icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

domi2425
9. mar 2024

ze poslala mi blok z lekarne a uznal som jej ze ma pravdu🤣🤣🤣🤣mna vykoti asi🤣postupne pojdes do stratena, cim skor tym lepsie pre nu🙏mladucka, krasna, inteligentna a farmaceutka fakt nemusi cakat na teba

zanny93
9. mar 2024

Zakomplexovany chudak..a co ze ma opatky? ...daj jej uz pokoj..chuda dievca..je mi jej luto daj od nej ruky prec. Daj jej sancu na pekny a stastny zivot po boku spravneho muza

miadi
9. mar 2024

@zanny93 Mozno sa snim uz velmi jemne slusne rozisla len on to este nepochopil 😉

rozculena
9. mar 2024

to sa prečo pýtaš nás? Sa opýtaj tých chlapov....bože,ty si prípad....

lakebabe
9. mar 2024

@zanny93 takýto zúfalý zakomplexovany chlap je ako guľa na nohe bude mať problém sa ho aj zbaviť

rozculena
9. mar 2024

@miadi 😀 možno pochopí teraz........

grof_monte_christo
9. mar 2024

@anonym Chlape, nezvládas to v žiadnom smere, zabal to. Táto žena je nad tvoje kapacity.

karolinakr
9. mar 2024

a to jak ti poslala blok z lekarne? si ju vyzval nech sa preukaže?
tak asi je pekna, ked ju ini chvalia

larinka552
9. mar 2024

Neviem, ci budes este reagovat, lebo ako vidim, zeny ti medzitym poriadne nalozili 😅😃 Dovolenku chapem, ze chces ist, ak si mal v plane uz dlho a este ste spolu nechodili. Tu by bolo namieste spolu si sadnut a najst nejake riesenie alebo kompromis. Som si ista, ze ak chcete ist obaja, nieco by ste vymysleli. Ak sa necitis na to, jej dovolenku zaplatit, mali by ste pol na pol. Asi ma bohatych rodicov, ked jej kupili takeho draheho psa 🤔 Takze oni by jej mohli prispiet ako darcek na narodeniny, meniny, statnice a Vianoce dokopy 😅 Inak to nevidim, lebo tolko penazi asi ona sama na to jednoducho nema.
A niektore vakciny su take drahe naozaj 😉😃

demodun
9. mar 2024

@grof_monte_christo
@karolinakr
Myslíte, že je toto reálne? Vážne môže niekto takto uvažovať? Po pol roku vzťahu

karolinakr
9. mar 2024

@demodun troll 👎

grof_monte_christo
9. mar 2024

@demodun Toto je taký vzťah / nevztah, kde nefunguju základné veci .... zbytočne vôbec riešiť nejaké spoločne dovolenky, nech si naďalej každý žije svoj život...

demodun
9. mar 2024

@grof_monte_christo
@karolinakr
By ma zaujímalo, či aj ona vie, že majú spolu vzťah. Lebo intímne spolu nič nemajú a občas idú spolu na obede, kávu 🤔

larinka552
9. mar 2024

@demodun ja si myslim, ze je 😃😭

autor
9. mar 2024

@karolinakr nie, dnes som sa jej nato ešte raz spýtal, tak mi poslala, že toto je blok, takto sa vola ta vakcina, bolo tam niečo že Gardasil

autor
9. mar 2024

@demodun zo začiatku to bolo lepšie, fakt som sa o nu snažil, a mal som pocit, že si to cení, neni pravda, že ja za nou nechodim do Ba, chodim, snažim sa, volam ju na večere, na drink, zabaviť sa, zoznamil som ju so všetkymi kamošmi, predstavil sesternici, čo žije v BA, bola u rodiny u mna na ranajkach spoločných, bol som ju prekvapiť cez jej obed v robote...to len ona si hlada vyhvoorky, prečo na mna nema cas. ale ist sediet s kamaratom po robote, čo jej kto vie čo trepe do hlavy, to má

autor
9. mar 2024

@larinka552 ona moc nechce ísť, že ona ma inu vysnivanu destinaciu, resp že sla by, ale peniaze nato nemá, ja som jej hned povedal, že nie som nejaky sugar daddy, aby som bol odkazany jej platiť dovolenku a kamoš čo ide, tiež by to niekomu neplatil...

katkami123
9. mar 2024

@domkakvet
Ale ani on nie je pripravený na vszny vzťah a to má 27 rokov, čo je smutné.

ema22270
9. mar 2024

Nehnevaj sa, ale podla toho, ako to tu popisujes ju mas uz teraz za take lahsie dievca, ktore si vypisuje s inymi, ty ju vydrziavat nemienis (nech ide s tebou na dovolenku za 2700e, skoro mi zabehlo)...
Ked ju vnimas, tak ako ju vnimas, ako popisujes tie situacie, rozid sa s nou, to bude lepsie urcite. 🙂 lebo toto fungovat nebude.

karolinakr
9. mar 2024

ja ti poviem pravdu,ja by som ti dala kopačky
lebo ked ju miluješ a považuješ za vysnivane dievča, ako si sam opisal, a berieš ju štylom - ja som neni odkazany jej platiť dovolenku ako sugar daddy...
moźno netreba byt sugar daddy, ale ked sa topim v peniazoch, možeš byt skladnik za 2000 a takisto itečkar za 5000 a si lakomy pustit korunu na svoj vysnivany idol, a vieš, že sa okolo nej toči xy chlapov, tak ti ju vyfukne taky, ktory to za ujmu a trápenie považovat nebude

katkami123
9. mar 2024

Ja sa jej ani nečudujem, ze ide radšej s kamošom. Ty čo by si mal byt zaľúbený, v ružovych oblacikoch, si tu založil tému, kde tu na ňu len kydáš a nakoniec sa dozvedáme, že na to nie je žiaden pádny dôvod. Si tak zakomlexovaný, ze tu rozoberáš ešte jej oblečenie na fotke, kde nemala ani výstrih, ani mini, ale našiel si tam chybu v opätkoch. Daj sa liečiť.

autor
9. mar 2024

@katkami123 ale to neboli hocijaké topanky...spytal som sa, že su pekne, čo to je zač...ona zadrela, že cervene podrazky a ked som to googlil, tak ide o topanky za priemerne 700 EUR, kde to zobrala? A ona, že dostala darček taký, že su strasne krasne a neviem čo...moje darčeky nechvalila

svetlonos
9. mar 2024

Krista pána ty si uplne vymeteny magor !!! Ja uz som nejakeho toho chobota zazila ale ty si unikát medzi kktmi! Tu sa mi ozaj ani trosinku nechce byt slušná, nech si mysli kto co chce.
Keby som poznala tu zenu, normalne si dam tu namahu a idem tu z at aj s polrocnym dietatom vlakom ukazat jej co pises. A poradila by som jej aby sa ta zbavila raz a navzdy!
Ty fakt nie si kompletny ale chory psycho jedinec. Akurat som docitala diskusiu, ale ze sa az takto vyfarbis ma teda nenapadlo. Ty sa ries u psychiatra, lebo nedopadnes dobre. Idealne by bolo nalepit na celo - na vztah nepouzitelny!

gleep1
9. mar 2024

Prosím ta autor napíš nam, preco je to dievca zrovna s tebou? Na co si ju zbalil? Lebo ja naozaj nechapem

domkakvet
9. mar 2024

@katkami123 on neviem.

svetlonos
9. mar 2024

A keby som ti napisala pri akych prolezitostiach sa dostavaju taketo topanky ako darcek - aj rozdrapi ta od jedu pri tej predstave 🤣🤪

bessie12
9. mar 2024

ty si co za zakomplexovane cudo ??? Vdaka Bohu, ze mam normalneho muza a nie takeho trtka ako si ty. Precitala som mamine tuto diskusiu a odkazuje ti, ze sa mas dat liecit. A k tym topankam. Ci to tvoja priatelka dostala ako darcek alebo si to kupila, tak je to len a len jej vec. Nemas pravo ju kontrolovat, pretoze ona nie je ziaden tvoj majetok a tak isto nemas pravo sa starat do jej financii.

karolinakovac
9. mar 2024

Tak keby mám aj ja Louboutiny za tisicku tak ich vychvalujem 😄 prečo ju tak detailne špehuješ a počítaš všetky jej výdavky ? Keď je to darček, tak je to darček a hotovo.

karolinakovac
Autor odpoveď zmazal
katkami123
9. mar 2024

Jasne, že tvoje darčeky nepochválila, to ak si po tej strane aj pol o legínach, ktoré nenosí a parefeme, ktorý sa jej nepáči, nepochopil, tak to ďalej s tebou nemá význam. Mne prídeš taký natvrdnutý, tebe nedochadza. Podľa mna aj tak už má iného súbežne s tebou. Zatiaľ čo ty jej kupuješ smradlavy parfém, on jej dá štýlové topánky za 700€. A ty si chod za 2700€ na gaydovolenku. Ju vezme na niečo poriadne jej súčasný (tým nemyslím teba). Tvoja arogancia ťa odpísala.