Ako riešiť vzťah s príliš žiarlivým partnerom?
Prv než začnem, poznáme sa rok. Všetko okrem jednej veci klape, partner je veľmi žiarlivý. Na začiatku vzťahu bolo všetko dobré aj je úžasný v intímnej oblasti. Včera mi napísal či som bola s nejakým chalanom vonku za tú dobu čo sa poznáme a či sme mali niečo intímne. Odpovedala som nato že nie. On napísal že sa len chcel uistiť lebo má veľmi ľúbi. Keď som s kamarátkami vonku tak mi píše že mám poslať fotku či naozaj som s nimi. Minule som volala s kamarátom od detstva (intímne sme nič spolu nemali) a začal žiarliť že si s ním volám častejšie jak s frajerom 🤦♀️
Myslíte že je to normálne ? Okrem tejto ŽIARLIVOSTI je priam úžasný partner
Ziarlivost je v istej miere ok. Ale toto je chore. A lepsie to nebude. Zial. Toto by som nechcela. Aby som trpla s cim pride... je to podobne ako alkohol. Nikdy nevies kedy pride naliaty...
Utekať preč. Teraz ste priatelia, ale ak bude svadba ? Tak myslím, že podľa popisu to bude peklo. Pán dokonalý sa môže potom zmeniť na žiarlivého pána tyrana.
@anonym_4aba7c keď čítam komentáre tak to asi radšej ukončim lebo mám zimomriavky keď som si čítala nejaké príbehy o žiarlivcov 😬
@anonym_4aba7c keď čítam komentáre tak to asi radšej ukončim lebo mám zimomriavky keď som si čítala nejaké príbehy o žiarlivcov 😬
@anonym_autor presne vie, co robi, a robi to dobre..kedze okrem tejto "drobnosti" je uzasny.
Ta drobnosť je ale veľmi dôležitá vec.
Neveri ti, nedôveruje.. mne keby kázal poslať foto, ako dôkaz, nech by to akokoľvek uhral, išiel by kade ľahšie.
Ved tym by ma urazil!!!
Tebe stačí počuť 50x denne ľúbim ta? To je uz trápne.
Dookola to isté.
Ved uhraj par situácii, ze niekde ideš, s niekym, oznam mu a chod.
A uvidíš ako sa zachová.
Normálny muz ti povie uzi si den, program, ohlas sa.
Mixno jedna sms, ci si ok.
Tvoj, uvidis, co bude robiť.
Ziarlivec je cesta do pekla.
@anonym_autor ste spolu len rok, práve zažívaš lovebombing. On je teraz tak dokonalý, že sa z toho ideš zblázniť, je to len fáza:
https://www.ksebe.sk/blog/vztah-s-narcistom
Skús toho pána dokonalého skritizovať za niečo, uvidíš ako bude reagovať. Zdravý človek nad kritikou porozmýšľa, poprípade ospravedlní. Narcista sa bude vyhovárať, vinu hádzať na celý vesmír a na teba, bude sa vyviňovať a hrať ukrivdeného a nevinného

Utekať preč. Teraz ste priatelia, ale ak bude svadba ? Tak myslím, že podľa popisu to bude peklo. Pán dokonalý sa môže potom zmeniť na žiarlivého pána tyrana.