Ako sa opýtať priateľa na jeho správanie?
Ahojte, nedavno som sem pisala v jednej diskusii:
nechala som to odvtedy cele nejak tak a neriesila.. ale dnes rano som nahodou natrafila na instagrame na profil jednej slecny, ktoru moj priatel sleduje a pred dvoma dnami jej komentoval fotku so slovami, ake je krasne ziena.. tak som si ju pozrela aj na facebooku a aj tam jej ,,osrdieckoval,, vsetky jej fotky pricom mna si na fb ani do priatelov stale nepridal.. viem co mi vsetky poviete a suhlasim s vami uz vopred, uz som si chvalabohu zlozila ruzove okuliare, len moje srdce to stale nechce velmi prijat ale hlava vie kolka bije a co treba robit.. len nechapem jednu vec - preco to robi? Co z toho ma? Alebo to naozaj taha na viac stran? 😔
Chcela by som sa ho na ten komentar tej zene opytat priamo ale neviem vobec ako, neviem ako zacat proste a ani nic lebo ,,naoko,, je vsetko ok.. cert nam bol dlzny vsetky tieto socialne siete, hoci asi to nie je ani tymi sietami samotnymi ako nim…
To zas nie, mal by vedieť, že sa ti to nepáči, že tým dáva najavo, kde ťa má, a pre teba toto nemá zmysel. Alebo to má inak a konečne sa to dozvieš a rozhodneš sa.
Je rozdiel ci je to nejaká kolegyňa alebo cudzia ženská o ktorej nezistuje odkiaľ je ani kto je. Takých lajkov a komentárov ma určite až až...
No v každom prípade, určite by som sa ho nebála konfrontovať. Aspoň uvidíš nakoľko mu na tebe záleží a ci s tým plánuje niečo urobiť ak ti to vadí.
Keď si rozhodnuta vzťah ukončiť tak čoho sa bojíš? Nemáš čo stratiť. Absolútne sa nemáš čoho báť. Je to frajer od leta...
@zuzanita1609 A tej svojej, teda autorke prečo nie?
@lonely66 presne sa stotoznujem s tym co si napisala… viem ze to hned neznamena ze ma podvadza a ze s nou nieco ma, ale aj tak to znamena minimalne to ze sa o nu zaujima a clovek ktory je vo vztahu by sa zaujimat o inych potencionalnych partnerov nemal…dakujem za uprimny komentar 🙏
@simona20201309 no pokial ide o spojitost s tou zenou, tak je to tak ze on ma najlepsieho kamarata, ktoreho manzelka sa priateli s tou zenou ktorej komentoval tu fotku, takze dost blizka spojitost a plus pochadza z jeho rodneho mesta
Aj ona mu odpísala? Ci to bola nejaká influence... Co jej každý píše a srdieckuje fotky?
@gribka1 tak možno to autorke vraví,že je pekná,či sa mýlim autorka?
@zuzanita1609 samozrejme ze mi dava najavo naklonnost, nie je ku mne chladny ani odmerany, ale aj tak mi to nepride normalne
Jaaaaaj tak to je samozrejme niečo iné 🫣
To si mohla napísať hneď na začiatku.
Vieš čo... začiatok vzťahu ma vyzerať úplne inak a nie hneď na začiatku pochybnosti.
No tak boa,čo riešiš? 😏 Sľuboval ti už slepotu doživotne?
No neviem, ja by som to urobila tak, ako som písala, tiež mam 40r a bolo by mi jedno, či sa urazí, či ona sa bude hnevať, tak ako on ma pravo dávať Like, aj ty môžeš hocikomu 😁
@lienka9 hej je to divne ze mna si ani na fb do priatelov nedal, raz mi povedal ze tam nechodi ale ocividne chodi kedze spominanej slecne srdieckuje fotky jedna radost 😁🤷♀️
@zuzanita1609 Ešte v tej spojitosti, s inou témou moriaka a rúry, je rozdiel vzťah, keď sa poznávajú, kde je šanca nepokašľať si život a problém, kde sú uz deti a dlhoročné vzťahy. Musí byť iný pohľad.
@simona20201309 hej to som mala napisat hned.. ja viem co treba robit baby, ale je mi z toho tak zle a mam strach 😔
Ja Ťa chápem. Srdce často nechce priznať, čo už mozog dávno identifikoval alebo nám silno kričala intuícia-aj preto ich máme, aby nás chránili. Ignorovanie takýchto signálov už priviedlo do nešťastných vzťahov veľa žien, ktoré nechceli prijať realitu, že síce oni veľmi ľúbia, ale nie sú rovnako ľúbené a zbytočne strácali roky s takými mužmi. Neviem, čo tu baby trepú o nevere, asi nepochopili pointu-ty si myslíš, że máte vzťah, ale predošlá a táto téma jasne dokazuje, že preňho je to niečo iné. Je jedno, čo hovorí, skutky hovoria inak. V 30tke Ti prajem zrelého muža, ktorý namiesto drístov Ti dá jasne najavo, že chce byť len s Tebou a si jeho číslo jedna.
Musim koncit, mam teraz program, ale dam vam urcite vediet co nove.. a dakujem vam 🙏❤️
Žijete spolu? Koľko ste vo vzťahu? Popíš viac. Písala si niečo o vzťahu na diaľku.
@zuzanita1609 slepotu nie, ale.trosku ucty by sa asi patrilo....
Nechápem, načo potrebuješ odpoveď. Akože sa to dá nejako racionálne vysvetliť a budeš potom spokojná? Podľa mňa zrelý, rozumný, normálny chlap nemá potrebu dávať srdiečka na fotky žien a svoj voľný čas využíva zmysluplnejšie.
Ja ti poviem prečo to robí. Dúfa že sa ta dáma bude na jeho komentár a like reagovať a že sa z toho vyvinie diskusia, stretnutie a niečo viac. Ty pre neho nie si láska na celý život, inak by to nerobil, si iba dočasné riešenie kým si nájde niekoho lepšieho. A to že ťa nemá medzi priateľmi poukazuje je len to že veľmi dobre vie, že to čo robí nie je úplne kóšer a nechce aby si to videla. Milujúci muž by neozaj nemal potrebu toto robiť.
@zuzanita1609 o tomto som v predošlej téme písala 🤣
Možno som divná, ale ja by som s ním nič neanalyzovala... Zbalila by som si veci bez slova a odišla... Ale, už je to asi vekom... Nemám čas a ani chuť strácať čas s ľuďmi, ktorí si ma nevážia... Tu sú hlboké diskusie úplne bezpredmetné... A ver, aj keby odpovedal, budú to rozprávky...
@earlgrey páči sa mi,ako sa tu hovorí o úcte len preto,že okomentoval fotku a potom o tej inej "úcte",kde má žena zatĺkať ,aby sa jej muž nedozvedel o "moriakovi a rúre" 🤭.
V prvom rade je divne, ze ste na fb neni priatelia, ked spolu chodite. V druhom rade je divne, ze 40 rocny chlap ma tolko casu, ze beha po nete a posiela srdiečka a lichotí ženám. Na druhej strane, ako jedina zena v chlapskom kolektive viem, ze aj moji kolegovia napr. davaju like babám z posilky, ktore maju svoje insta a zarábajú si nimi. Davaju tam svoje fotky postavy, propagujú nejake vyrobky, za nejaky percentil lajkov a komentarov sa im zvyšuje hodnota, kedy si mozu pytat za spolupráce viac. Cize skor je otazka aky profil lajkol. Ak nejaky profi profil, tak taketo baby su na to zvyknuté a neriesia to a ani nereagujú. V podstate je to ich praca zaujať. Ale v tomto chlapa nezmenis, ze bude stale niekde hladat nejake pekne baby aj ked bude nosit obrucku. Je to skor o tebe, ze ci ti to vadi alebo nie. Ak Ano, tak proste hladaj dalej a tento chlap nie je pre teba. Iba stracas cas. Mne by to napriklad vadilo ale nastastie moj muz nema ziadne socialne siete a ked si chce nieco pozriet, pozera si to cez moje 😉.
Ani netuším, čo môj muž kde 'lajkuje' a ani on netuší, čo ja. My dvaja sa navzájom lajkujeme v reáli.

Mne nevadi ked moj muz olajkuje cudziu zenu,alebo sleduje baby na insta..vadilo by mi keby si mna nepridal medzi priatelov ale cudzie zenske ano..to by mi vadilo.normalne sa ho opytaj,preco si pridava cudzie zenske a pise im a tebe nechce..ale nevidim to moc ruzovo a vami :/