icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

Strana
z18
katkami123
14. mar 2024

@miadi
Tiež si myslím, ze chlap si mysli, že každá pekná inteligentná žena je zlatokopka, ktorú si treba kúpiť. A potom bude mať ten sex o ktorý mu cely čas ide, nie o to, aby sa zamilovala.

larinka552
14. mar 2024

Myslis ze nenajde lepsieho od teba? 😃😃😂😂😂👍 Ano, aj Kanye West spieva, ci repuje You' ll never find somebody better than me 🤣🤣🤣
Ach ja uz ani neviem co ti na to napisat 😃😂 Nikto ti nikdy nespomenul, ze mozno ti chyba trochu sebareflexie? 😂 Ved ked si taky dokonaly, ze uz nikoho lepsieho od teba niet, tak sa nemusis bat rozist 😉 Ked budes zase k mani, zeny sa pobiju o teba 😄
Drahe dari na nu nezaposobia, ked nechce ist ani do ina s tebou. Takze bud v klude, minat na nu nemusis 😄😂😂🙈🙈🙈
A ze na darcek pre nu povies, ze je nepotrebna vec... hmm to tiez vela hovori o tom ako velmi ju ,,milujes".
Len si setri na byt, ju to aj tak nezaujima, lebo sa jej to netyka, rovnako ako ta dovolenka.
@miadi ona lepsieho nenajde ale jemu sa na nu nechce minat 😂😂🤣🤣🤣👍

katkami123
14. mar 2024

@larinka552
On to berie ako transakciu, chce dostať už konečne tu peknú ženu, po ktorej každý slintá, do postele. Jemu ide tiež o sex, nie o lásku, už to tu písal XY krát. Nikde nechce rady čo robiť, aby sa do neho zamilovala. Len cítiť z neho frustráciu, že taka kočka nič, napísal to tu už minimálne 10x v rôznych variáciách. Až potom bude mať ego úplne v nebesiach.

miadi
14. mar 2024

@larinka552 on je Cuki Luki z Viedne v Ba je smrrrt vsetkych 27r chlapov . 🤣

larinka552
14. mar 2024

@katkami123 @miadi Cuky luky z Viedne 😂😂🤣
A to čo je ona 85 ročná babka, že 3/4 jej rovesníkov je už pod zemou na cintoríne, keď tvrdíš, ze lepšieho v jej veku už nenájde? 🤣🤣🤣😂👍
Ja sa tak smejem na tomto zeny, ved to je lepsie nez hocijaka komedia 😂😂😂😂🤣🤣👍
Ako ja neviem ale on asi nechce pochopit, co sa mu tu vsetky snazime vysvetlit. Inac to nevidim 😄
Alebo zeby niekto naschval vymyslel temu? Ale zeby bola az taka zabavna? 😂😂

minka201
14. mar 2024

@larinka552
@katkami123
Veď práve ženy v tejto diskusii ho navadzali, aby jej kupoval viac darčekov. Ze jej mohol zaplatiť nejakú dovolenku, navrhnúť zaplatenie objednávky, že 58€ vonavka je lacná... Ze ak chce mať takú kocku, tak musí platiť... akoby sa dá pekná baba udržiavať darčekmi,čo je úplná hlúposť. Ale tu sa pekne ukázal jeho charakter - ze si ju príliš neváži. Ale nie kvôli tomu, čo jej kupuje/nekupuje, ale ako sa o nej vyjadruje... Nuž a ona ho vobec neľúbi, v hlave má proste iného... To je cele...

miadi
14. mar 2024

@larinka552 on ani Keby ju zobral na tu dovcu na maledivy a nahodou by cestou padlo lietadlo a na opustenom ostrove by prezila len ona a on .. tak ani tam by k dobrovolnemu sexu nedoslo. A v jaskyni by kamenom škrtal dni na stene ze kolko mu furt nedala.

larinka552
14. mar 2024

@minka201 ano, lebo to vyzeralo, ze setri na darcekoch a tej dovolenke. Ale potom sa ukazal vacsi problem, ze si ju nevazi a ako sa o nej vyjadruje. A k tomu dalsie problemy ako su majetnickost, ziarlivost, potreba kontroly, nevyzretost na vztah, lakomstvo, emocionalna nestabilita, nedostatok sebareflexie, egoizmus, nizke sebavedomie a jemne povedane nekompatibilnost partnerov a v prvom rade chyba laska. A este v neposlednom rade to posobi ako keby jemu ide iba o sex.
Takze v tomto momente su tie darceky uz naozaj pase 😃

miadi
14. mar 2024

@minka201 tak tu dovolenku jej nemusel vobec ponukat nech si zozenie od rodicov 2700e . Nie zeny mu radili zrusit dovolenku a ist na nejaku s nou ktoru by si vedela aj sama cvaknut . Nie zeny ti on tu vzdychal ze ona ani na Dubai nema a Nechce tam ist . Ja som mu oisala ze nemusel vobec nukat tu dovcu ked nemal v plane ju na nu zobrat. Zas ona je studentka

katkami123
Autor odpoveď zmazal
salije
14. mar 2024

@miadi precitala som vsetky komentare a fakt to tam bolo napisane, ze za kvalitu treba platit. V kazdom pripade bohvie aka je realita, ale ak fake, tak ziadna. Inak polrocny vztah kde to klape by sa mali laskou zozrat 🫣

larinka552
14. mar 2024

@miadi to je krute 😂😂😂 ja ze tam by jej nechcel rozbit kokosovy orech lebo si neplni povinnosti voci nemu 🤣🤣

katkami123
14. mar 2024

@larinka552
Veď toto, úplne “zaľúbený” chlap.

larinka552
14. mar 2024

@katkami123 hej on je zalubeny az po usi ale nechce na nu minat, na nepotrebne darceky 😁😁😂😂😂

katkami123
Autor odpoveď zmazal
larinka552
14. mar 2024

@katkami123 hej ze keby mu dala tak uz by aj darcek kupil 🫣🙈🙈😂😂 ale on neni nejaky nechutny sugar daddy, on ju chce motivovat aby si sama zarabala, sama si kupovala veci a s nim len trtkala 🙈🤣🤣

minka201
14. mar 2024

@larinka552
@miadi
@katkami123
Tam to bolo celé zle.... Ona ho neľúbila, nejavila záujem ani keď on niečo navrhol... On to cítil, bol z toho nervózny, tak začal prerátavať, čo do ich vzťahu vrátane peňazí investoval. Žiarlil na mužov, o ktorých rozprávala, na rodičov, ktorí jej kupovali hodnotnejšie darčeky ako on.. Ale nechcel sa jej pustiť, lebo to bola krásna reprezentatívna baba.
Našťastie, ona sa mu konečne so svojimi pocitmi priznala a ďalej ho nenaťahovala. Snáď budú raz šťastní obaja.

minka201
14. mar 2024

@autor Už sa ti priznala, toto sa už nedá zachrániť darčekmi. Najlepšie bude, keď pôjdete každý vlastnou cestou.

muchotrafka298
14. mar 2024

Ona vedela od zaciatku, ze ho nechce. Ja som pisala aj do tej druhej diskusie, kde som mala opacny nazor ako vacsina diskutujucich. Napisala som vtedy, ze je zbytocne ist do vztahu s clovekom, ktory ju nepritahuje. Je mlada, ma cas rozmyslat rozumom. A teraz sme videla vlastne pribeh "z druhej strany" a len som sa utvrdila v tom, ze ona ho nechce a on to nevie pochopit.

larinka552
14. mar 2024

@minka201 to si dobre zhrnula 👍 No ona v tom tiež nie je nevinne. Ak ho neľúbi nemala si s ním ani začať. Lebo očividne nevyhľadáva ani jeho spoločnosť a všetky návrhy odmieta. Takto sa trápia asi obaja, lebo neviem či aj ju to trápi alebo jej to je úprimne jedno.

spratek
17. aug 2024

Neskutočne čítanie na večer 😅 čítam len autorove komentáre, lebo všetky sa mi nechce, ale som na 5 strane a už som nasratá 🤣🤣🤣

vy dvaja by ste sa mali o seba oprieť chrbtami a každý sa rozbehnúť a bežať od seba čo najďalej.

rozculena
17. aug 2024

@spratek je to téma z marca,tak ktovie....

spratek
18. aug 2024

Tak teda, autor, ako to dopadlo?

zzzza
11. sep 2024

Teš sa

biela_sova
8. feb 2025

Ahoj autor, všetko závisí od toho, ➡️AKO Tvoja partnerka REAGUJE na tieto komplimenty a flirtovanie a ➡️ AKO TI TO PODÁVA.

1️⃣ Je prirodzené, že jej sem tam niekto zalichotí. Ale, nemala by ako zadaná rozvíjať kompliment do okatého flirtovania, živiť to a zachádzať do dvojzmyslov. Ak zvykne kade kade flirtovat s mužmi, potom je to koketa. Nie vhodná na vzťah. Koketa si dokazuje vlastnú cenu cez spätnú väzbu od okolia.
Ma problém so seba hodnotou, takže celý život si tento nový a nový dôkaz svojej hodnoty bude hľadať. Rozumej, flirtovat a možno aj podvádzať. Závisí od toho, kde má morálnu stopku.
2️⃣ Je rozdiel, keď Ti o tom hovorí ako o bežnej súčasti dňa, čo robila, čo sa jej udialo. A je rozdiel, či sa rped Tebou cjvasta resp Ta tým deptá. Ukazovanim Ti, ze nie si jediný pán na holenie a keď nebudeš Ty, bude zástup iných mužov, ktorí sa o ňu potrhajú.
Tam manipulatívne znižuje Tvoju hodnotu. Ak ešte aj inak Tvoju hodnotu sa snaží znižovať, ze sa pri nej cítiš menejcenne, je to pravdepodobne manipulatívna NARCISTKA.

Ak nič z toho, tak je to len mladá normálna baba 🙂

blonde_bella
13. feb 2025
isabella15
14. feb 2025

@biela_sova výborný koment. platí.

biela_sova
17. feb 2025

@isabella15 @blonde_bella ďakujem baby 🩷🩷🩷 Ak vám to sedí, práve rozoberám posledný mesiac na mojom IG profile @barbora_bali tieto vzťahové témy a pikoše🫢😊😁 a vysvetľujem takto, čo ako a prečo 🙃

isabella15
19. feb 2025

Ona je este nevyzreta zena, ziadna zodpovednost, empatia. Pokial si uziva, ze jej davaju komplimenty a este sa ti s tym chvali ,tak nema srdce len pre teba a mal by si zvazit ci ostanes v takom vztahu . Hovorim ti toto z vlastnej zivotnej skusenosti. Nech sa ti dari.

Strana
z18