icon

Ako sa oslobodiť od žiarlivého milenca?

15. dec 2025

Ahojte. Mám milenca. Viem že sa nemám s čím chváliť . Potrebujem však pomoc . Nedokazem sa z toho vobec vymotať. Ani neviem ako som sa do toho zamotala. Je brutálne ziarlivy. Odišiel na výlet a deťmi a ženou do Poľska. V noci mi písal opitý zobudil ma a keď som mu odpísala začal namna útočiť že nespím, že isto mám lepší program. A napisal mi s nervami že si mám robiť čo chcem. Napísala som mu ok. Nato ráno mi už napísal že sa neviem ani ozvať že on to písal s nervami nemyslel to vážne. A že mne je ťažko napísať . Otočil všetko proti mne. Teraz ma ignoruje. A ja som nanom závislá. Áno sa mám z toho vymotať?

Strana
z2
enmery
16. dec 2025

To musí byt strašné terno tento muž,podvadzajuci ožran a chorobný žiarlivec. To vsetko patrí do rúk psychiatra a nie do vzťahu.

konikkon
16. dec 2025

@anonym_autor zavolaj jeho žene a popros ju, nech to vyrieši za teba, lebo ty si neschopná to vyriešiť. Ona si už poradí.

cimage
16. dec 2025

To je co za chuja, ma zenu, deti, milenku, pije a este je ziarlivy🤦🏽‍♀️. Super kombinacia. Ako mozes byt na nom zavisla? Ten musi mat ine konto.

yoginka231
16. dec 2025

Nulová sebaúcta.

Strana
z2