icon

Ako rozdeľujete náklady na dovolenku s partnerom?

4. okt 2025

Ahojte ženy. Snažím sa asi pochopiť nepochopiteľné. Máte priateľa nežijete spolu. Idete s dovolenkou na pol? Hradí si každý svoje? Alebo čakáte ze to uhradí muž ako správny gentleman? Ja som typ čo si nevie predstaviť aby mi priateľ platil aj môj podiel. 🤷‍♀️ Zas väčšina žien má za to ze takého priateľa by nechceli ak by im nezaplatil dovolenku. Neužívate si viac keď viete že ste si to mohli dovoliť vlastnou prácou?

Strana
z2
kacusik69
6. okt 2025

letenky, ubytovanie, pozicanie auta sme vzdy sli napoly, vydavky na dovolenke (atrakcie, jedlo mimo) sme sa striedali

alantroj
10. okt 2025

Ak ta pozval, mal by platit on. Ak sa spolu tak nejak dohadujete tak ok pol na pol.

enmery
15. okt 2025
@anonym_8440d1

Moj ex mi po dovolenke este vyuctoval aj stravu a musela som mu ,,doplatit,, €€ 🙂 vsetko ratal podla blockov…pritom som si vsetko platila sama, len som zjedla viac zmrzliny a cosi navyse po ceste domov 🙂 bola to nasa prva aj posledna dovca 🤭🙈😁😁😁😁 dnes uz spominam s usmevom

@anonym_8440d1 Mala si mu kúpiť fľašu whisky ako poďakovanie, že Ti tak rýchlo ukázal svoju tvár, ako Ťa berie a aký by si mala pri ňom život 😂

Strana
z2