icon

Ako sa opýtať priateľa na jeho správanie?

1. dec 2024

Ahojte, nedavno som sem pisala v jednej diskusii:

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatel-a-tajomstva-komunikacie-na-whatsapp/

nechala som to odvtedy cele nejak tak a neriesila.. ale dnes rano som nahodou natrafila na instagrame na profil jednej slecny, ktoru moj priatel sleduje a pred dvoma dnami jej komentoval fotku so slovami, ake je krasne ziena.. tak som si ju pozrela aj na facebooku a aj tam jej ,,osrdieckoval,, vsetky jej fotky pricom mna si na fb ani do priatelov stale nepridal.. viem co mi vsetky poviete a suhlasim s vami uz vopred, uz som si chvalabohu zlozila ruzove okuliare, len moje srdce to stale nechce velmi prijat ale hlava vie kolka bije a co treba robit.. len nechapem jednu vec - preco to robi? Co z toho ma? Alebo to naozaj taha na viac stran? 😔
Chcela by som sa ho na ten komentar tej zene opytat priamo ale neviem vobec ako, neviem ako zacat proste a ani nic lebo ,,naoko,, je vsetko ok.. cert nam bol dlzny vsetky tieto socialne siete, hoci asi to nie je ani tymi sietami samotnymi ako nim…

Strana
z7
earlgrey
1. dec 2024

Keby som bola tá žena a opýtaš sa ma, prečo mi tvoj priatel osrdiečkoval všetky fotky, napísala by som ti, aby si sa to opýtala jeho.a nie mňa.

ikonica
1. dec 2024

@earlgrey este raz si precitaj, co napisala. Aj ja som to na prvy krat pochopila ako ty, ale precitala som si to este raz.

autor
1. dec 2024

@earlgrey ved ja sa to nechcem opytat jej, pravdaze ona s tym prakticky nic nema, jeho sa chcem opytat len neviem ako zacat, mam strach alebo co…

autor
1. dec 2024

@ikonica asi som to zle sformulovala, ospravedlnujem sa, som kus z toho rozrusena tak asi preto…

gribka1
1. dec 2024

Čo tak sa ho rovno vzdať, teba to jeho správanie neponižuje? Nie si jeho priorita a ani nevyzerá, že budeš.

stanulienkat
1. dec 2024

Ty mas kolko rokov, ze sa tolko zaoberas nevyzretym blbeckom?? Podla vsetkeho ste obaja nevyzreti. Dufam, ze nemate viac ako 17.

kavasmliekom
1. dec 2024

Ja by som mu osrdieckovala jeho komentár pre tu slečnu 🤣 ci mu to zapne 🤭 aj tak he to už jedno

simona20201309
1. dec 2024

Nepridá si ta k priateľom lebo nechcel aby si videla co lajkuje. Nedošlo mu ze sa ti asi dá pozrieť aj tak.
Ale mňa keby niekto sledoval, kedy som online a komu dávam Like... okamžite by som si takého človeka všade blokla. Je to choré. Opakujem to v každej diskusi kde sa riešia podobne problémy existencie - Like na sociálnych sieťach.
Co to znamená ak chlap dá na nejakú fotku Like? Ze s nou chce sex? Ze je zamilovaný? Naozaj sa pýtam pretože nerozumiem tejto dobe.
Ak má nejaká kočka 1500 likov, z toho 1489 chlapov, tak ju miluje 1489 mužov?
Tak bud máš sebavedomie a veríš si a veríš aj svojmu partnerovi alebo nerieš takéto absolútne kraviny.
Mňa by to absolútne nevzrusovalo pokiaľ viem, že len hodnotí fotky.

autor
1. dec 2024

@gribka1 ponizuje pravdaze a samozrejme ze to mam v plane ukoncit.. len by som ho rada s tym konfrontovala a aspon od neho dostal odpoved ze preco.. a co od nasho vztahu, ak sa to da vobec nazvat vztahom, cakal.. len mam hrcu v hrdle pri pomysleni na to ako s tym mam vobec zacat

pribinak
1. dec 2024
autor
1. dec 2024

@stanulienkat nie, ja 30 a on 40.. myslim ze nie je nic detinske na tom, ze mam strach sa ho opytat

autor
1. dec 2024

@kavasmliekom jezisi to ma ani nenapadlo 😂🙈

gribka1
1. dec 2024

Tento tu ti nepovie pravdu, akú chceš počuť, bude len bla, bla, bla.

moonlight1210
1. dec 2024

@kavasmliekom toto by bolo fakt skvele.

kavasmliekom
1. dec 2024

No vidíš, tak potom daj info, ako to dopadlo 🤭

simona20201309
1. dec 2024

@gribka1 to vážne? On ju vlastne podvádza lebo dá ❤️ k nejakej fotke cudzej ženy?
Takže všetky tie ❤️ znamenajú,,milujem ta?
Pre boha... musím sa rýchlo vrátiť do predošlej diskusie... pred chvíľou som tam dala 3x takéto srdiečko 😆

autor
1. dec 2024

@simona20201309 ja neviem ale fakt je normalne ked je niekto vo vztahu a srdieckuje fotky inej zene? Tu sa nebavime o zenach ale len o jednej.. a este k tomu dat jej komentar so slovami ze je krasne ziena? Neviem ja mam momentalne mozgovu hmlu ale nemozem si pomoct a aj tak mi to nepride v pohode

earlgrey
1. dec 2024

@ikonica Ďakujem za upozornenie, to slovo "ho" som nejako prehliadla.

earlgrey
1. dec 2024

@autorka
Áno, zle som prečítala, prepáč.

autor
1. dec 2024

@gribka1 preto neviem ci vobec ma zmysel ho s tym konfrontovat a nemam to ukoncit len s tym ze nas vztah na dialku nema zmysel

enmery
1. dec 2024

Preboha, prečo ženy chcú toľko analyzovať debilkov? Myslíte, že ich zmeníte,keď zistíte čo a prečo robia?Už v predošlej téme padli dobré postrehy a ty nič. Je úplne nepodstatné, čo by Ti tento pacient povedal na Tvoju otázku /s veľkou pravdepodobnosťou by to otočil proti Tebe/, podstatné je, ako muž koná a tým Ti dáva už dlhodobo najavo, "kam v jeho živote patríš". A áno, je to veľmi smiešne mať strach sa opýtať niečo partnera, veď to už samé veľa vypovedá o niečom. Ak chceš byť sklamaná a klamaná, tak analyzuj, pritom by si mala urobiť už len jedinú vec. Môj chlap Ti odkazuje, aby si utekala a nestrácala s ním čas.

autor
1. dec 2024

@kavasmliekom ked ja som strasny bojko ked ide o vztahy a je mi fyzicky zle ked mam robit taketo veci 😔

zuzanita1609
1. dec 2024

To je také bohové. 😆Tak jedna ,v inej diskusií,čo nedala "moriaka do rúry má zatĺkať" a tuto chlap okomentuje peknú ženu,už je nad ním vyrieknutý ortiel,že rovno podvádza a poslať do "teplých krajín". Niekedy nemeriate rovnakým metrom dievčatá 😉. Tak len okomentoval fotku peknej ženy,booože 🙄.

autor
1. dec 2024

@enmery asi mas pravdu, samozrejme ze by sa obhajoval a vlastne ja viem co mam robit, len potrebujem posmelit aby som to urobila a preto potrebujem nazory nezainteresovanych a radim sa tu s vami..

gribka1
1. dec 2024

@simona20201309 Niekto tvrdí, že ju podvádza? Ale dáva viac pozornosti iným ako jej. No láska jak hrom😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
januska12323
1. dec 2024

Srdiečko znamená "super" nie "chcem ťa prekotiť". Ty si musíš povedať či ti vyhovuje vzťah na diaľku alebo na také veci nemáš čas.

kavasmliekom
1. dec 2024

Tak potom ho nesleduj, kašli na to, ľúb ho. Niečo mu chýba, keď má potrebu. Si dospelá, on ma tiež 40r. Práve v tom veku si potrebuje dokázať, že ešte stojí za niečo, aj ze mu stojí 😄

autor
1. dec 2024

@zuzanita1609 necitala som tu diskusiu 😁 ja som to nechcela hned cele ukoncit a zahodit preto som zalozila prvu diskusiu.. ale dnes rano ma proste ten komentar tej zene zaskocil a tak mam opat pochybnosti😔

lienka.7
1. dec 2024

@autorka normalne to nie je. Neviem, ty máš potrebu písať nejakému chlapovi, aký je krásny a dávať mu srdiečka? Ja teda nie. A opačne to za mna robia iba tí, čo si niečousia dokazovať.

Strana
z7