Ako sa pomstiť nevernému partnerovi vo vzťahu na diaľku?
Sme rovnako starí, vzťah na diaľku, ja BA, on KE. Najprv všetko super, bol vždy gentleman a štedrý, mám s nim kopec zážitkov a to nie sme spolu dlho. Spoznali sme sa na zoznamke. Nechcem radšej bližšie hovoriť ako, ale istým spôsobom som vypátrala, že mi zrejme klamal a má inú. Plus sa začal ozývať tak raz za 2-3 týždne, je vraj vkuse na sluzobkach v zahraničí. Žiadne fotky žiadnych žien na FB si nedáva; len sám seba, tvrdil, že nie je na IG, ale našla som jeho účet, ma tam minimu followerov a followingu a na príbehoch fotky čisto sám seba. Už som presvedčená, že to na mňa hraje a som len nejaká side chick, i keď ma tento rok pozval na svadbu naj kamaráta, kde mu bol za svedka a predstavil ma tam všetkým.
Preto sa mu chcem pomstiť. Žena, s ktorou zrejme chodí, ma súkromný IG a neviem, či mi prijme žiadosť z fejk profilu. Ale na tom nezalezi.
Povedzte, ako teraz na to, aby som sa mu čo najlepšie pomstila. Nebola som odzaciatku zalubena, som s nim len pre benefity. Avšak nasralo ma to.
Mám ho naďalej využívať pre benefity? A hrať, že nič neviem? Alebo teraz, ako mi napisal, ja som si to prečítala a neodpisala. Mám to nechať takto?
V každej odpovedi si protirečíš...
Ak je zadaný, nijako mu neublížiš, ak napíšeš jeho frajerke... takých ako ty môže mať kľudne aj viacej. Áno, podľa mňa by si mala pokračovať pre tie benefity... ak si s ním bola len kvôli nim, tak prečo nepokračovať?
@marseillefan typický chlap, čo sa zastáva iného chlapa. To si len myslíš, že nie😂 Alebo ma chceš presvedčiť, že nie. Pre mňa sex nie je benefit, to je chlapsky benefit.
Ak s ňou nie je ženatý a nemá s ňou deti, tak mu nijako neubllížiš ak im rozbiješ vzťah. Určite to nie je žiaden dlhodobý a hlboký vzťah ak zobral teba na svadbu a predstavoval ťa všetkým svojim známym. A takých ako si ty alebo ona si nájde lusknutím prsta 10. Zjavne je pri peniazoch.
A neboj sa, ja nežeriem seno... viem, že pre teba nebol benefitom sex, ale peniaze resp. darčeky, ktoré ti dáva.
PS: A ešte ti poviem, že už len z jednej slovnej výmeny, čo sme tu mali, ti môžem povedať, že ty nie si materiál na dlhodobý vzťah. Možno si pekná a má s tebou dobrý sex, ale to aj chlapa časom omrzí... a zrejme preto sa pred tebou zatajuje.
PS2: Vzhľadom na to ako si sa vyjadrila o sexe pravdepodobne ani ten sex nemáte dobrý, keďže si ho ani neužívaš. Takže zostal ti už len výzor.
tak skus vymenit slovo "pomsta" za "vdaka". to že si si do života vtiahla takehoto muža ti malo dat to, aby si si davala dobuducna vacsi pozor. mne sa stalo presne toto iste 😀 . určite by som o tom, aku ma doma žumpu, povedala jeho priatelke. poslala jej printscreen konverzácií atd.. naco ma byt klamana ? radšej nech sa aj ona zariadi a pošle ho do teplych krajín. ale ty osobne a karmicky nerieš pomstu. to príde same lebo karma to zariadi
Proste si sa namotala ale nechceš to priznať, inak by si neriešila takéto veci
Načo je dobra pomsta .Všetko sa razom obráti proti tebe. Najprv si pozisťuj do bodky čo je za tým. Ukonči to TY sama ak máš hrdosť. Ale jeho štedrosť TY nedovolí to ukončiť. Namiesto toho vymýšľaš debiliny a plány aby ako sa povie TI zuby neklapli na prázdno. Pomstu robia len také čo sa nevedia vysporiadať tým. Za predpokladu že by mal peniaze a bol lakomý by si ho chcela. Veta že karma je zdarma sa môže tak pretočiť že by si sa len divila. Takže pomstu chceš preto lebo má druhu a dotujú ju o ničom inom to nie je. Asi dostávaš málo ako si dostavala predtým a teraz niečo kupuje druhej chceš pomstu. TY chceš ho len preto že má peniaze Prepáč mám taký silný pocit a je to môj osobný názor.
prepáč, ale si trápna
Si s nim len skrz benefity. Tak si to nekaz pred vianocami lebo tu kabelku ci retiazku dostane iná :D

Aké si mala benefity?