icon

Ako sa opýtať priateľa na jeho správanie?

1. dec 2024

Ahojte, nedavno som sem pisala v jednej diskusii:

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatel-a-tajomstva-komunikacie-na-whatsapp/

nechala som to odvtedy cele nejak tak a neriesila.. ale dnes rano som nahodou natrafila na instagrame na profil jednej slecny, ktoru moj priatel sleduje a pred dvoma dnami jej komentoval fotku so slovami, ake je krasne ziena.. tak som si ju pozrela aj na facebooku a aj tam jej ,,osrdieckoval,, vsetky jej fotky pricom mna si na fb ani do priatelov stale nepridal.. viem co mi vsetky poviete a suhlasim s vami uz vopred, uz som si chvalabohu zlozila ruzove okuliare, len moje srdce to stale nechce velmi prijat ale hlava vie kolka bije a co treba robit.. len nechapem jednu vec - preco to robi? Co z toho ma? Alebo to naozaj taha na viac stran? 😔
Chcela by som sa ho na ten komentar tej zene opytat priamo ale neviem vobec ako, neviem ako zacat proste a ani nic lebo ,,naoko,, je vsetko ok.. cert nam bol dlzny vsetky tieto socialne siete, hoci asi to nie je ani tymi sietami samotnymi ako nim…

earlgrey
1. dec 2024

@zuzanita1609 veď muži musia mať úctu k ženám ale ženy nemusia mať k mužom, realita na MK.

feuille
1. dec 2024

Počkaj, ty si ho požiadala na FB o priateľstvo a on si ta odmietol pridať? Stretli ste sa iba 3 krat, podľa mňa on toto za žiadny vážny vzťah nepovažuje a očividne ani z teba nie je až tak “paf” ako by si chcela.

ivik4
1. dec 2024

Komenty necitam ale ja fakt stale žasnem kolke ste pokakane spytat sa nieco vlastnych frajerov. Ja by som sa ani sekundu nezdrzala keby vidim co doraba

biba_18
1. dec 2024

ignorance is bliss… som rada že nepoužívam sociálne siete a takéto veci ma vôbec netrápia… vôbec neviem čo znamená že niekomu olajkuje fotky, že si teba nepridá k priateľom, aký vzťah k tebe to vyjadruje… vie o tom že tebe na tom záleží?

kavasmliekom
1. dec 2024

Az teraz čítam, vy vlastne ani spolu nie ste, lebo 3x stretko nepovažujem za vzťah. Alebo podľa čoho usudzuješ že je to tvoj partner? 🫣

autor
1. dec 2024

@feuille ja som ho ani neziadala, len sa proste nemame v priateloch na fb

autor
1. dec 2024

@kavasmliekom tak pre mna aj ked je to na dialku tak akonahle spolu travime nejaky cas hoci je ho malo, je to automaticky partner ked sa bozkavame atd..

la_dolce_vita
1. dec 2024

Skusila by som čeknut Badoo, ci naahodou ho tam nenajdem, kludne nanovo zaregistrovaneho. Typek je v zahranici, ma dost casu pre seba a len tak neprestane so soc.sietami. Videli ste sa 3x!!!, zprijemnila si mu cas straveny na SK. Ale tvoje vyroky o nom, o najdenej druhej polovicke, dievca brzdi preboha. Mala by si byt nad vecou a opatrna. Zenska intuicia malokedy klame.. Mne jeho spravanie sympaticke nie je, vztah na dialku.. ten WA, my si s drahym tiez piseme len tam a ked sme spolu, tak vidim, ze nebol on line cely cas. Proste si tam vypisuje aj s inymi ludmi.

autor
1. dec 2024

@ivik4 co sa tyka inych veci tak nikdy s tym nemam problem, viem konfrontovat ludi bezne, akurat vo vztahu mi to vzdy robi problem

majaaela
1. dec 2024

Nikdy nedostaneš odpoveď hodnú konca,on sa už posunul a je mu jedno čo si myslíš a čo spravíš, ešte možno časom pozdejšie ťa príde vyskúšať keď sa už dáš dokopy po rozchode,bude ťa nahovárať že chce späť,naklame ale nič z toho nebude pravda. Posuň sa bez rozhovoru,ver,je zbytočný....

autor
1. dec 2024

@najstastnejsia nemam unho ziadne veci nakolko som unho nebola este.. a mozno to ozaj ukoncim len s argumentom ze vztah na dialku nie je vztah a ze mi to nevyhovuje.. a nebudem sa v tom dalej vrtat

autor
1. dec 2024

@la_dolce_vita skusila som, nenasla som ho tam

autor
1. dec 2024

@majaaela ja druhe sance nedavam chlapom, pre mna je koniec uz koniec definitivne a ked sa aj snazia o konverzaciu tak ju nerozvijam

miracle25
1. dec 2024

@kavasmliekom jezin toto by som urobila aj ja 😂

la_dolce_vita
1. dec 2024

Autorka, mne je ta luto, si dobra, cista a prepac mi prosim, naivna dusa, idealna pre tieto typy internetovych lovcov a klamarov, ktori aj v tomto veku si nedaju pokoj a vedia ako na zeny ako si ty, ina by sa nebala ho normalne konfrontovat. Hoci mne by to bolo trapne, rovno by som ho poslala niekam..

kavasmliekom
1. dec 2024

Pozri, ten vzťah nikde nevedie, kľudne by som mu mu dala to srdiečko k tej slečne, príde mu upozornenie, buď pochopí, alebo nie, ja si myslím, že mu je to tak jedno, čo si myslíš, čo cítiš. Takí muži si nezaslúžia žiadnu pozornosť. Oni si idú svoje, nevidíš, čo robí, s kým píše, a komu čo píše. Kľudne môže mať takto rozrobené aj 3 "vzťahy" možno si vyberie jednu z vás, možno pôjde ešte ďalej. Keby to bol muž súci na vzťah, minimálne ti to dá pocítiť, on ti len dáva dôvody na pochybnosti.

autor
1. dec 2024

@la_dolce_vita no ja uz s chlapmi koncim a ozaj budem radsej stara dievka ako byt vo vztahu a tvarit sa ze nic nevidim, nedajboh si spravit dieta a o par rokov riesit rozvod.. ale zial ozaj som stale doplatila na svoju naivitu a vieru v dobrych muzov.. ale v dnesnej dobe soc sieti, kde je extremne jednoduche to mat rozhohrate aj na desat stran, je nejaka viera vo verneho partnera skor smiesna ako realna… chlapom zaj*ebalo zo zoznamiek a vyuzivaju lahke moznosti..

feuille
1. dec 2024

Ešte jedna otázka, povedal ti niekedy že ta miluje?

enmery
1. dec 2024

@feuille Len toto nie...chlap môže povedať v 87 jazykoch, že ženu miluje a vôbec to nie je pravda. Muži to používajú, lebo ženy sú sprosté a reagujú na slová. Už máloktorá vie, že podstatné sú skutky. A najviac to využívajú práve najmenej hodnotné mužské kusy.🙂

feuille
1. dec 2024

@enmery tak ja mám zase opačnú skúsenosť, že to muzi vravia len keď to tak skutočne cítia, a pýtala som sa preto, či ten “vztah” on neberie iba ako randenie, spoznávanie

autor
1. dec 2024

@feuille nie zatial nic take, ale tak boli sme spolu iba trikrat tak to by bolo dost skoro

la_dolce_vita
1. dec 2024

Autorka, nehadz flintu do zita.. len bud viac opatrna a eliminuj riziko. Napr.vztah na dialku nie je to prave na spoznavanie. Ked sa s niekym uvidis 3x TYZDENNE aspon pol roka, rok, tak mozes zacat dufat a verit. Toto je o nicom proste..

autor
1. dec 2024

@feuille keby aj, tak napr ja ked s niekym randim tak to beriem ze je realna sanca ze to vyusti do vztahu a neriesim inych.. ale mimo toho, on to neberie ako randenie, obaja to berieme ako vztah proste, akurat ze asi mame obaja iny pohlad na to co sa vo vztahu robi a co by sa nemalo

la_dolce_vita
1. dec 2024

No vidis, presne o tom pisem, pre neho skoro vyznat ti city, ale pre teba uz najdena polovicka.. A este doplnim, ze zaplatit pobyt pre slobodneho chlapa zarabajuceho v cudzine, je nic.

autor
1. dec 2024

@la_dolce_vita tazko nehadzat, ked som uz naozaj viacerym ponachadzala kadeco na soc sietach, keby mam na vyber z 10 muzov a z toho 9 by bolo vernych a len 1 nevernik, tak so svojou naivitou si zarucene vyberiem toho jedneho 🤷‍♀️🙈

katusik456
1. dec 2024

Normálne mu to povedz, priamo aby to pochopil. Ste už dosť veľkí na to, aby ste komunikovali priamo a bez strachu. Chápem, že ľahké to nie je, ale načo byt takom vzťahu? Možno kvôli nemu zbytočne strácas čas a energiu. To, že je jediný normálny v tvojom okolí.... Ako normálny mi nepríde. Mňa by veľmi hnevalo keby si ma priateľ na začiatku vzťahu nepridal do priateľov zvlášť keď je aktívny na sociálnych sieťach. Ja svojho muža ale neoznacujem nikde, nechceme kvôli nášmu dieťaťu, keďže ma verejný profil na ig (robí šport ako profil preto to ma ako promo urobene). Vsetko by bolo na jeho profile vidno, naše súkromie, rodina a pod. Je to čudné akp sa on správa, myslím si, ze ti za to nestojí vôbec a ze si ta dostatočne neváži. Určite tam niekde čaká dokonalý-nedokonalý chlap na teba, ktorý sa tebou bude hrdo chváliť

la_dolce_vita
1. dec 2024

Potom kasli na internet a hladaj v beznom, realnom zivote. Neverim, ze uplne vsetci takto funguju.

autor
1. dec 2024

@la_dolce_vita ale co sa tyka prejavov naklonnosti tak sme obaja na rovnakej urovni, ja ho neuhanam ani nic, len sem vam som napisala ze pre mna by bol naozaj dokonaly a viem si s nim predstavit zivot.. aj mi povedal ze ma zoberie na vylet tam kde on pracuje, ale sme spolu malo tak nebola este prilezitost, on chodi domov pomenej..

autor
1. dec 2024

@la_dolce_vita no ved uz koncim so zoznamkami a blbostami, budem si zit svoj zivot a necham veci plynut..

kavasmliekom
1. dec 2024

A kde pracuje?