icon

Ako sa pomstiť partnerovi za podvádzanie?

Dnes o 09:49

Ahojte. Dajte mi tip. ako sa pomstit partnerovi ked vas podvedie? .. Dakujem.

patrike
Dnes o 10:16
@anonym_e6f12d

@anonym_autor znama zverejnila pikantne fotky a konverzavie kde panko pisal dotycnej ako im bolo dobre, aku ma chutnu kun…., ze ju lubi liz…, ako ju pojeb….do zadku a podobne hovadiny na facebooku, prispevok oznacila aj jeho menovkou, oznacila do prispevku a akoˇentarov vsetkych svojich priatelov, jeho pristelov a celu jeho rodinu a ano mimochodom aj rodicov a babku , vsetci to videli a citali..
Chalan o 3 dni odisiel robit do holandska do pristavu na 2 mesiace tak sa hanbil
Slecna z toho vysla fajn, rodina dotycneho sa postavila dokonca na jej stranu, jeho mamka sa jej dokonca ospravedlnila, ze jej toto urobil..
Nasledne ked sa vratil ho cakala jeho milenka s pozitivnym testom, dala si nakupit celu vybavu pre dieta a nakoniec nebolo ani jeho a ona zduchla do anglicka aj s dietatom za otcom realnym nejakym romom
Chalan zase odisiel do holandska lebo dalsia hanba, teraz chodi na sr velmi sporadicky
Jeho byvala priatelka asi pol rok po rozchode nasla skveleho partnera, myslim ze uz maju dve deti a stahovali sa do moveho domu a zije pokojne 🤷🏻‍♀️ chalan je stale sam a potuluje sa po holandsku a meni pracu za pracou

@anonym_e6f12d Ten zaciatok je paragraf nebezpecne prenasledovanie cez net. Amater, ked to nedal policajtom, mali by lahky pripad hned vyrieseny.

ivik4
Dnes o 10:17

Neviem ci mi neodoslalo komentar ale pisala som Ti ze ak Ta podvadzal tak Ta ma totalne na haku aj keby sa vyspis s jeho kamosom ci otcom. Chapes, bude mu to ukradnute.
Tak mu daj jedlo po zaruke nech sa poserie ked to tak velmi potrebujes. Sice asi ani to by si nevzal

anonym_0f042e
Dnes o 10:20

uprimne? ja som dala za 2 roky brutalny glowup. fitko je moj druhy domov, postavu mam neskutocnu a ked vidim, aky je moj ex momentalne zufaly ze so mnou nemoze byt, tak ma to vlemi tesi. lebo on mi zlomil srdce, no ja s nim stale udrziavam mierne kontakt -- natolko, aby bol on stale na mna naviazany a ja volna

hefo
Dnes o 10:20
@anonym_autor

Chcem vidiet ako s podlomenymi nohami klaci na kolenach place, bucha si hlavu o zem a zvracia .. A nevladze vstat.

@anonym_autor Všetky účinné spôsoby sú zároveň nemorálne a v prevažnej väčšine aj nezákonné. A najmä neprinesú vnútorný pokoj. Tvojím cieľom by malo byť najmä urobiť dobre sebe, nie škodiť druhým.

Najúčinnejšie a najviac oslobodzujúce je to, čo už bolo povedané, keď ťa uvidí šťastnú bez neho a uvedomí si, o čo prišiel.

anonym_f190ec
Dnes o 10:22

predpokladám že máš menej ako 18 r.
Ak máš náhodou viac tak to je ešte len problém. Takto neuvažuje normálny človek. To sa už len pridaj k tým blbcom čo ženy po rozvode prenasledujú, bijú, týrajú psych. Proste chorí jedinci.

anonym_0fb55a
Dnes o 10:24

A načo sa mu chceš pomstiť? Nerozišli ste sa? Lebo ak si mu akože odpustila a dala šancu tak načo pomsta? Robíš zle len sebe, oko za oko tu nie je riešenie. Ak podľa teba je, tak sa vyspi s jeho kamošom🤷‍♀️ ale pozor, potom je na rade zase on! Ale ak ste sa rozišli, míňaj svoju energiu na niečo lepšie a najlepšia pomsta je nevenovať mu ani myšlienku či slzu.

anonym_4f5812
Dnes o 10:24

kolko ste boli spolu ? mate deti?

anonym_0fb55a
Dnes o 10:26
@anonym_0f042e

uprimne? ja som dala za 2 roky brutalny glowup. fitko je moj druhy domov, postavu mam neskutocnu a ked vidim, aky je moj ex momentalne zufaly ze so mnou nemoze byt, tak ma to vlemi tesi. lebo on mi zlomil srdce, no ja s nim stale udrziavam mierne kontakt -- natolko, aby bol on stale na mna naviazany a ja volna

@anonym_0f042e toto je tiež zmýšlanie. Stále ho mať na motúziku ako núdzové riešenie keby náhodou.

taktotedanie
Dnes o 10:27

No, po precitani komentarov od autorky sa necudujem, ze ju partner vymenil za druhu

anonym_e6f12d
Dnes o 10:31
@patrike

@anonym_e6f12d Ten zaciatok je paragraf nebezpecne prenasledovanie cez net. Amater, ked to nedal policajtom, mali by lahky pripad hned vyrieseny.

@patrike to nebolo prenasledovanie
Ked to videli vsetko stiahla a myslim, ze to mala vyriesene aj takto kedze ma brata na kriminalke a je pravnik takze zase by nesla do nicoho co by ju az tak ohrozilo

minenkaa
Dnes o 10:35
@anonym_autor

Chcem vidiet ako s podlomenymi nohami klaci na kolenach place, bucha si hlavu o zem a zvracia .. A nevladze vstat.

@anonym_autor to musíš byt strasne slabá partnerka keď si to nezistila

anonym_2b78ab
Dnes o 10:39

A myslíš, že pomsta to vyrieši? On bude vyškerený podvadzat ďalšie a ty budeš naďalej ta podvedená. Kasli na neho.

anonym_e88616
Dnes o 10:42

@anonym_autor schudni, vymakaj sa, urob si krásny účes, choď na rôzne akcie, pomáhaj....buď všade dokonalá a štastná

mischy00
Dnes o 10:47

Ze pomsta 🙄....najväčšia pomsta je to, ze vieš byt šťastná aj bez neho. A toto mu dat najavo, ze prenechal miesto iným 🙂

anonym_ba5dd3
Dnes o 10:50

Inak si takto v poriadku a chutí ti jesť??😂 zrejme máš cca 18 rokov, keď takýmto spôsobom chceš riešiť problémy.. ale cítim trolla, ktorý len chce rozbehnúť diskusiu

7miriam77
Dnes o 10:54

Najmi si nejakého fest sexi gigola a nech vás spolu nájde v objatí 😃😃😃....možno ho to aspoň prekvapí

anonym_b69fd1
Dnes o 10:56

Tuším sa mu ani nečudujem....

anonym_8a7d94
Dnes o 10:58
@anonym_autor

@anonym_8a7d94 necham na vasu kreativitu, alebo skusenosti. a vezmem si inspiraciu.

@anonym_autor hlavne sa ukludni aj ked ti uplne rozumiem, ze teraz mas strasne nervy, ja som si pockala na spravnu chvilu a ked prisla tak som to vratila s o 20 rokov mladsim od neho, uz len ten pocit mi ulavil od vsetkeho

anonym_f26553
Dnes o 11:03
@anonym_autor

@anonym_7296f9 to je trestny cin a priestupok, to nie.

@anonym_autor zaplat nejakej lacnej vyjazdenej (ale peknej) slapke nech ho zbali, natoc ho pri sexe a potom rozposli nelichotive fotky celej rodine a priatelom aj s dokazom ze sa jedna o slapku.. ale to tiez neviem ci je uplne legalne

mysicka36
Dnes o 11:05
@anonym_autor

@anonym_autor sprav mu praženicu s muchotrávkami, to by mohol takto topadnúť 😀
Ale teraz vážne. Vieš čo takého chlapa najviac naserie? Ak s hrdosťou bez scén odídeš a budeš šťastná. Kľudne sa osamote vyzúr, vyplač, ale nie pred ním.

patrike
Dnes o 11:07
@anonym_f26553

@anonym_autor zaplat nejakej lacnej vyjazdenej (ale peknej) slapke nech ho zbali, natoc ho pri sexe a potom rozposli nelichotive fotky celej rodine a priatelom aj s dokazom ze sa jedna o slapku.. ale to tiez neviem ci je uplne legalne

@anonym_f26553 No hadaj, ci to je legalne.

lindusss2016
Dnes o 11:11
@anonym_autor

@anonym_7296f9 to by chcelo skor chlamydie.. alebo nieco podobne.

@anonym_autor no tak pozhanaj niekoho so sexualne prenosnym ochorenim , nakaz sa a prenes to na neho potom 🙈

Si normalna? To co mas za naivne predstavy? Odporucam ti prestať sledovat telenovely. Chlap, ktory ta podviedol, urcite nebude kvoli twbe klacat, plakat a zvracat 🤭 to je len scena z venezuely, ale u nas sa take veci nedeju

lucik194
Dnes o 11:14

TROLL

anonym_3581d7
Dnes o 11:19
@anonym_b69fd1

Tuším sa mu ani nečudujem....

@anonym_b69fd1 ja tiez tusim 😂😂😂

anonym_c95b70
Dnes o 11:30

Poviem ti to takto, ser na to. Nepomoze ti to. Ja som mala chvilku napad, ze si pomylim brzdu s plynom a jeho milovana motorka v garazi bude mat nehodu, ale skoda si nicit vlastne auto. Ja som odisla, vsade som si ho zablokovala, aj celu jeho rodinu (napriek tomu, ze boli ku mne mili a nikdy mi nic neurobili). Raz zom stretla jeho mamu, chcela sa ma opytat, ze ako sa mam, tak som jej povedala, nech sa nehneva, ale nehcem uz nikoho z jeho rodiny vidiet a mat s nimi ziadny kontakt. Vyzera, ze pochopila, ale bola taka otrasena. Boli sme spolu 10 rokov. Po tomto sa mi to podarilo spracovat a zit si svoj zivot.

domix147
Dnes o 11:32

@anonym_autor pomstiť ? Podľa mňa pri podvádzaní najviac žena dokáže sama aebej že ten dotyčný nestál za to keď to bez vysvetlenia uzavrie...
Zavrieť dvere a viac toho človeka nepozná....
A nie sa ponižovať a ešte nad ním premýšľať a plakať...
Alebo sa chcieť pomstiť...pomstis sa tak keď ťa raz uvidí šťastnú a spokojní bez neho.

anonym_382eae
Dnes o 11:34

@anonym_autor najlepšia pomsta bude, ak si nájdeš lepšieho muža ako bol on a budeš šťastná ❤

anonym_dee0bd
Dnes o 11:34

Ani sa mu nečudujem a veľmi mu tlieskam, že harpiu vymenil za ženu ktorá ma v hlave čisto 👏👏👏

anonym_9e9209
Dnes o 11:39
@anonym_autor

@anonym_autor ak ťa podviedol, tak mu na tebe nezáleží. A toto čo popisuješ, že by ti urobilo radosť, to si môžeš akurát tak zaplatiť nejakých týpkov čo ho na tie kolená zrazia a donútia vracať.... Za mňa choré... Chápem, že to bolí čo ti urobil, ale ty tiež nie si OK

kalifka
Dnes o 11:44

@anonym_autor Vieš, ako sa mu najlepšie pomstíš? Budeš mať hlavu hore a budeš chodiť spokojná a šťastná. Nebudeš sa pre takého človeka snáď trápiť, keď ti dokázal takto ublížiť a nie ešte vymýšľať plán pomsty.