Ako sa oslobodiť od žiarlivého milenca v práci?
Ako sa oslobodiť od milenca keď spolu aj pracujeme? Je neskutocne žiarlivý. Vyčítal mi že som bola s rodinou vcera, prišiel k nám na návštevu priateľ mojej sesternice ktorý mi dával niekedy návrhy. Brutálne začal vyvádzať že som tam bola s nimi. Pričom on bol na Silvestra so svojou ženou. Napisal mi strašne veci, že ktovie čo som s nim robila pritom tam bolo kopu ľudí. Ako sa mám od neho oslobodiť keď sme spolu ešte aj v práci? Teraz ma ignoruje. Viem je to hrozne ale ja som úplne hotová z toho
@anonym_autor ale toto je realne
@anonym_autor ale toto je realne
@katarinaschober ano je to reálne
@anonym_autor všetko rozumné ti už v minulých témach poradili. Keď si z toho nič neberieš, no tak sa tráp ďalej.
@koniarova nie neviem si z toho nič zobrať. Pracujeme spolu. Je to tazke
@koniarova viem že som nedokazem sa z toho už vymotať je to brutálne ťažké.
@anonym_autor tak si to užívaj, čo už
Preboha, vygoogli si niečo o chorobne źiarlivosti. To okolo lásky ani nešlo. On nemá len Teba, zaçala si s ním ako zadanym a tym si klesla morálne, preto si myslì, źe to robíš s každým, ako on. Daj výpoveď. Ak nie, tak tu aspoň o tom prepnutom magorovi a jeho žiarlení nezakladaj témy...
Vsak sa dohodni s manzelkou na striedavej starostlivosti.
@enmery anoo chcem ho stále . Keď sme spolu je to uzasne
@anonym_autor
ale coby, to len ty si tak úžasne blba! Mat kontakt na jeho zenu, urobim ti laskavosť. Ona by to piriesila za teba a dement by suchal nozkami aby fullservis nestratil.
Ale tak nechaj si nadalej robit zo seba handru a na zdravy rozum sa chod posravit do radu - idealne aj s navodom na pouzivanie!
A to preco si s takym clovekom?
To je taky Jack kraglovac😂zije z z nestastnych zien a schrupne jednu rocne, aby bola chora mysel sanovana. Este sa nad nim zamyslaj❗🤣kopni ho do oringli, neboj, uz ma v akcnom radiuse vyhliadnutu novu obet. Naprav co sa da a pouc sa!
To je taky Jack kraglovac😂zije z z nestastnych zien a schrupne jednu rocne, aby bola chora mysel sanovana. Este sa nad nim zamyslaj❗🤣kopni ho do oringli, neboj, uz ma v akcnom radiuse vyhliadnutu novu obet. Naprav co sa da a pouc sa!
@anonym_685822
🤣 ze do oringlí, dusimbsmiech az si deti nepobudim 😂
Tebe nie je zo seba blbo? Trapis sa kvoli sialene ziarlivemu zenacovi? Uprac si zivot a najdi svoju hodnotu.
Je to toxicke, urcite to ukonci, z tohto nic dobre nepozera. Baby, vazte si viac klud a pokoj a vyhybajte sa takymto typom, ktore vas o neho pripravia. Za to nic nestoji.
A ako? Na rovinu, alebo sa pohadajte, alebo sa chvilu vyhovaraj az kym to nepojde do stratena. Ja by som k tomu pristupil aktivne a ukoncil to skoez ako ma to pripravi o pphodu alebo dokonca o rodinu.
@anonym_autor k tebe sa ani vyjadrovať nebudem, ale ten chlap musí byť poriadny kus ****** . Podľa mna patríte k sebe. Jeho žena by mohla dostať druhu šancu na normálny život po boku normálneho muža.
Zabojuj o neho!!!
@anonym_autor ty nechceš mať vlastnú rodinu? Stojí ti občasný sex za takéto trápenie?
@anonym_autor budem asi zlá. Ale Teba vôbec neľutujem.
Clovek by aj dral myslienky poradit ale na co ked toto cele je do bodky vymyslene.
@anonym_autor Ty sa nehanbis sama za seba,? no ja by som sa pod zem prepadla,Fuj, ten podliak, teda ten tvoj milenecj e vecer zo zenou,cez den s tebou...Ani sa necuduj, z e po case zistis ,ze mas pohlavnu chorobu,,a dokonca ,co ak ne vyliecitelnu., ajcez kondomsa to moze stat Ved nedava sa to zo sterilnymi pprcami..Cimate sterilizator ? To chces za chvilu zomriet,?,,,Pan Boh neni nahlivy, ale pamätlivy. amoze trestat kazdy hriech,, je to v jeho moci, aj ked v neho neveris,,ale je to ak. ci uz veris,alebo neveris na nadprirodzenost,,, je to pravda.Boh existuje, miluje kazdeho cloveka, bez rasy, narodnosti, aj bez krasy ,.Pamätaj ! dusa ludska je nesmrtelná. A ty zijes vo velmi tazkom, priam neznesitelnom svedomi so sebou aj v spolocenstve,..A ani nedavas dobry priklad,ak sa to vie..Skor,ci neskor sa to jeho zena dozvie,Ved medzi vami je len sex..to nie je prava laska,.keby ta lubil, tak sa zozenou rozvedie, a zoberie si teba,,,ale teba ma len na sex cez den ..Proste si jeho denna prostitutka, a este aj zadarmo,,FUJ ,HANBA TI
@anonym_autor a coma mezi nohami diamant, ze sa ho nevies zbavit? Vsak ty si pre neho len handra na hranie sa a ziarli, lebo nechce, aby si si nasla lepsieho, co si ta bude vazit a bude slobodny. On vie, ze TOTO ti on nemoze dat.
Ale on vobec neziarli 😂to je len take divadlo aby si si nevsimla ze na Silvestra bol so zenou a mega si to spolu uzili . Uplne ta zmagoril , Je vychcanec manipulator a ty hlupučka mu zobeš z ruky.
Ľudovú múdrosť: hovorí, že tam kde pracuješ, nedžub .
Nie zeny, jej nieje zo seba vobec blbo. Ani kvoli jeho detom, zene....V minulej diskusii sa bila do hrude ako oni k sebe patria, dokonca pisala zenam nieco take ze ony nikdy nic take nezaziju ( taku chemiu) tak to nevedia pochopit.(Ako keby nik taku velku vasen este nezazil 😃)
Toto je jedna z minima diskusii z ktorej som musela odist a koniec uz nepozerat lebo tak divneho cloveka som tu dlho necitala a az neprijemny pocit som mala. Idem aj odtialto
Povedz mu, nech ti da pokoj, inak zavolas jeho zene. On sa nechce rozvadzat, len ta chce ovladat. Ak by nasiel inu ktoru moze oblbovat na teba sa vykasle. Momentalne mu ale vyhovujes ty, lebo ta ma pod kontrolou. Jedine co nevie skontrolovat je tvoje sukromie, tak ta zastrasuje. Si slobodna, takze sa ho vobec bat nemusis, aj keby sa to prevalilo, kazda sranda trva tri dni okrem rozvodu, a ten on urcite nechce.
@anonym_f82623 ano zas som to ja. Nedokazem sa z toho vymotat
@anonym_autor no co uz asi ma polmetroveho vtáka a to ti vyhovuje a daako vytlačil mozok mimo hlavu
No tak ti treba keď si sprostá

@anonym_autor ty si čistá obeť narcistu. Ale šak keď si blbá. Čo s tebou.
Trp.
@koniarova viem že som nedokazem sa z toho už vymotať je to brutálne ťažké.