icon

Ako riešiť vzťah so zadaným mužom?

7. nov 2024

Ahojte.
Viem, že ma tu mnohé, alebo možno všetky odsúdite, ale potrebujem radu..ide o to, že som si začala so zadaným chlapom, ktorý má vzťah 8 rokov (nemajú deti, nie sú zobratí) no majú hypotéku..stretávame sa 2 mesiace povedal mi, že o mňa nechce prísť, rozumieme si, cítim že mu je so mnou naozaj dobre, veľa sa smejeme, stále sa máme o čom rozprávať, máme spoločne hobby, takisto mi povedal, že má ku mne dosť veľké city a takisto ja ku nemu tiež dosť cítim...minule som mu po telefóne povedala, že sa nebudem hrať na čakanku a nepotrebujem byť pre niekoho nejaká druhá možnosť na to mi povedal, že on to s priateľkou nevidí ružovo už pár mesiacov a nechce s ňou byť, že sa kľudne môžme o tom porozprávať osobne, ešte mi povedal, že ma chce viac spoznať, lebo nevie čo môže odo mňa očakávať resp sa bojí toho, že keď to s ňou ukončí ho za nejaký čas pošlem kade ľahšie..možno by bolo lepšie to s ním ukončiť aj keď viem, že to bude bolieť..Čo by ste mi radili vy? Povedať mu to takým štýlom, že má vzťah a buď s tým začne niečo robiť, alebo ukončíme kontakt? Ach...

Strana
z4
bielasovicka
9. nov 2024

No co autorka, večer ti neodpísal?

dadis
9. nov 2024

@bielasovicka Ale odpisal, urcite sa stretli a vsetlo je uz v najlepsim poriadku 😅. Ono tie milenky maju silne reci, ale skutek utek. Moja kolegyna 8r cakala, az jej dosla trpezlivost vysadila antikoncepciu, otehotnela a stale sa slobodnou mamickou, on sa uz neobjavil, len prachy posielal.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
9. nov 2024

Neodpísal..online bol naposledy o 21ej resp včera a keď dnes napíše mu viac odpisovať nebudem, pretože viem, že si zaslúžim lepšie🙂 asi toľko k tomu

autor
9. nov 2024

Úspešne ukončené.

enmery
9. nov 2024

Dúfam, že si mu nepísala. Pretože ty mu úprimne veríš a ľúbiš ho, kdežto on je vychcaný a zase by Ťa oblbol a ukecal.

autor
9. nov 2024

@enmery Napísala som mu, nestretla som sa s nim.

zuzulka558
9. nov 2024

Ak by bola ako ja síce my máme deti, tak neviem,, môjmu by som veľmi zle urobila a ty by si zle dopadla ak by som zistila s kým je čiže obaja 🤣 keď sa naseriem zastaviť sa ma nedá

mleo
9. nov 2024

@enmery vám nevadí keď máte vzťah s niekym zadaným a nevadí vám ze ten kto ma vzťah má pohlavný styk so svojim partnerom? To vám ženám nevadí? 😂

enmery
9. nov 2024

@mleo ???Kde som napísala, že ja mám vzťah so zadaným a mám s ním pohlavný styk???

lucia245
11. nov 2024

@mleo to nikdy nevieš. Možno, že nemá, preto hľadá inde🙈

Strana
z4