Ako riešiť vzťahy s manželovým bratom?
Ako by ste reagovali a poprípade riešili/neriešili túto vec .. ako som prišla na to, že manželov brat ma nemusí a myslí si, že dovolenky platí len manžel.
Manžel mi ,,preposlal,, vtipné video na messengri. Na mojom messengri sa to video zobrazilo ako preposlané. Bola tam dievčina ako na kalkulačke počíta peniaze na dovolenku, že keď dá ona 50€ tak že stačí ak muž dá 2999€.
Tak som sa manžela spýtala,kto mu to video poslal a on že jeho brat. Tak som sa snažila vypátrať, z akého dôvodu mu to poslal. Manžel mi len na to, že brat sa pýtal,kto platí dovolenky.
( Máme dve malé deti spolu, plus ja jedno z predchádzajúceho vzťahu najstaršiu dcéru....a boli sme tri roky po sebe u mora)
Podľa mňa mu to môj manžel odprezentoval, akoby to platil len on.
Pritom pravda je taká, že na letenky som odkladala z rodičovského príspevku,plus keď som na narodeniny dostala peniaze od rodiny,tak som to odložila na to a ďalej,keď mi ex poslal polovicu z daňového bonusu= toto všetko som dala na dovolenku. Samozrejme to nepokrylo celú,ale teraz napíšem,z čoho to muž doplatil.
Z daňového bonusu, ktorý si nechával vyplácať raz ročne na dve deti
= Cez 3000€
Jeden rok keď nemal daňový bonus na jedno dieťa ročne ( mal ho mesačne),tak z výplaty doložil na dovolenku. Ale nikdy to nebolo len tak, že všetko uhradí manžel len z jeho výplaty celú sumu.
Momentálne som za čiernu ovcu čo je len doma na rodičovskom, ktorá nič nerobí, neplatí a len dovolenky vymýšľam.
A ktomu jeho bratovi... Včera sme boli na spoločnej oslave a ani ma neppzdravil, nerozprával sa so mnou.
Je to ročník ako ja,je slobodný bezdetný a nikdy nemal dievča. Ale rozumy môjmu manželovi ide dávať.
Vysvetli tvojmu muzovi, ze peniaze v manzelstve su spolocne a ak sa mu nepaci na ziadnu dovolenku s nim nabuduce nepojdes.
Lebo v ich očiach tady všetko platí len manžel a ja nič a ešte si vyskakujem. Majú ma za nič
@domkakvet to nepomôže nemá to význam a nikam to nevedie. Keď dám polovicu za nájom,tak možno potom bude spokojný. Rozmýšľala som nad mediaciou,aby mu niekto iný povedal že vydelovanie nie je ok.
Pretože on keď sa rozpráva s bratom tak ten stojí na jeho strane. Veď čo ja chcem,veď bývam zadarmo a ešte muž všetko platí.
Keď som chcela ísť s kamoškou do kina,tak bola z toho tichá domácnosť
Ja som to video videla zasmiala som sa a išla ďalej 😀 za bežných okolností tam nie je čo analyzovať. Ale ty čim viac píšeš tým viac z toho vychádza najhoršie tvoj manžel. Hneď ako nastúpis do práce daj si daňový bonus na seba
Sem do bytu si chodí jeho brat kedy chce, neohlasene,lebo veď ide za bratom nie za mnou a veď je to mužov byt,tak čo mňa je do toho.Koľkokrát sa tady najedol, alebo prišiel za mnou muž,aby som bratovi naložila jesť.
Boze 🤣
Uz len to co si o mne mysli svagor by ma tak sralo zeby som sa potrebovala vyrozpravat na MK.
Sa mozes vykaslat co si myslia .. postav sa do radu ,to je bezne ze si ,,cudzi" o Tebe myslia co oni chcu
Takze za mna neriesit
@michelle567 veď to,len som bola v tom, že je všetko v poriadku. Mne takto muž nikdy nepovedal, že jeho brat na mňa niečo hovoril....až po tom videu som si dala veci dokopy
Teraz citam ze si pride k Vam ako chce. Fu, no u nas by dostal šokovu terapiu keby ma zbada v pradle. To bez ohlasenia ? By som dala klucik do dveri. Ano byt moze byt muzov ale zijete tam ako rodina
A ty si mu naložila, mal mu naložiť manžel veď je to jeho brat a prišiel za ním. Prečo keď už sa raz stane že manželstvo/partnerstvo nevyjde a je tam už aj dieťa vstúpite do tej istej rieky dvakrát. A nie neverím že sa zmenil až po dvoch deťoch.
@sense pohostila som, bola som v tom, že s jeho bratom som ok
Jeden by neveril, som už z toho taká zblbnutá samé príkazy zákazy, sebavedomie 0 bodov, že už nedokážem triezvo premýšľať
Kto bude platiť toho mediátora? Na polovicu? On ho nepotrebuje, on je podľa neho v poriadku. Vadná si ty. Keď v sebe nenájdeš silu sa postaviť za seba, nepomôže ti nič. Ostaneš vo vzťahu ako nesvojprávna. Bez peňazí.
Keď budem v práci, mať výplatu, čo myslíte, že mi z nej niečo zostane?
Úprimne, je mi ťa ľúto. Video by som neriešila, ale že vôbec. Skôr to správanie muža k tebe. Mne tiež môj posiela bars jake, zasmejem sa pošlem podobné. Za mňa to brat robí naschvál, závidí. A muž, ten zase závidí jemu,že nemá iné starosti
Manžel napríklad ohovaral jeho kamaráta ženu, že si ona chodí kde chce, dieťa mu nechá na krku a ide von s kamoškami, ide do kina,na kávy, do fitka, masáže atď, skrátka že dieťa nechá s chudakom chlapom a ona si ,,trajdá,,
Tak sa nad ňou pohoršoval čo je to za ženu a že by takú poslal do ri**, atď. Ja nerobím ani z polovice to čo ona a i tak som ja ta zlá. Pritom si myslím, že tá žena nie je jeho majetok a nevidím na Tom nič zlé, že si vyrazí.....
Necitala som vsetky prispevky, ale what?
Vy mate asi vsetci velmi radi dramu, co? Viem presne, o ake video ide, tiez som ho videla. A zasmiala som sa. A kludne by som ho poslala dalej a vobec by ma to neurazilo. Nechapem, co riesite vsetci, ved to je totalna kravina.
A hovoríš to aj jemu, že máš právo raz za čas vyvetrať hlavu? Alebo len držíš, čo ti naložia?
@diewcatqoo čítaj ďalej. O video vôbec nejde.
@koniarova hej, hej, uz citam. Divna rodina.
@koniarova veď som aj bola a konkrétne aj s ňou a to sa mu už vôbec nepáčilo že zrovna s takou ženou idem ja von že ma určite navádza na somariny a už vidí že lietame za chlapiskami atď
A bolo z toho haló, pretože som prišla domov o 20:00 a tady svokra strážila deti. Muž doma čosi opravoval tak si zavolal k deťom matku. On chudák potrebuje čosi opraviť a ja som ho nechala napospas s deťmi a išla si von bohvie kam. Pritom som odchádzala nemal nič na robote ...
Ty môj boh ,ja by som mužovi neskuticne nasala a mal by také peklo doma ,aby videl ,že čo je moje a jeho .Baby načo sa vy s tými mužmi len rozprávate slušne ,vám už drbe,však treba spraviť bordel doma ,nech sa chlapec spamätá,by mi platil aj za milé slovo keď by ma tak ohováral pred inými ,vlastne mňa by ani neohivaral ako manželku partnerku,pre mňa je ohováranie v partnerstve koniec ,títo je presne ti čo stále píšem,že sú aj horšie veci ako nevera.Partnera/ku si každý vyberá dobrovoľne ,prečo potom kydať takéto hivna na toho druhého
Máš muža debila, ziarlivca, ktorý pravdepodobne robí to isté vonz čoho Ťa obviňuje. Ze hodiť mužovi deti na krk🤦♀️Lebo on otec nie je, lebo len žena sa narodila naprogramovaná na všetko automaticky vedieť, robiť, držať. A ešte sprosté reči k tomu. Fakt nikto na svete nevydrží toľko naložené od muža, jak slovenská tradičná žena z tradičnej chorej rodiny.
Video je vtipné ale u vás to tak naozaj funguje tak vtipné pre teba nie je. Ja sa ti čudujem, že si si s ním spravila deti a na celé toto fungovanie pristúpila.
Asi v roku 2022 som tu na mk písala príspevok, baby písali aby som to prečítala ich vyjadrenia mužovi. To bolo strašné peklo. Nepriznal si chybu, nič, všetko sa otočilo proti mne. Založil si účet tu na mk s mojím menom a písal tam komentáre. Hádal sa tam so ženami stále si tvrdil dokola to isté. Kto si to možno pamätá je užívateľka ,,viestta,,
Tá mu dobre nakladala
A áno vtedy som riešila tiež vydelovanie.
Prečo som neodišla? Nemám svoje nič. Nemám kde ísť
Autorka, nič v zlom. Nie si náhodou z východu? Pýtam sa preto, lebo moja svokra je a má presne také názory aké popisuješ. Luxus, že som si dovolila ísť k zubárke.
Že žena sa má šmýkať po zadku a nič nečakať a chlap je predsa chlap. Keď som prišla z práce o hodinu neskôr, sa na mňa osopila, že určite som bola v bare. To bola posledná kvapka.
No správa sa k tebe tak, lebo môže, okrem toho, že si ťa neváži, ponižuje ťa svojím správaním, si na vine aj ty. Ale len preto, že si si s takým dilinom založila rodinu. On sa nikdy nezmení, zachráni ťa iba to, že po rodičáku vybuduješ kariéru, zarobiš toľko, že sa na neho budeš môcť vytoto. Uživiť seba, deti a zabezpečiť bývanie.
@kocurikpupcek nie som z východu. Som od BA
Je jedno, že si nemala kam ísť. Treba už dnes začať pracovať na tom, aby si odísť mala kam. Nebude to hneď, ale hádam tu nechceš písať toto iste o 3 roky a byť na tom rovnako. Bojuj za seba a SVOJ život.

@sense aj keď si ústa otvorí,nikto ju počúvať nebude. Majú ju za nič.