Ako sa preniesť cez bývalého partnera?
Ahojte.. v auguste som sa po roku rozišla s priateľom, pretože som zistila, že ma podvádza s ex a nakoniec sa k nej podľa všetkého vrátil, minimálne s ňou nejakým spôsobom funguje a ja sa cez to popravde neviem preniesť.. Moc tomu nerozumiem, pretože s ňou bol síce dlho ale čo viem od spoločných známych tak sa k nej nechoval bohvie ako a aj ju podvádzal a k tomu sa mi aj sám priznal, že s ňou bol údajne len zo zvyku a podvádzal ju s mnohými ženami.. Mali sme pekný vzťah, veľa pre mňa robil, mala som pocit, že ma úprimne ľúbi ale neviem si pripustiť, že som preňho bola zrejme vzduch, alebo resp. neznamenala tak veľa ako sa tváril a ako to hral.. Zistila som, že ma aj klamal vo viacerých závažnejších veciach a cítim voči nemu zlosť.. Bojím sa, ako dlho bude toto obdobie ešte trvať.. Tým, že som citlivejšia povaha a dosť premýšľam tak teraz veľa pracujem a chodím cvičiť a snažím sa niečim zamestnať ale trápi ma to. Trápi ma to, že vlastne v mojej hlave som mala o ňom obraz, ktorý ani neexistuje. Že ten človek, ktorého som mala rada vlastne nie je ani on.. Nechcem sa k nemu vráťiť, to v žiadnom prípade, uvedomujem si, že koniec bol najlepšie rozhodnutie ale cítim sa zaseknutá ako keby a ubolená...
@anonym_autor a ty si čakala že budeš jeho princeznicka a bude ti verne slúžiť navždy ako psík, že? Asi si ešte veľmi mladá alebo len hlúpa, že si šla do vzťahu s niekým kto veľa veľa podvádzal s veľa veľa ženami. Poviem ti tajomstvo, nebola si jediná, podvádzal aj teba veľa veľa a s veľa veľa ženami ;) ak ti toto nestačí na to preniesť sa cez to, tak začni si vážiť samu seba

@anonym_autor povahovo ste kazdy iny. Ty citliva hladajuca lasku. On ten badboy co si chce uzivat. Teraz zjavne trpis samotou a prazdnotou. Potrebujes chapaveho cloveka ktory ta vypocuje raz alebo 10x a aby si sa posunula. Ano chcecto cas a zase sa zalubis