Ako sa oslobodiť od žiarlivého milenca?
Ahojte. Mám milenca. Viem že sa nemám s čím chváliť . Potrebujem však pomoc . Nedokazem sa z toho vobec vymotať. Ani neviem ako som sa do toho zamotala. Je brutálne ziarlivy. Odišiel na výlet a deťmi a ženou do Poľska. V noci mi písal opitý zobudil ma a keď som mu odpísala začal namna útočiť že nespím, že isto mám lepší program. A napisal mi s nervami že si mám robiť čo chcem. Napísala som mu ok. Nato ráno mi už napísal že sa neviem ani ozvať že on to písal s nervami nemyslel to vážne. A že mne je ťažko napísať . Otočil všetko proti mne. Teraz ma ignoruje. A ja som nanom závislá. Áno sa mám z toho vymotať?
@anonym_autor zavolaj jeho žene a popros ju, nech to vyrieši za teba, lebo ty si neschopná to vyriešiť. Ona si už poradí.
To je co za chuja, ma zenu, deti, milenku, pije a este je ziarlivy🤦🏽♀️. Super kombinacia. Ako mozes byt na nom zavisla? Ten musi mat ine konto.
Nulová sebaúcta.

To musí byt strašné terno tento muž,podvadzajuci ožran a chorobný žiarlivec. To vsetko patrí do rúk psychiatra a nie do vzťahu.