Ako riešiť žiarlivosť susedy?
Ahojte, nasťahovali sa hneď vedľa do domu rodina, žena, asi 45r, muž okolo 50r, dve ich pubertalne deti.
Každý deň som na dvore s deťmi, radi hráme futbal, alebo v piesku, sem tam sa hraju sami, ja zatiaľ obrabam záhradku. A tam je kameň úrazu, sused tiež začal sadiť hneď vedľa plotu, kde máme my. Dnes som sa stala svedkom, ako jeho žena vybehla von a začala na neho kričať, že načo je toto dobre a musí byť vonku práve vtedy ako ja, alebo či "ona beha za tebou"?
Pozdravila som sa jej, ona ma poslala do... A buvhla dverami. Sused hneď išiel za ňou a niečo tam po sebe vrieskali. Bolo mi to nepríjemné. Veď mám hádam právo vyjsť na svoj dvor a mňa vôbec netrápi, kto má očumuje alebo kto sa slušne pozdraví. Mám manžela na služobnej ceste a mám pocit že z toho vyjdem ja tá, ktorá jej zvádza manžela.
Bývajú tu necelý mesiac, ešte ani raz sa nepozdravila, on sa prišiel aj predstaviť.
Myslela som, že to len v susedských prípadoch sú také prípady 🙄
@simona92101 a ešte sa pobijú, že jej muž chodí za mnou a môj za ňou 😄
Rozmýšľam, ze dáme tu zelenú sieťku, neviem ako sa vola, lenže mame aj nízky plot. Niečo vymyslime. Zajtra príde manžel.
Autorka Si jej mala povedať, že teda mala ísť bývať na samotu alebo kde budú susedia len chlapi ak má problém. Boháča milujem takýchto nových susedov, čo majú s niečím problém od začiatku, však ak mi vadí kvôli mužovi žena suseda nekúpim dom kde je žena susedou, ak mi vadí, že susedia mi vidia do dvora, nekúpim dom ktorý je riešený tak že vidia. Ak vidím, že susedia majú hospodárstvo a mne vadí pach zvierat, nekúpim a potom nebudem bojovať aby chov odstránili.
Veľa šťastia s takými susedmi. To sú dopredu problémy. Viem o čom hovorím. Ignorovať, nič iné nepomáha. Čo som si ja užila s tými našimi susedmi. Robili hluk, naschvaly a ja som chodila prosiť, aby to bolo všetko v poriadku. Neskôr, keď som videla, že susedova žena asi žiarli na mňa, prestala som s akoukoľvek formou komunikácie. Proste s niektorými ľuďmi sa dohodnúť nedá. Urobte si co najviac súkromia, aby ste sa navzájom nevideli, lebo to je katastrofa mat vedľa seba takých ľudí
Budem ich ignorovať, ale nech odo mňa nechce, aby som sedela doma a ani na okno nevyšla lebo uvidím jej skvelého manžela. 🙄
Ako to po case vyzerá s pani susedou..ukludnila sa..?Možno mali ozaj krízu vo vzťahu kvôli nevere, keď mala taký výstup ....Ja mam niečo pestrejšie ako máš ty.Len clovek nevie či žiarli alebo závidí alebo co sa jej deje v tej hlave..

Presne kvoli takymto situaciam som rada ze mame betonovy plot,aj ked teda mnoho ludi to odsudzuje,hlavne starsi susedia,lebo nemozu cumakovat ludom az do kuchyne a roznasat klepy..
Asi by som na tvojom mieste neriesila,ale ak by opat nieco po tebe kricala,poslala by som za nou muza,nech sa jej spyta ci ma daky problem