icon

Ako sa oslobodiť od žiarlivého milenca?

15. dec 2025

Ahojte. Mám milenca. Viem že sa nemám s čím chváliť . Potrebujem však pomoc . Nedokazem sa z toho vobec vymotať. Ani neviem ako som sa do toho zamotala. Je brutálne ziarlivy. Odišiel na výlet a deťmi a ženou do Poľska. V noci mi písal opitý zobudil ma a keď som mu odpísala začal namna útočiť že nespím, že isto mám lepší program. A napisal mi s nervami že si mám robiť čo chcem. Napísala som mu ok. Nato ráno mi už napísal že sa neviem ani ozvať že on to písal s nervami nemyslel to vážne. A že mne je ťažko napísať . Otočil všetko proti mne. Teraz ma ignoruje. A ja som nanom závislá. Áno sa mám z toho vymotať?

Strana
z2
haley7897
15. dec 2025
biba_18
15. dec 2025

@haley7897 😂😂

wilkova
15. dec 2025

Jeho žena by to vyriešila asi raz-dva...keby vedela. Ale načo jej ubližovať? Už to, že má doma takého trpáka...
Sorry, musela som, priznávam, že neviem poradiť.

haley7897
15. dec 2025
@biba_18

@haley7897 😂😂

@biba_18 🤷🏽‍♀️

anonym_d31858
15. dec 2025

@anonym_autor
Povedz mu ze si tehotna a ides telefonovat jeho zene

domkakvet
15. dec 2025

@anonym_autor zablokuj ho a casom na neho zabudnes, najskor ti bude chybat, ale potom to prejde, je zbytocne aby si stracala cas s niekym s kym to nema buducnost.

haley7897
15. dec 2025

@anonym_autor pozri, tento vzťah moze skončiť len rozchodom a zlomeným srdcom. Specificky tvojím zlomeným srdcom. V tom lepšom prípade - su aj horšie konce s reálnymi fyzickými zlomeninami... dúfam, ze k tejto fáze nespejete. Ale odbočila som. Tento tvoj "vzťah " nemôže skončiť inak ako rozchodom. Jediná otázka, na ktorú vieš odpovedať len ty je, koľko času zo svojho života chceš premarnit v neperspektivnom vztahu. Môžeš ho ukončiť teraz, preplakat nejakú fázu a časom sa posunúť ďalej, alebo môžeš premarnit aj dekády kym sa dostaneš do rovnakého bodu-preplakat, posunúť. Zvaz ci nechceš radšej využiť svoje vzácny cas ktorý ti bol dany na založenie vlastnej rodiny, vzťah s niekým kto ti lásku a pozornosť opatuje...

anonym_fd3562
15. dec 2025

Daj sem kontakt na jeho žena azda sa nájde dobrá duša ktorá jej napíše ako sa veci majú

zuzanita1609
15. dec 2025

Fiha, nový trend, žiarlivý mangel-podvodník a urazená milenka,to kde sme? Hosť vyhadzuje čašníka 🤭😁. Tak ti treba,keď si hlúpa 😜

sisska96
15. dec 2025

Načo vypisuješ mu v noci. Ja nemám zapnuté ani wifi keď spím

koniarova
15. dec 2025

Už si tu písala. Rád si dostala neúrekom. Vidím, že si si z nich nič nezobrala. A prepáč, dobre ti tak.

anonym_cd6ab8
15. dec 2025

Ty si tu už raz písala nie? Komu niet rady tomu niet pomoci.

a0
Odpoveď bola odstránená
ruxandra
15. dec 2025

Veď píšeš, že ťa ignoruje! To už si vlastne vyhrala, už máš konečne pokoj od jeho manipulácii. Či čo viac chceš?

pralinka25
15. dec 2025

ští zlato a serie diamnaty?
ci naco ti je. je to hovado, kurevnik, agresor, manipulator a idiot. dnes si fakt kazdy chuj moze narazit zufalku.

ignoru je ta ..... to je ta najlepsia vec co pre teba kedy urobil blokni ho a najdi si psychologa lebo si najdes zas dalsieho trpaka.

bystrozraky
15. dec 2025

Myslím, že tvoja závislosť na ňom spočíva v nízkom sebavedomí. Určite nebudem ďaleko od pravdy, ak poviem, že nie si moc prieberciva v muzoch. Mám pravdu? Ak áno, tak potom riešenie nie je zbaviť sa jeho, ale napraviť si sebavedomie. Ak to spravíš, kopneš ho do zadku skôr, než povies švec 🙂 Ucitis potom obrovsky pocit volnosti, ktoru si budes uzivat.

anonym_8b52d8
15. dec 2025

Vymaz jeho kontakt v mobile...keď ti bude volať písať musíš vydržať a nereagovať...prvé 4 dni budú ťažké, potom to už bude len lepšie

anonym_dd0f1b
15. dec 2025

musis pockat kym pride z dovolenky s manzelkou, tam ma sex, pohodicku, teraz ta nepotrebuje

sevrin
15. dec 2025

@anonym_autor závislá? Pichá ti niečo?

anonym_548563
16. dec 2025

@anonym_autor ty sa nevies oslobodit nie od milenca, ale od dopaminu, ktory ti dava. Je to zavistlost ako kazda ina. Vsetko sa da, ked sa chce. Ale ty nechces.

anonym_32efff
16. dec 2025

Zablokovat:
Instagram
Facebook
Messenger
Whatsapp
Signal
Viber
Mail
Tel. Čislo
A pozor!!! Uz nikdy ani raz NEODPISAT!!!
JEDINY LIEK je ignoracia a on po chvilke aj tak.pochopi.

sova7
16. dec 2025

Je to len milenec. Cišlo a všetky kontakty sa dajú zablokovať za minútu. Potom už len si nájsť lepší program a vydržať. Ako pri každej závislosti. Odstrániť drogu a naplniť si život niečím lepším. Ak má u teba veci tak mu oznam kde si ich nájde tak aby ste sa nestretli. A ak ti príde robiť cirkus domov stačí mu oznamit že má na výber. Buď voláš políciu alebo jeho ženu. Takýchto chujov si nájdeš na pokeci kazdy deň desať keď už fakt ti iba toto stačí k životu.

anonym_027826
16. dec 2025

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

monulka205
16. dec 2025
@sevrin

@anonym_autor závislá? Pichá ti niečo?

@sevrin pichá .. ;) vieme co a kam

monulka205
16. dec 2025
@anonym_fd3562

Daj sem kontakt na jeho žena azda sa nájde dobrá duša ktorá jej napíše ako sa veci majú

@anonym_fd3562 ona to ukončiť nechce, dávno by to spravila. Toto je taký milenkin výkrik do tmy.

danica2711
16. dec 2025

@anonym_autor tak ten musí mať jedine zlatého vtáka, že si na ňom závislá, pretože inak je to zjavne čistý magor

anonym_6b139f
16. dec 2025

@anonym_autor Načo zakladáš témy keď nič neodpovedáš? Azda ta mame poľutovať? Kurvis sa so ženatým mužom. Že ti nie je zo seba nechutne, keď už nie kvôli tej žene ale aspoň kvôli tým deťom keď už on je sprostý. Také ako ty si ani nič iné nezaslúžia a dúfam že ti jeho manželka vyškriabe oči a vytrha všetky vlasy

ivanztt
16. dec 2025

A naco ti je taky? To musi byt fakt cisty deb.l. Ked chces aby posluzil iba ako milenec, tak nebehni na inu stranku a najdes hromadu.

anonym_aa6efa
16. dec 2025
@anonym_d31858

@anonym_autor
Povedz mu ze si tehotna a ides telefonovat jeho zene

@anonym_d31858 🤣

Strana
z2