Ako sa pomstiť nevernému partnerovi vo vzťahu na diaľku?
Sme rovnako starí, vzťah na diaľku, ja BA, on KE. Najprv všetko super, bol vždy gentleman a štedrý, mám s nim kopec zážitkov a to nie sme spolu dlho. Spoznali sme sa na zoznamke. Nechcem radšej bližšie hovoriť ako, ale istým spôsobom som vypátrala, že mi zrejme klamal a má inú. Plus sa začal ozývať tak raz za 2-3 týždne, je vraj vkuse na sluzobkach v zahraničí. Žiadne fotky žiadnych žien na FB si nedáva; len sám seba, tvrdil, že nie je na IG, ale našla som jeho účet, ma tam minimu followerov a followingu a na príbehoch fotky čisto sám seba. Už som presvedčená, že to na mňa hraje a som len nejaká side chick, i keď ma tento rok pozval na svadbu naj kamaráta, kde mu bol za svedka a predstavil ma tam všetkým.
Preto sa mu chcem pomstiť. Žena, s ktorou zrejme chodí, ma súkromný IG a neviem, či mi prijme žiadosť z fejk profilu. Ale na tom nezalezi.
Povedzte, ako teraz na to, aby som sa mu čo najlepšie pomstila. Nebola som odzaciatku zalubena, som s nim len pre benefity. Avšak nasralo ma to.
Mám ho naďalej využívať pre benefity? A hrať, že nič neviem? Alebo teraz, ako mi napisal, ja som si to prečítala a neodpisala. Mám to nechať takto?
Ahoj, napiš mi 🙂
myslim ze si vobec nemate co vycitat.
ako tu uz bolo spomenute aj ked tomu nechces verit skor ci neskor sa to otoci proti tebe.
@chodec15 čo ti je smiešne? Mnohí muži sú so ženami len pre benefity, akurát to takto otvorene nepriznajú. V podstate tam spadá aj on.
@martina803 už som🙂
@janka_23 ale ja mu nechcem ublížiť na zdraví ani nič podobne, ale nejak účinne sa mu pomstiť
Vôbec nejde o to akým spôsobom sa mu chceš pomstiť. Ak napíšeš jeho priatelke ublížis aj jej, neulavi sa ti a všetko sa otočí proti tebe. Zlo produkuje iba ďalšie zlo
Ale benefity má takýto vzťah na diaľku? Nerieš, nemsti sa, takéto vzťahy idú väčšinou do kytek.
No ak je takyto, jemu bude vsetko jedno. Najde si dalsie, ktore mu tie benefity poskytnu bez zbytocnych pomstychtivych situacii a scen.
Takze cokolvek proti nemu podniknes, bude to len trapne a ver tomu, ze on si z toho nic robit nebude.
Co ja viem...on ta mal zjavne kvoli nejakym benefitom, ty si mala jeho kvoli benefitom....Tak si podajte ruky, ze ste si kvit a ked si si nasla tohto, tak si urcite najdes aj dalsieho na benefity a radsej venuj cas hladaniu novej znamosti, ako riesit pomstu. 🤷
@martinkatinka Vôbec ho nepoznáš, akého slušňáka a gentlemana hraje. Že jeho kamaráti nepijú ani ☕️, ani žiadny alkohol. Nikdy sa ku mne nesprával zle, ale toto mu tolerovať iste nebudem.
Ak som správne pochopila tak vy nie ste vo vzťahu tak čo chceš tolerovať? Normalne si naletela nejakému chlapíkovi z netu ako uz stovky bab pred tebou a stovky po tebe. Hod to za hlavu a chod ďalej. Načo ti bude pomsta?
@janka_23 je mi jedno, či to bral ako vzťah alebo nie, nemám rada takýchto klamárov, prenášačov pohlavných chorôb
Tiez nechapem o co ti ide.. si s nim len pre benefity tak co riesis? Uzivaj benefity alebo ho proste kopni do zadku a skonci to s nim. Neviem o akej pomste rozpravas. Nemate si co vycitat.. aky isiel taku nasiel
Aha, takže tvoja pomsta ho napraví 😄 ale co akoze ocakavas od toho ze sa mu pomstis?
hovorí z teba tvoje urazene ego. Ok, tak sa mu pomsti a potom daj vedieť výsledok, tipujem ze pozitívny pre teba nebude 😉
Ja ho teda nepoznam, ale zjavne ani ty.
Autorka, tebe to fakt nenapadlo, že pri takejto vzdialenosti nebude stretko každý víkend a že s najväčšou pravdepodobnosťou budeš len bokovka? Žiadny pricetny muž, pokiaľ nemá v pláne sa sťahovať do BA, by si nehľadal vzťah na takúto vzdialenosť.
no tak ta mal na sex a evidentne sa ti zan revansoval.... za mojich cias sa takato zena volala k...a a muz k......k, ale doba evidentne pokrocila.
mozes si byt nasrata akurat tak sama na seba, a to verim ze ta serie. Akurat si uvedom, ze pomsta je fakt prizemnost a nic neriesi a karma je svina - vrati sa ti to.
Aký išiel,takú našiel...
@kaktusik007 a možno sa jej chovanie už vrátilo v tomto chlapovi,ktorému sa chce pomstiť,a pôjde jej to pekne dookola,kým nepochopí,ak vôbec niekedy pochopí...🙈🙉🙊
@rorino presne tak..... len ono to chce vyssi level myslenia - nemstit sa. A karma, bozie mlyny alebo nech to nazveme ako chceme - fakt funguje. Len to nie kazdy chape, ze vesmir je v rovnovahe 🤷🏼♀️
Nemá dotyčný náhodou manželku v druhej diskusii? Čo si fotky so ženou nedáva na net? 😅🙈
@kaktusik007 možno autorka pochopí,priala by som jej to,no pri jej materiálnom zaťažení,vesmír asi nemá miesto🤷
takito muzi si vyberaju partnerky co su naivnejsie a vedia ich vzdy obalamutit klamstvami, cize zrejme aj keby si jej napisala ona by ho konfrontovala a on by si nieco vymyslel co by mu uverila... kedze aj tu na koniku je vela diskusii ze zeny aj vedia ze ich podvadza a sami sebe klamu ze asi to predsa nebude pravda, prip aj ked ich kontaktuje ina tak si to vedia sami v sebe obhajit, ze ved jednorazove posmyknutie....ze ved lubi len ju a ta druha bol len chvilkovy alkoholovy osial a pod. Najvacsia pomsta pre takychto chlapov je kaslat na nich
nemas rada klamarov? a ty si mu povedala ze si s nim pre benefity? kydas nanho a sama si k.va co trtka za darceky ...
Naco krmite trolla?
Ty nie si uplne mentalne zdrava, ked sa chces mstit 🤷♀️

Načo sa chceš mstit? Plánovať pomstu je to najhoršie co môžeš urobiť, otočí sa to všetko proti tebe a vyjdes z toho najhoršie ty. Najväčšou pomstou bude keď s ním prestaneš komunikovať, zdvihnes hlavu a pôjdeš ďalej