Ako riešiť vzťah so zadaným mužom?
Ahojte.
Viem, že ma tu mnohé, alebo možno všetky odsúdite, ale potrebujem radu..ide o to, že som si začala so zadaným chlapom, ktorý má vzťah 8 rokov (nemajú deti, nie sú zobratí) no majú hypotéku..stretávame sa 2 mesiace povedal mi, že o mňa nechce prísť, rozumieme si, cítim že mu je so mnou naozaj dobre, veľa sa smejeme, stále sa máme o čom rozprávať, máme spoločne hobby, takisto mi povedal, že má ku mne dosť veľké city a takisto ja ku nemu tiež dosť cítim...minule som mu po telefóne povedala, že sa nebudem hrať na čakanku a nepotrebujem byť pre niekoho nejaká druhá možnosť na to mi povedal, že on to s priateľkou nevidí ružovo už pár mesiacov a nechce s ňou byť, že sa kľudne môžme o tom porozprávať osobne, ešte mi povedal, že ma chce viac spoznať, lebo nevie čo môže odo mňa očakávať resp sa bojí toho, že keď to s ňou ukončí ho za nejaký čas pošlem kade ľahšie..možno by bolo lepšie to s ním ukončiť aj keď viem, že to bude bolieť..Čo by ste mi radili vy? Povedať mu to takým štýlom, že má vzťah a buď s tým začne niečo robiť, alebo ukončíme kontakt? Ach...
Pred pár dňami tu bola siahodlha diskusia,kde boli podobné veci -8 ročný vzťah, nemali deti svadbu,len hypotéku,no tam bola zamilovaná len autorka a chlap ju mal na háku.ona si domýšľala, vymýšľala,potom už akože tá frajerka otehotnela,on tú zamilovanu poslal do... kamsi.diskusia sa ťahala na desiatky strán,potom už asi autorka nemala čo vymýšľať,tak sa založila podobná téma,no už ide o lásku oboch strán a "zbytočnú"frajerku
Proste mi terajší štýl písania veľmi pripomína toto.
Keby ta ozaj tak lubi a chce ta, nevahal by ani sekundu a vykaslal by sa na svoj nefungujuci vztah. Toto nezavana nicim dobrym. Ano, obcas sa stane, ze vztahy sa pokazia, ludia sa zalubia znova. Ale toto ani zdaleka nepripomina ten scenar
trtko, čo klame frajerku (vraj "spolubývajúcu", no iste, teraz ešte tú o Snehulienke) a jeho hlavná starosť je, že keď sa rozíde s frajerkou a ty ho náhodou pošleš kadeľahšie, tak ostane sám, chudáčik opustený a bez pravidelného sexu - tak takému by som nedávala žiadne ultimáta ani by som nečakala, či sa rozíde s frajerkou. Naopak, bola by som rada, keby pri nej ostal (alebo pri nejakej inej alebo žiadnej alebo kde len chce, len preboha ďaleko odomňa)
Po čase ti urobí to isté.
@janage 🤣🤣 toto mi primomenulo jedného muža, s ktorým som sa stretávala...tie výhovorky, že je dnes veľmi horúco, dnes sa nestretneme...🤣 a takto celé leto odkladal stretnutie, prišiel september a zrazu som nemala čas ja 🤣 a už bol oheň na strechce, lebo nemám čas na stretnutie...ale ja som ho totálne odignorovala a mám pokoj...žiadne vysvetľovanie, žiadna rozlúčka osobne...načo 😄
A sex ste uz mali? 😂
Naozaj existujú "verní"muži, ktorí poza dlhoročny vzťah (možno aj kde sú deti-zo všeobecnosti) prasi iné ,milenku že lebo nejaký skrat má ale v budúcnosti bude med lízať..a nejakým zázrakom sa rozvedie/rozíde s aktuálnou partnerskou a nebude pokračovať v tom praseni iných mileniek.?
Naozaj?
Ženy ,zosaleli ste načisto?
Myslíš si ,že keď nemá deti ale ty snjkm budeš mať budeš mať nejakú istotou že nebude skúmať iné vagíny?
@klotildabazarik Jasné, že mali, veď on sa chudáčik sťažoval, že s partnerkou nespí...tak ona sa zľutovala a spala s ním 😬
To takýmto basnickam a rozprávkam naozaj veri žena, naozaj taká naivita, za mňa si chudatko treba však mozog začať používať a dobre bude
@jamimo červík v dazdi na dlažbe 🤣🤣🤣 sa rehocem
mam len jednu radu - zobud sa.
Len jedno čiže ak by si nechcela byť "čakanka" tak o ostane s tou druhou aj keď, ako píšeš to s ňou nieje ružové? A ak nepočkáš a nemá v tebe istotu bude tiež zatiaľ v neružovom vzťahu? Lebo čo ak by to s tebou nevyšlo? Bože dievča neviem pochopila si? Či sa mám ešte rozpisovať? Ale nemusím oni tu ženy ti ešte hádam ten tvoj rozum otvoria ak nie hhm
🤢
“ Poviem mu, že sa mi to celkom
ťažko hovorí, pretože ho mám rada, ale mali by sme tento kontakt a stretávanie ukončiť…”
Vobec mu nehovor, ze ho mas rada, ani ze je to pre teba tazke, ani do toho nezahrnaj ziadne city. Len sucho a stroho to ukonci. On presne toto chce, aby si mu ukazovala city, jemu na tebe rastie sebavedomie a ty budes v jeho ociach este viac klesat. Vyliat mu svoje srdce ti nijako nezaruci, ze ho to obmakci, skor naopak, budes za zufalku. Hocijaky citovy prejav o tom ako ti na nom zalezi, uplne vynechaj.
Bola som v takej situacii. Asi 3 mesiace ma obhanal, stale len vyhovorky, lebo nechce sa rozchadzat s tou (podla jeho slov hroznou frajerkou) pred statnicami, potom este dohodnuta dovolenka a bla bla. Som sa na to vykaslala. A vies ako to dopadlo? Vzal si ju za zenu a maju spolu deti. Nejaky cas po nasom "rozchode" mi este 2x pisal, ze sa bude zenit, potom znova ze ma dieta a vypytoval sa na mna (ja som uz zila so svojim buducim manzelom a chystali sme svadbu a nemala som vobec potrebu mu toto hovorit). Pogratulovala som k dcere a spravu vymazala. Vdakabohu ze vtedy zvitazil rozum a dostojnost u mna a necakala som naivne na neho.
Uprimne? Ty dufas, ze si pri osobnom stretnuti vyberie teba. Ci to priznas alebo nie. Takyto bezcharakterny chlap si nezasluzi ani osobne jednanie, staci sms: "Uz sa nestretneme, ahoj." Neboj sa, on si rychlo najde nahradu, ktorej bude tlacit kaleraby do hlavy.
Vieš čo stavím sa s tebou že ak by si začala zisťovať o tej jeho priateľke niečo dozvedela by si sa že určite sa nejdu rozisť a že klape im to.Takže si myslím že je všetko u nich v poriadku len stereoptyp 8 roční tak potreboval novy vietor do plachiet a určite ak by si sa dozvedela od jeho priateľky že im to klape. Len ON chudáčik potrebuje nove povyražení.Never a skonči to s ním nahodou budeš tehotna a slobodna matka.Klame ťa to tak ak si klámar chce najsť niečo ine tak tak rozpravaju.Nespia spolu no to určite že nie a ešte ak chodi na diskoteky aby tam s nejakou nebol aby si nechytila nejaku pliagu čo v živote s toho nevyjdeš.Je to klamár to každý chlap čo ma dalšiu ženu hovori že im to v sexe neklape.Jasne 8 rokov klapalo v sexe odrazu nie.Však musi niečo povedať nejaku bájku.
Já si začala se zadaným, nejdřív to bylo takový kamarádství s bonusem. Pak se kolem mě začal motat jeden fajn chlápek, toho dotyčného to vyděsilo, že by o mě mohl přijít a ještě tenkrát ten pohnutý večer ženě oznámil, že se chce po 17 letech manželství rozvést.Ono to nebylo dobré manželství. Teď vím, že bylo hrozný, horší než to vypadalo. No a s tim dotyčným jsme už dva a půl roku manželé a je to opravdu skvělej chlap. Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít v životě takový štěstí.
Toto mu odo mna odkaz! Ze je bezcharakterny chuju, ktory si zasluzi nakopat do vajec. A ty si lahkomyselna, lahkoovplyvnitelna osobka. Nauc sa sebaucte.
@katkajaromer Niekomu staci malo 🤷♀️😅
No za prvé by sa mi hnusil chlap, ktorý má doma babu a laškuje s inou. A ja by som ňou rozhodne nebola
V prvom rade by som chcela všetkým poďakovať za názory a rady, veľmi si to vážim ❤️🙏🏻 viem že všetky, ktoré tu píšete, že to s nim nemá zmysel a nech to ukončím čím najskôr máte pravdu..dnes sa mi len utvrdilo, že som na druhej kolaji resp druhá možnosť nič viac nič menej...pánko prišiel skoro po týždni domov a už neodpisuje pár hodín, pretože je zrejme so svojou "spolubývajucou" čo by ste mi radili spraviť dať si ho preč a všade zablokovať, alebo mu normálne napísať sms, že ukončujem celý tento kontakt nech je šťastný so svojou priateľkou, pretože ja neplánujem byť už viac jeho druhá možnosť?
Najlepšie urobíš keď už do toho nebudeš vkladať svoju energiu. Ja by som už na neho nereagovala. Ťahá ťa už dosť dlho za nos. Dal ti najavo, že ostane s ňou kým si nebude tebou istý. A bude to takto hrať na obe strany a možno už má kdesi rozrobené ďalšie.
Sucasnost:
1. Ma vztah (8 rokov)
2. Prasi teba
3. Obhaji sa tym,ze musi ta najprv spoznat,aby do roho “siel”
4. Predpokladam,ze jeho partnerka sa mu uz nevenuje,nezaujima sa o neho,urcite ani spolu nespavaju,len sa hadaju,nie su tam city,ona je ta mrcha,ktora ho nechape
5. Nerozide sa s nou,lebo vid bod 3.
6. Ty tomu veris,lebo on je super,vela sa smejete a trtkate
Buducnost:
1. Vztah s tebou
2. Prasi inu
3. Pri inej pouzije rovnaku obhajobu,ako pri tebe
4. Ty sa mu predpokladam nebudes venovat,budes mrcha atd
5. Nerozide sa s tebou,lebo vid bod 3
6. Ona bude tomu verit,lebo sa budu spolu vela smiat a trtkat,kym ty budes doma na neho cakat
PS: nebude to lutovat.
Good luck zena,o rok sa ohlas
@marcellka32 😉
Neodpisovala by som na tvojom mieste už nič. To je ako decko, robí zle, len aby malo pozornosť. Najväčší trest je, že nedostane žiadnu reakciu - ani pozitívnu, ani negatívnu. Proste už ho nekontaktuj, neodpisuj. Ignoruj a otvor sa životu, nech ti môže prísť do cesty niekto normálny.
@ibajaanikiny Vytesať do kameňa👏
Nie, nemáš mu už písať nič. Lebo ty si typ, že aj keď ti odpíše len OK, tak ty sa toho chytis a budeš ďalej rýpať (to som ti stála len za jedno ok a pod ..)

Tak niektoré možno dohodneš čakajú kým sa dotyčný rozhýbe a odíde od partnerky.
Takže s ňou to ružovo nevidí, ALE rozísť sa s ňou nechce, pokiaľ si nie je s niekym iným istý. Kopla by som ho do zadnice už včera. Hajzlika jedného.