaš?
@katkami123 ja 173, nikdy mi nepovedala, že je to pre nu problem
@katkami123 mala som kamosku co v 18ke mala dakeho frajera vo Viedni a cvakal jej taxik .. z jej mestecka ju vozil hore dole chalan.. nakoniec sa vykaslala na toho z viedne a dala sa dokopi stym co ju vozil . Ale neostali spolu.. vztahy na dialku celkovo maju nizke sance nie to este pri takychto problemoch ako majetnictvo ziarlivost nedovera lakomost negalantnost minimum intimnej casti vztahu kopec chlapov co by chceli tiez kus kolaca..
Fuha… no ja mám 180 cm a napr. pre mna bolo mat nižšieho chlapa od seba antisexi.
Keby nerieši výšku tak to nevyzdvihuje pred Tebou, vedela by dobre, že to Tebe môže ublížiť. Takže očividne to rieši.
@karolinakovac ona predtym mala vysokeho, ale mne tvrdi, že sa jej to len pači, že vysku tak nerieši
Tak si ju zrejme zaujal niečím iným. Ale vidíš imponuje jej to, keď je muž vysoký. A ten jej kamoš o tom dobre vie.
Hladaj si skromnu krasavicu z Viedne. Zarabajucu bez socialnych sieti idealne v burke.
@miadi ja som precitala, ze v bunkre 😅😂 akoze budu zit v bunkre/ bunkri 😂😂
@larinka552
😂 aj to je ďalšia možnosť. Brainstorming ako víno.
Bunkre, burka… nájdeme mu možnosti hneď.
Ako to poniektorí ostali pohoršení keď spomenul intímne povinnosti. A nie sú na MK často sťažnosti typu že muž nechce sex? A vtedy je muž povinný spať so ženou? Či ako to je
@larinka552 Hej aj tak by to bolo fajn zit v bunkri nech ju nahodou ani cez okno nevidi sused ked doma nebude mat burku.. v bunkri moze chodit vo Victoria”s secret pradle cely den.😀a vsetko bude 👍
@karolinakovac a cudujes sa jej? 😃 Ved oni maju kopu vacsich problemy vo vztahu, ktore by mali riesit. Resp. jeden hlavny a tym je jeho zakomplexovanost a emocionalna nevyzretost/ egoizmus.
@larinka552 nemyslím si že len on je tá chyba. Veď ona cielene vyhľadáva pozornosť a teší sa z nej a nie je to moc citlivé keď nízkemu frajerovi povie že vysoký chlap je sexy a vozí ju v BMW. Ona by mohla tiež začať byť úprimná k sebe aj k tomuto autorovi príspevku. Načo ho naťahuje keď má úplne iný životný štýl a očakávania?
To, že autor si vyžaduje zase plnú pozornosť od nej, aby mala pre neho oči to už vieme.
Ale ona tiež neni tá svätá
@katkami123 😂😂😂 budu zit v bunkri a ona v burke 😂😂😂😅🤣 potom bude hadam spokojny 😁😁🫣🤣🤣
@miadi 😂😂😂😂🙈🙈🙈😅🤣🤣🤣
My mu na tento problem hned najdeme nestandardne riesenie k jeho spokojnosti 👍😁🤣🤣🤣
@karolinakovac Asi ti uniklo to podstatne z jeho komentu 😄ze Neni sex Tak si ani darceky nezasluzi. Lebo unho je sex =$ ktore na nu minie jedna rovnica. A potom duma ci je ona zlatokopka a mà sex potajme s obdivovatelmi za darceky co jej davaju alebo koli znacke auta ktorym ju vezu., ona Neni svata ale ani jeho styl uvazovania nie je normalny. Jeho chovanie voci nej. Neveri jej ani len cenu vakciny 😂sak to je chore. Kazde euro co ona minie na seba cas ktory venuje sebe.. by mala dat na cestu za nim. Este aj psa co jej rodicia dali na vianoce by Asi mala predat nech mà na dovcu snim . Lebo nechapem naco toho psa spomenul co ten ma s ich vztahom ? Ci len ukazat ze jej rodicia maju na psa Tak maju aj 2700e na jej dovcu snim v exotike ?nejak moc vie a riesi kto kde kolko minie a na co .. veci ktore sa ho vobec netykaju.
@karolinakovac mne to pride, ze ona uz stratila s nim trpezlivost, akekolvek nadeje a precitla do reality. A mozno sa chysta aj ukoncit vztah, preto jej je uz jedno co mu rozprava. Mozno caka, ze ho tym zobudi a on sa uvedomi a zmeni sa, zacne si ju viac vazit. A mozno tym len chce dosiahnut to, aby sa s nou rozisiel on, lebo ho nechce zranit, alebo je zbabela neviem.
Akoze hej, neni to ok, toto mu vesat na nos a hlavne s tou vyskou, za co on nemoze. Jej konaniu az tak nerozumiem.
Ale z toho co tu popisal on, no uznaj... Bez urazky, ale on je exemplar na pohladanie a najhorsie je, ze tak sa zda, ze nema ani ziadnu sebarefexiu 🙈😭
Ty si tak zabavny clovek/troll .. ked ti žena povie ze sa jej paci VS = znacka spodneho pradla ty jej kupis leginy 😄Lebo sa bojis ze to pradlo bude inym ukazovat? A leginy sa ti zdalo fajn pre osobu co si ani v rifliach nevidel co nosi elegantne veci? Ze do lietadla ? A kedy si ich da do toho lietadla ,ked poletis s kamosom na dovcu ?
@miadi však ale ona m takú riťku, že každý den by tie leginy mohla nosiť...nechápem, čo je zlé na Leginach, stali 99 EUR, neverím, že také drahé doma má, chcel som jej také pekné kupiť, fakt boli zaujimave a v novej kolekcii
Nema kazda zena rada leginy . To je jedno co stali. A uz uplne jedno aku ma postavu Ja ich nosim len na doma Lebo pre mna to je nieco ako obtiahnute teplaky. Tak Mozno Preto si ju v nich nevidel. Lebo si jej dal nieco co nechcela nieco co nema rada. A ako ty vies co mà ona doma ? Bol si u jej rodicov v cechach ci len si myslis ze nema lebo je studentka?
@miadi nebol som u nej, asi maju peniaze, neviem, ona nehovori o tom, čo maju alebo nie...
Ty ju ani moc nepoznas za ten pol rok . Mozno Preto si tak neisty podozrievavy nedovercivy atd . A vela veci o nej si len namyslas.
@miadi leginy si da, ked im bude mavať na letisku 😀

A prečo sa neopytas, či by ten kamoš nezviezol aj teba? By ste išli pekne všetci spolu, však keď to má po ceste… Vieš koľko € by si za taxík tým ušetril? 😀