icon

Ako sa brániť proti krivému obvineniu na pracovisku?

5. mar 2025

Píšem sem za kamarátku lebo neviem čo robiť v tejto situácii.
Robí poštárku teda nosí aj dôchodcom peniaze na ruku.
Stalo sa jej taká vec že pani vyplatila dôchodok a chcela si kúpiť žreby od nej. Dala kamarátke 20 eur a za 5 že si zoberie žreby. Ona jej vydala 15 eur a potom ponúkala žreby. Robí denno-denne s peniazmi x rokov na pošte. A pani sa sťažovala na ňu že ona jej nevydala 15 eur že sa pomýlila. Bola za ňou pýtala sa jej či tie peniaze nezalozila inde alebo či jej niekde nevypadli. Že nie nemá ich určite sa ona pomýlila a nevydala jej. Kamarátke sedela uzávierka nemala navyše žiadne peniaze v ten deň a ona si sto percentne pamätá že pani peniaze vydala. Pani začala rečami že jej tých 15 eur bude chýbať že pre ňu aj to je veľa peňazí a zahrala to na city, nakoniec kamarátka prikývla že zajtra jej prinesie peniaze. Je sklamaná z celej tejto situácii, ona je strašné dobrý človek ani muche by neublížila svedomita. Ja som jej poradila že nech jej nedá žiadne peniaze. Ona jej to chce dať zo svojich, povedala že veď je to len 15 eur kašľať na to nech je pani šťastná. Ale veľmi ju to zobralo že ju krivo obvinila.

Strana
z2
slavomira236
5. mar 2025

Este mi na poste potvrdenie na zreb nedali

mizoko
6. mar 2025

@aduskalac presne tak. Na poste máš tiež napísané že si máš peniaze prepočítať pri okienku či to sedí. Keď odídeš od okienka máš smolu.

mizoko
6. mar 2025

@markusrasford na pošte napríklad. Mne tiež dajú bloček že som kúpila žreb.

luccija
6. mar 2025

Už, keď sa s ňou dohodla nech jej ich dá, ale teraz to je 15 eur čo, ak by išlo o oveľa vyššiu sumu?
Kamarátka môže byť dobrák, ale....inak som z toho šokovaná ja to nesledujem, ale to sa ešte nosia peniaze v hotovosti a ešte aj žreby?chudata ženy robia za minimálnu a také riziko...

luccija
6. mar 2025

@mizoko ako kde mne niekedy dajú inokedy nie.

autor
6. mar 2025

@luccija Už jej ich dala dneska a hovorí že 15 eur že to kašľať na to není to veľa peňazí nech je pani rada keď takto oklamala všetkých. Kamarátka má svedomie čisté len je sklamaná z tohto všetkého. Áno nosia dôchodcom peniaze na ruku starším ľuďom, raz mi spomínala že približne 500 dôchodcov majú takto na ruku dôchodok v ich dedine. No je to robota slabo ohodnotená.

vikt343
6. mar 2025

To nie je problém na pracovisku, to je tvrdenie proti tvrdeniu. Ak jej dá teraz € tak môže čakať že sa to bude opakovať a možno to začne aj u iných. To bude každému potom dávať zo svojich?

Strana
z2